- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Én a 150lovas verziót néztem és mellé egy hasonló teljesítményű de méretben szándékosan egy kategóriával nagyobb családi tepsit, hogy direkt ne valami kompakt sportmodellt állítsak mellé mert az nem lenne fair. Nissan mindenhol 217 lóerősnek írja az erősebbik verziót. Leaf II e+ vs. Astra 1.6 Turbo. Miről is beszélünk? Persze önmagában nézve fasza a Leaf hét másodperc körüli gyorsulása csak pont egy véges hatótávval rendelkező villanyautónál nincs ennek az ég világon semmi értelme. Lehet vele gyorsulgatni de az ilyen "durva" bánásmód úgy leszopja az aksit mint szájerjózsi a brüsszeli pajtikáit. Aztán némi mókázás után lehet toporogni a töltőn negyed-fél órát, hogy tovább tudj menni. És akkor még nem raktad "tele" csak rátöltöttél valamennyit. És mindezt mennyiért?
mod: És igen, vezettem már erősebb autókat. Nem keveset és valóban erőseket. Az ezredforduló környékén rendszeresen jártam szlalomversenyekre, majd később már gyorsulási versenyekre is. Minden kézi váltós autóból ki lehet hozni a gyári gyorsulási értékeit de akár annál jobbat is. Ütni kell és tudja.
Elf az szerintem is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Total Commander
- Autós topik
- Politika
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest