Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Brutális hardvert kap az iQOO

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A Vivo új brandjének debütánsa valószínűleg nem hajlítható kijelzős ketyere lesz, viszont 12 GB RAM-tól a Snapdragon 855-ig minden földi jóval megpakolják.

Hirdetés

Pár napja derült ki, hogy új mobilos brand érkezik a Vivo részvételével, és bár azon vitatkozni lehet, hogy az iQOO név mennyire hangzatos, specifikációban biztosan nem lesz hiány, lásd a friss posztert és az ott kódolt információkat:

Az iQOO posztere a specifikációról árulkodik
Az iQOO posztere a specifikációról árulkodik (forrás: Gizmochina)

A kép megerősíteni látszik a Snapdragon 855 SoC-t, a 12 GB RAM-ot, a 256 GB-os tárolót és a 4000 mAh-s telepet. A Super HDR alighanem a kamera ilyen módjára célozgat, lencséből egyébként a GizmoChina szerint hátulra három kerülhet. A 44-es szám a szupergyors töltő watt értékére utalhat.

Egy tévéadásban már állítólag felbukkant a szóban forgó mobil
Egy tévéadásban már állítólag felbukkant a szóban forgó mobil (forrás: Gizmochina)

Az NFC és a Type-C feliratok önmagukért beszélnek, a 4D jelzés hovatartozása viszont nem egyértelmű - a fenti publikáció szerint valamiféle játékokhoz kapcsolódó módra, talán dinamikus rezgőmotorra utal. A minap egyébként a Vivo megmutatta az (vagy egy) iQOO modellt, és ez alapján egyelőre nem érdemes összecsukható kijelzős masinára számítani. Nem mintha a többi paraméter csalódást okozna.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.