- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
egy ekkora lap fröccsöntéséhez a szerszám kb. 1000-1500 dollár között mozog, vagy még annyi sincs! A sorozatgyártás filléres, éppen ez a műanyag előnye. Onnantól, hogy a szerszám megvan, maga a gyártás már filléres költség, ellentéteben pl. a fémekkel. 5-8k max, ami erre a hülyeségre reális. Ráadásul fejlesztésről szó sincs, ez egy műanyag Lego lap ami csak méretében tér el az egyébként is kaphatótól (korábban linkeltem)
-
Vesa
veterán
Te miről beszélsz?
Ha figyeltél volna mit írtam, nem írsz hülyeséget. Az ötletgazda annyi hülyét fej meg, amennyit akar, jól teszi, mint azt írtam is korábban. Ezzel együtt, egy filléres műanyag lap "fejlesztéséért" 60k dollárt kérni nyílt pofátlanság, ilyen összegeket összetett elektronikus eszközök esetén szoktak belőni célként, de tudok mutatni negy egy olyan projectet, ahol ennek feléből komoly hardvert építenek... -
Vesa
veterán
Ráadásul létezik szürkében és sokkal vékonyabb, mint a hihetetlen találmány...:-)
-
Vesa
veterán
Számomra ebből a cikkből a 60k dolláros begyűjtött összeg érdekes...Egyrészt, hihetetlen mennyi hülyeséget képesek az emberek finanszírozni, másrszét, nem teljesen értem, hogy ezen a műanyag lapon mi kerül ennyibe? 50k élből zsebbe megy, lefogadom... Más kérdés, hogy teljesen igazuk van...akit meg lehet kopasztani, azt meg is kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest