- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
paperboy
senior tag
Napi rendszerességgel használom, főleg WMA Losslest hallgatok rajta. És ez hülyeség,mert nem torzít. Tesztmérésekre nem adok, annak hiszek amit hallok. És hallgattam már pár jobb lejátszót, jó fülesekkel és még azokhoz képest se mondanám rossznak. De lehet az én hallásommal van a baj
-
kolosanyi
veterán
Ó, én sikereket érek el mostanában ilyen téren. Bátyámat megleptem karácsonyra egy Beyer DT235-tel, mert a régi Philips fejhallgatója kettétört (biz' Isten, nem én voltam
). Eddig hulladék tartozék IEM-ről hallgatott zenét, meg arról a vacak fejesről, persze bass boost maxra csavarva, élvezhetetlen volt. Most, egy hónap DT235-ön való zenehallgatás után azt mondja, hogy bakker hallja a hangszereket a zenében, meg új részleteket fedez fel, ráadásul idegesíteni kezdte a sok mély, mert akkor nem hallja a többi tartományt. Szépen mosolyogtam, bólogattam, magamban meg azt mondtam, ezazzzzzzz.
Barátnőmmel meg megértettem, hogy miért egy lejátszón hallgatok zenét, miért nem telefonról és miért vettem Ausztráliából egy Yoga CD-880-at (Digitech Pro Monitor). Tiszta jó.Egyébként azt az 5.1-es cuccot sajnos ismerem. Koliban a szomszéd szóbában olyan bömböl éjjel-nappal. Borzasztó idegesítő tud lenni, főleg, amikor pihennék, vagy vizsgára készülnék. Nem szól jól, de legalább hangos és viszonylag drága. Ki is fejtettem a srácoknak, de hülyének néztek.
(#61) Cyberpunk
Youtuberól zene, igen. Szinte az összes ismerősöm ezt csinálja, kiakaszt. El nem tudom képzelni, hogy lehet azt élvezni. Persze lehet, hogy ha meghallgatnának valami igényesebb forrásról egy korrekt fejhallgatót, mindjárt nem akarnának olyan vacak hangminőséget. -
kolosanyi
veterán
Jó lenne, pláne, hogy ezt rohadt egyszerűen meg tudnák oldani a gyártók, ha egy picit is törődnének a hangminőséggel. Viszont amíg rétegigény, addig rohadtul nem fognak ebbe fektetni, márpedig nem hiszem, hogy ez változni fog. Vissza is sírom a Nexus S-em én is.
Amúgy az embereknek fogalmuk sincs arról, hogy miért szól jól egy lejátszó, nem hallják a különbséget, vagy nem tudják, hogy mit kéne hallaniuk. Kedvenc anekdotám erre egy beszélgetés, amit egy ismerősömmel folytattam nem rég. Kérdezte, hogy milyen a Lumia 800-am, mert ő is nézegette, jó áron van most. Mondom jó, csak nem szeretem, hogy ilyen sz@rul szól. Erre ő: "Miért, nem játssza le az MP3-at?". Persze mondtam, hogy de, csak nem jó minőségben. A válasz meg az volt, hogy "ezt nem értem..." Nos igen, nem is mondtam többet. -
kolosanyi
veterán
Nem kell erőltetni a telefonos zenélést. Egy Clip+ "filléres" tétel, teljesen jó utazáshoz és pici is, sok formátumot ismer (Rockbox is van rá
). Én is olyat akartam a Nexus S után, ami hasonlóan jól szól, de egy Lumia 800-at hoztam el végül. Így van egy nekem megfelelő okostelefonom, zenét meg hallgatok lejátszóról, legalább addig se merül a telefon.
(#47) Sonyfan
Mert a WP-n háttérben nem futó alkalmazások (ugye nem valós multitasking, rémlik nem?) sokat zavarnak a sebességben... -
dani3l
őstag
Igazabol en azt nem ertem, hogy miert all mindenki hozza ehhez ugy, mintha valami egyetemes igazsagot bizonyitottak volna be.. Ez egy oldal tesztje, akik ugy teszteltek, ahogy akartak, nem egy hivatalos BB reklam vagy valami (de meg ha az is lenne, akkor sincs semmi, az a reklam lenyege). Mindenki tudja, hogy meg lehet ugy oldani akarmilyen tesztet, hogy az jöjjön ki gyöztesen, akit akarnak, kar ezen rugozni. Hamarosan a felhasznaloi tesztekböl ugyis ki fog derülni minden.
-
dani3l
őstag
Szerintem teljesen korrekt a kinezete, nekem kifejezetten tetszik. Mondjuk a hatlap nem annyira, az nekem ugy remlik, mintha valami matt gumis lenne, ezek alapjan a kepek alapjan viszont nem ugy nez ki.
Egyebkent egyaltalan nincs igy sem több kihasznalatlan terület az elejen, mint mondjuk az iPhonenak..
-
rjg
őstag
Szerintem nem a böngésző sebessége, hanem a hozzáadott alkalmazások, ökoszisztéma léte, vagy nem léte fog dönteni a rendszer sikerességében. Amikor utoljára próbáltam kb két és fél éve BB-re visszaállni Androidról, ezen vérzett el. Akkor egy azaz egy darab használható e-book readert találtam és offline navigáció a küszöbön sem volt.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
lorinser
senior tag
Értem, de szerintem ez ízlés dolga. Nekem megfelel a WP és tetszik, hogy élnek, mozognak a csempék. Még régebben a Symbian-on én is állandóan cserélgettem a témákat, menüeffekteket. Aztán észrevettem, hogy sok téma lassította a rendszert aztán egy idő után leszoktam a cserélgetésről. A WP-n ezért nekem már ezek nem hiányoznak (persze lehetne itt is cserélgetni minden félét), már nem ezek a dolgok a fontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged