Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Jó cucc.Tetszik.
-
TTTotya
senior tag
Az árához képest sztem még csak nem is a hangminőség a legnagyobb hibája, mert sztem ezektől az in-ear cuccoktól, még senki nem vár stúdió hangzást, de az, hogy a 2-3 méteres (beígért) körben sem, tud egy stabil kapcsolatot fenntartani, az nagyon gáz.
-
BoneDragon
veterán
Azért azt a fülhallgatót érdemes lett volna letörölni fotózás előtt.
-
Uzi74
senior tag
válasz
slimshady
üzenetére
Bragi the headphone fele annyi, azzal összehasonlítottátok esetleg fej-fej mellett?
Érdekelne még egy összehasonlítás
-a fellelhető kínai true wireless cuccokkal
- jabra elite-al
- Icon x-el (ok említve volt, de kicsit alaposabban jobb lenne)Nekem egy 40 Eur-ós kínai van, futáshoz elfogadható a minősége, de nagyon kiáll a fülemből - örülnék valami kisebbnek
-
slimshady
senior tag
Elég drága játékszer, mindenesetre érdekes koncepció. Lehet még jövője pár generáció múlva.
-
AGE-T
őstag
Köszi a tesztet! Hasonló fülesekről jöhet még. Hátha van használható is. Magam részéről már várom a kábelmentes életet.

-
moleculez
veterán
válasz
kovaszoskeny
üzenetére
Nem többet, mint a telód.
A cikkhez: bitang jó cucc, csak szólna az árához méltóan. Nekem ez túl vezetékmentes, az is elég lenne, ha csak a két oldal közt lenne egy akksi, annyi elektronikát odavinni, amennyit lehet, hogy a hangnak legyen hely.
Off:
Vagy kezdjenek neki nyelvet tanulni, mert Londonban a konyhán elég kényelmetlen, vagy rakják rendbe az országot, hogy erre ne legyen szükség. Egyiknek sem látom jelét. -
kovaszoskeny
aktív tag
telemetriát gyűjt adatot hazaküld?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem tudjuk beszerezni, pont az általad említettek miatt. Az a termék nagyon erősen a hangvezérlésre épít, ami miatt a magyar piacra nem is hozzák. És ezt meg is értem, látva ezt a csodálatos statisztikát.
-
Benetnes
tag
Az első ilyen füles ami tetszik csak a legfontosabb szempontból sántít nem is kicsit!

Az üzemidő-tudás rendben van nagyon is, bár még így is túlzásnak érzem az árát!
Majd a következő generáció talán..... -
Thusor
őstag
Érdekes koncepció, jó volt erről a termékről is olvasni egy átfogó tesztet. Esetleg a Sony hasonló készülékéről nem terveztek valami tesztet? Sony Xperia Ear termékére gondolok elsősorban. Habár Magyarországon se árat, se magát a terméket nem találtam még meg. Pedig valamikor tavaly ősszel jött ki a piacra.
-
aelod
veterán
Mindeközben összességében sem nyújt kiemelkedőt a Dash, az egyarmatúrás rendszerekre jellemző mélyhiányosság ugyan nem kimondottan jellemző rá, viszont nincs is belőlük túl sok, közben pedig a közepek és a magasak sem a megszokott tisztasággal és élénkséggel jelennek meg, sokkal több dinamikára és részletre vágyik a fül, miközben a passzív zajszűrés inkább csak ront a minőségen, mintsem közelebb engedne minket a zene élvezetéhez
Eddig olvastam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest