Új hozzászólás Aktív témák
-
takysoft
tag
Elárulnád azért, hogy mégis milyen memóriakártyát szeretnél használni?
Mert különálló eMMC kártyák nincsenek.
Az UFS memkártyák sose terjedek el... bár a samsung próbálta nyomni, de elég drágák voltak.Ha meg az SD kártyára gondolsz, akkor köszönöm, viccnek jó volt, de ne erőltessük tovább
[ Szerkesztve ]
I will live forever or die trying
-
Tian66
senior tag
válasz Tesztelo.hu #11 üzenetére
Mi értelme a 4Knak telefon méretben?
-
ates
aktív tag
Milyen paraméterekkel jön(ek) akkor a csúcs Oppo és Vivo készülék(ek), ha málr az almárka így indít ? Fel van adva a lecke a PF-nek.
-
hemaka
nagyúr
Sokat er a top hw, ha valami dzsunka szar sw van rajta.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Segal
veterán
Nekem a memoriakartya a fontos benne mert pl pc-s programokat (is) tarolok rajta meg millio olyan dolgot ami alapbol nem telefonon lenne de igy mindig nalam van
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
nagyúr
Példát tudsz írni, hogy melyikben van most 512?
Elképzelni nem tudom, hogy mi értelmeset és szükségeset lehet tárolni ekkora helyen. Persze el tudok képzelni olyat, hogy valaki rátesz negyvenhatmillió egyforma pikacsu gifet vagy hasonló fasság, de értelmeset nem...[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
Annyiban mondjuk igaza van, ha brutális hardverről beszélünk és maximalizálásról, akkor azért 256 giga nem a csúcs. Függetlenül attól, hogy mennyire van szükség ekkora tárhelye. Nyilván nem mindenkinek fontos.
Az viszont elképzelhető, hogy több típus lesz és a 256 giga a kisebbik tárhelyes. Úgy viszont már nem rossz.
-
WhiteWalker
nagyúr
Hardver mind szép és jó , de a szoftverről egy szó nem esik ....
-
nagyúr
Úristen, mit tartasz rajta? Nem lehet néha kimenteni a nem használt dolgokat? Kicsit kétlem, hogy napi szinten szükséged van mind a 86 db 4K-s filmre és végignézed a 125617 db fotót.
Szerintem én még az összes telefonomon összesen nem használtam ennyi tárhelyet...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Sasskent
csendes tag
256gb memóriát használtam 4 éve a mobilban. Gondolom, se Jack, se 2 sim és harmadik memóriakártyahely nem lesz benne.
-
nagyúr
4D jelzés hovatartozása viszont nem egyértelmű
Nyilván merőlegest állítottak a valóságra. Nem olyan bonyolult az...
A specek elég jók, végre akksi is fért bele, de a neve nagyon hülye, valami megjegyezhetőbbet/kimondhatóbbat is választhattak volna.
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest