Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Béééla

őstag

válasz Pötyi #12 üzenetére

Ez azért annál több: lusta, 0 technikai tudású de nagyon hipszter arc is menő még hipszterebbnek tűnhet ezáltal. Azt fizeti meg, hogy a túlárazott Fészbúk-gépére csak felpattinthatja és kirakhatja legóból az almát.
    Aki egy hangyányit is értelmesebb, az ugye elmegy a boltba és vesz rendes lapot, előkapja a hőlégfúvót, és ügyesen ráigazítja a notira. Természetesen szigorúan úgy, hogy a lap a monitoron van :DDD

Nem átbaszás, megfejés. Én azt sajnálom, hogy nem én találtam ki. Akkora baromságokkal lettek milliomosok egyesek, hogy ez még simán belefér.

@Vesa:
    Neked sem ártana néha értelmező olvasást gyakorolni. Nem jótékonykodás. Kőkemény profitorientált dolog.
    Ha úgy gondolod hogy ez túlárazott, nem támogatod.
    Az eredeti cél 30 ezer USD, ennek a fele biztos nyaralást fog finanszírozni, tény.
    De az 5 dodós támogatáson kívül mindegyik csomagban kapsz valamit, úgyhogy nem értem a nyafogást. Ha megér 30-35 dollárt egy ilyen tok, akkor kapsz is érte egy tokot, nem csak egy köszönetnyilvánító emailt. Early accessben veszel egy LEGO tokot.

Lehet írni hogy drága (mert drága) és hogy nem sért-e szabadalmat (ami már rég lejárt), de attól még pofás rétegcucc.

• Béééla

őstag

válasz Vesa #2 üzenetére

Nem jótékonykodás. Tetszik az ötlet? Támogasd. Nem tetszik? Ne támogasd. Az ötletgazda meg éhezzen, ingyen adja mindenét, nem?

Engem egyedül az örökös apple-only baromság bánt. Jó lenne, ha kicsit univerzálisabb ötleteken törnék a fejüket.

Új hozzászólás Aktív témák