- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Demagóg... a haboruzas minden nagyhatalomra igaz, Magyarorszag is folyamatosan csesztette a körülötte lévőket amig eros volt.. a nyugati termékeket pedig senkinek nem kötelező megvenni, én és sok millioan még pedig örömmel megvesszük mert jobb minőségű. Remélem boldog vagy a Ladádban, miközben eszed a külföldre eladhatatlan minőségű magyar krumplit és hallgatod a Karpatiat a Meizu, Oppo akarmilyen telefonodon... Én maradok az Audinál, a magas szinvonalu éttermek hozzak külföldről az alapanyagokat, a Samsung és az Apple tovabbra is billiokat költ kutatas-fejlesztesre és az AC/DC még 70évesen is teltházas turnékat tart...
-
janeszgol
félisten
Engem az Y300 és G510 telefonokkal vettek meg kilóra, melyek a mai napig a kedvenceim. Utána jött sok minden: G6, P7, G620S stb.
De az igazi siker az a P8 nyolc. A P7 nekem is tetszett, de ezzel szvsz még nem arattak osztatlan sikert, viszont a P6 és a P7 ágyazott meg szerintem a továbbiaknak. Hogy köztudatba került a cég, a "ó te ilyet vettél, na én is majd, ha lejárt az előfizum" stb.
-
törölt tag
P6 és a P7 volt nekik az, ami meghozta a népszerűséget. P1 -gyel és P2 -vel nem tudtak maradandót alkotni, meg az értékesítési modell is más volt. Az EISA díjat meglovagolva akkoriban kb. a csapból is ez folyt. Ezek voltak az első kiugró eladásaik, és ekkor kezdték el erősíteni a marketinget is.
-
törölt tag
Tény, hogy azon a szinten nagyon erős, de a felső kategóriában is mászik egyre feljebb az eladásokat tekintve. Mivel egyre jobb modelleket dob ki és marketingre is kegyetlenül ráerősítettek az utóbbi években.
Régebben még a csúcsmodelljei nem igazán állták meg a helyüket abban a kategóriában, ahová szánták őket. Sokszor a gyenge soc -nek köszönhetően. Első nagy dobásuk a P6 és a P7 volt (vita tárgya, hogy melyik), de ott is voltak gyengeségek hardverben.
Szerk.:
Egyébként nálam a Note8 hasonló okok miatt lett 2. telefon. -
<Lacy85>
addikt
De miért gyártana olcsóbban, ha így is viszik?
Egy cég sikerességét meg nem darabszámban mérik, hanem profitban.
Ebből viszont több van az Apple-nél, mint a Samsung-nál, Huawei-nél, meg Sziamiau-nál összesen.
A darabszámmal max. a sajtóban lehet villogni, hogy "mi vagyunk / leszünk" az elsők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest