- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
thebear007 #134 üzenetére
Igen, mert egy vezető vagy menedzser csak csúcs telón és noteszen(lehetőleg alma legyen) tud elküldeni egy email-t.
Magyarul ha nem vagy vezető ne vegyél csúcs telót és noteszt! Az Köszi!
-
Robi BALBOA
őstag
Ez érdekes téma, igazából ez az összehasonlítás így nem teljesen fer, de azért csak van benne valami.
(#84) Dare2Live: Azért a Vivo-ra is van gari, mondjuk, hogy mennyire körülményes az ügyintézés arról fogalmam sincsen
.
Idén eddig csak apróságokat rendeltem külföldről, de előtte eddig semmi nem akadt fent.
Fejlődik a vám is gondolom, valahonnan be kell hajtani a pénzt az emberektől.(#85) ollie: Jó készülékeket fogtál ki(lehet én is így vagyok a Vivo-val, de veszek még aztán meglátjuk), bárcsak tesóm is jó készüléket fogott volna ki, nem kellett volna intéznem a szervizet, mondjuk az igaz, hogy a samu szervize az nagyon jó.
-
Robi BALBOA
őstag
Igazad van nem egy kategória
, nekem a két Vivo telómból még egy sem lett hibás, pedig az egyik 5 éves a másik kb 4.
Van itthon s7e tesómnak, alaplap hibás lett, meg haveri körben is sok samunak lett valamilyen nyűgje.Az áfát meg lehet úszni, de még azzal együtt is sokkal jobban jössz ki.
-
Robi BALBOA
őstag
Nem baj, hogy ilyen drága, had kedvezzen csak a Vivo terjeszkedésének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest