- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
madd dogg
senior tag
válasz
Cyberpunk #99 üzenetére
Mikor meghallgatom a Wherever I May Roam-ot, akkor igenis jól jön a basszus. Arról szó sincs, hogy túl sok, már csak kekeckedsz. Mellesleg nem csak az nevezhető zenének, amit éppen te szeretsz.
-
zord01
senior tag
válasz
Cyberpunk #74 üzenetére
Tényleg nem vok vájt fülű. Régen a jó fülest is feleslegesnek tartottam, aztán demóztam az 555-st, és rájöttem, hogy az kell. Az egy középkategóriás fejhallgató, az nekem már mindenre elég, de utcára nagy és igazából én úgy hiszem felesleges. Odakint akár mit csinálsz úgysem lesz olyan, mint egy csöndes szobában, és amúgy az sem árt, ha azért az ember hallja az utca, a forgalom zajait. Lehet nem vasalja ki egy részeg kamionos
Itthon egy 200 rugós HI-Fi van, de nem egy nagy durr. Haverom 15 éves Maranz hifije, amit 100k-ért vett használtan agyyyyyyon veri. (Igaz az újonnan millás kategória volt).
Van egy szint amit szeretek megkapni, ugyanakkor van egy szint is, ami számomra már értelmetlen, mert nem hallom ki a különbséget, vagy csak annyira minimálisan, hogy nem érzem úgy, hogy megéri a (néha többszörös) felárat.
Pl szerintem a HD 800-as nem sokkal nyújt többet (Volt szerencsém egymás mellett kipróbálni őket). Nem vitatom, hogy jobb, csak azt, hogy én érzékelem-e a különbséget. Minimálisan...
-
zord01
senior tag
válasz
Cyberpunk #69 üzenetére
Mint mondtam, én menet közben hallgatok telóról zenét, ez nálam azt is kizárja, hogy magammal cipeljem a HD555-ösöm. Az egybedugós fölesek meg xart sem érnek (szerintem).
Egyébiránt szerintem a BT nem ront annyit a minőségen, mint maga az MP3. (Bár azért én komolyabb BT fülest használok (nem 100k-s kategória, de azért jobb fajta, nem 10k-s).BTV (és ez válasz (#66) kolosanyi-nak is egyben) za 555-s fülessel a legtöbb ismerősöm, akinek mutattam, szintén hallja a különbséget egy MP3 és egy Lossless között. Persze lehet, hogyegy 512+ KB-es MP3-at már nem hallanánk, de kevés ilyen tartalom van, vagy a ratyi 128-192-256 kb/s-es kódolás vagy lossless elérhető. Akkor már inkább lossless.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cyberpunk #54 üzenetére
Tényleg jó cucc az, én is eldöntöttem, hogy lecserélem a mostani lejátszómat egy olyanra (most egy Sony NW A-808 van, nem rossz, de a Clip+-nak jobb a hangja azért).
(#55) Bici
Tehát a lejátszó ugyanúgy működne, mint most, csak BT kapcsolattal tudnád róla vezérelni a telefont (hívásokat). Okos ötlet, de ilyenről még nem hallottam, viszont lenne létjogosultsága. Így megoldott az is, hogy zenehallgatás közben ne maradj le a hívásról, mert nem vetted észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest