Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Ez azért annál több: lusta, 0 technikai tudású de nagyon hipszter arc is menő még hipszterebbnek tűnhet ezáltal. Azt fizeti meg, hogy a túlárazott Fészbúk-gépére csak felpattinthatja és kirakhatja legóból az almát.
Aki egy hangyányit is értelmesebb, az ugye elmegy a boltba és vesz rendes lapot, előkapja a hőlégfúvót, és ügyesen ráigazítja a notira. Természetesen szigorúan úgy, hogy a lap a monitoron vanNem átbaszás, megfejés. Én azt sajnálom, hogy nem én találtam ki. Akkora baromságokkal lettek milliomosok egyesek, hogy ez még simán belefér.
@Vesa:
Neked sem ártana néha értelmező olvasást gyakorolni. Nem jótékonykodás. Kőkemény profitorientált dolog.
Ha úgy gondolod hogy ez túlárazott, nem támogatod.
Az eredeti cél 30 ezer USD, ennek a fele biztos nyaralást fog finanszírozni, tény.
De az 5 dodós támogatáson kívül mindegyik csomagban kapsz valamit, úgyhogy nem értem a nyafogást. Ha megér 30-35 dollárt egy ilyen tok, akkor kapsz is érte egy tokot, nem csak egy köszönetnyilvánító emailt. Early accessben veszel egy LEGO tokot.Lehet írni hogy drága (mert drága) és hogy nem sért-e szabadalmat (ami már rég lejárt), de attól még pofás rétegcucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyaralás topik
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest