Új hozzászólás Aktív témák
-
zord01
senior tag
Én az agybedugós fülestől hallom a lélegzésem. Lehet hogy a hangminősége jó, de nekem innentől kezdve nem tetszik a történet. Biztos van aminél meg nem hallom, de az meg nem csillapít rendesen.
És jah, én nem vagyok az a fajta, aki egy zsömle méretű fülessel a fején mászkál. Egyrészt hülyén néz ki, másrészt cipelni utálom, harmadrészt az 555-höz 100 méter kábelt adnak ám. Egy Steelseries Siberia meg a LOL kategória. Nevetségesen gyenge. Chatelni jó, nem zenét hallgatni.Ami a lényeg. Itthon szeretek minőségibb zenét hallgatni, de azt se viszem túlzásba, középkategóriás cuccok nekem bőven jók. Szóljon szépen, tisztán a magas, legyen benne szofisztikált mély, és telt közép, jó dinamika, oszt nekem az elég.
Utcán meg szerintem úgysem lehet - és nem is érdemes - teljesen kizárni a környezetet, ha meg mégis, túl sok kompromisszummal jár.
Én többre értékelem, hogy nincs kábel. Így sokkal szabadabban használható a teló. Nekem ez a fontosabb, meg az, hogy a fülesem elfér kis helyen, nem kell szarakodni vele.
Igaz cserébe ha nagyon nyúzom, 2 naponta töltő...Már csak pár óra... Hú de várom a BB10-et. Utoljára a WP8-at vártam így, aztán az brutál csalódás lett, remélem BB nem lesz az.
-
zord01
senior tag
válasz
Cyberpunk #74 üzenetére
Tényleg nem vok vájt fülű. Régen a jó fülest is feleslegesnek tartottam, aztán demóztam az 555-st, és rájöttem, hogy az kell. Az egy középkategóriás fejhallgató, az nekem már mindenre elég, de utcára nagy és igazából én úgy hiszem felesleges. Odakint akár mit csinálsz úgysem lesz olyan, mint egy csöndes szobában, és amúgy az sem árt, ha azért az ember hallja az utca, a forgalom zajait. Lehet nem vasalja ki egy részeg kamionos
Itthon egy 200 rugós HI-Fi van, de nem egy nagy durr. Haverom 15 éves Maranz hifije, amit 100k-ért vett használtan agyyyyyyon veri. (Igaz az újonnan millás kategória volt).
Van egy szint amit szeretek megkapni, ugyanakkor van egy szint is, ami számomra már értelmetlen, mert nem hallom ki a különbséget, vagy csak annyira minimálisan, hogy nem érzem úgy, hogy megéri a (néha többszörös) felárat.
Pl szerintem a HD 800-as nem sokkal nyújt többet (Volt szerencsém egymás mellett kipróbálni őket). Nem vitatom, hogy jobb, csak azt, hogy én érzékelem-e a különbséget. Minimálisan...
-
zord01
senior tag
válasz
Cyberpunk #69 üzenetére
Mint mondtam, én menet közben hallgatok telóról zenét, ez nálam azt is kizárja, hogy magammal cipeljem a HD555-ösöm. Az egybedugós fölesek meg xart sem érnek (szerintem).
Egyébiránt szerintem a BT nem ront annyit a minőségen, mint maga az MP3. (Bár azért én komolyabb BT fülest használok (nem 100k-s kategória, de azért jobb fajta, nem 10k-s).BTV (és ez válasz (#66) kolosanyi-nak is egyben) za 555-s fülessel a legtöbb ismerősöm, akinek mutattam, szintén hallja a különbséget egy MP3 és egy Lossless között. Persze lehet, hogyegy 512+ KB-es MP3-at már nem hallanánk, de kevés ilyen tartalom van, vagy a ratyi 128-192-256 kb/s-es kódolás vagy lossless elérhető. Akkor már inkább lossless.
-
zord01
senior tag
Hát nem tom skacok, én BT fülest használok a telefonomhoz, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, hogy telefonról akkor hallgatok zenét, ha megyek valahova, vagy ha idegen helyen kell várakoznom. Arra jó a BT és nem kell genyázni a kábellel, amit nagyon gyűlölök. Utcán úgysem jönnek ki a finomságok a zaj miatt.
Otthon viszont én is kilövöm a BT-s füles használatát, de pl otthon én az MP3-at is hanyagolom, nem mintha vájt fülű lennék. (Nincsenek milliós hangcuccaim, de mégis észlelni a különbséget MP3 és Lossless között).
Ami a BB-t illeti, sokan a kinézetét veszik elsődleges szempontnak, és bár tényleg nem utolsó mennyire lesz eyecandy meg smooth, meg user friendly azét a lényeget elfeljtitek: a BIZTONSÁGOT.
Alapból FIPS 140-2-e minősítéssel érkezik, és ha jól tudom az appok nem fognak hozzáférni a felhasználók fájljaihoz, ami nem hátrány. Nehezebb lesz kémprogramot gyúrni rá.
Plusz (számomra) az sem hátrány, hogy külön tudja kezelni a céges infókat, és a magán infókat. Kíváncsi leszek, ez mennyire lesz komplikált megoldás, de ha tényleg könnyen kezelhető lesz, szerintem hatalmas ötlet, nekem sokat segítene.Tudtommal a BES is kiemelkedően maga biztonsági szintet lő be, ami szintén fontos dolog számomra.
Ki tudja, lehet, hogy egyszer végre kapunk egy olyan OS-t amin egy Carrier IQ jellegű kémprogram éhen hal.
Számomra elég vicces, hogy az évszázad potenciálisan legnagyobb kémkedési balhéját hogy elhallgatja a média. (Többek közt a magyar is, MA!-t beleértve). Külön vicces, hogy az okostelefont használók 99,99%-ának gőze nincs arról, hogy mi az a Carrier IQ (biztos fejvadászcég... aha).
Ehhez képest az igazi WaterGate egy nulla sztory, abba mégis belebukott az USA elnöke, ezt meg agyon hallgatják.Szóval jó lenne egy alapvetően biztonságos OS, ami tényleg megvédi, és nem kiszolgáltatja az emberek privát adatait, infóit...
-
zord01
senior tag
válasz
Valentino K. #32 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy ez csak egy fejlesztői modell? Ha ezzel tényleg ki akarnának jönni, sztem az fail...
Tudtommal Z10 lesz meg X10 első körben, és egyik sem az, amit a videón láttunk... -
zord01
senior tag
LOL basz*i... asztali gépem 393 pontont ér el a http://html5test.com/-om. LOLLL
Jó lesz ez a BB10 OS, csak nekem a Z10 nagy lesz. De ha kidobnak egy picit kisebbet... jó lesz az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged