Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64638144 #76 üzenetére
Szerintem vegyél egy iPhonet.
Ugyanilyen voltam, mint te, rageltem minden fórumon, miközben igazából csak úgy éreztem valószínűleg, hogy valamiből ki vagyok hagyva, de aztán vettem egy iPadet, utána egy 11 Pro Maxot, igaz azóta telefonról visszaváltottam Samsungra, mert cégest azt kapunk, amivel elvagyok, de legközelebb, ha saját pénzből kell vennem, biztos újra iPhonet fogok venni.
Szóval megértettem, hogy miért szeretik. Azért, mert 10ből 10x minden úgy működik, ahogy kell. Érdemes ezt megtapasztalni.
-
Metilalkohol
csendes újonc
válasz
#64638144 #76 üzenetére
Ha nincs értelme minek írod?
Mindenki felnőtt ember, el tudja dönteni mit szeretne, mit enged meg a pénztárcája. (Félrevezetitek az embert? Pont a mai jól dokumentált világban?!?!) Nincs olyan, hogy tökéletes termék, mindkét oldalnak van előnye és hátránya is.
Nem mondom apple oldalon is vannak véresszájúak, de azért a zöme nem ilyen, szóval kevesen mondják hogy az iphone a legjobb, vagy hogy évente cserélnek.
-
válasz
#64638144 #76 üzenetére
Miért nem mész inkább a samsung topikodba hittéríteni? itt senkit nem érdekel. Neked nem felel meg, rendben szia. Amiket felsoroltál mindenféle fícsörök, nincsenek a telóban, de az óra tudja, ha meg a samsungot ilyen hájend csodakütyü akkor örülj neki és használd, az emberek 99,5%-a leszarja.
somatom: te pedig mindig betalálsz ezekbe a topikokba és rendre hangoztatod, hogy neked nincs ez meg az meg amaz. A maradék 99%-nak meg van. Ezért amiket te hozol fel az tényleg rétegigény, vagy minden 3.user kamionos?
Kár volt a mini vonalat kinyírni, ilyen specifikációkkal ennyiért...sokkal értelmesebb választás a 13 pro/max széria, ez konkrétan semmit nem tud felmutatni.
-
g4mer
senior tag
válasz
#64638144 #55 üzenetére
Őszintnél szólva engem pont nem érdekelt a maszkos történet, 4 számot beírni nem volt nagy kunszt, amikor fizettem a kasszánál, vagy megakartam nézni valamit. Nyilván más lehet, ha valakinek a munkáltatója kötelezte maszk hordására.
500k magyar értéktelent forintot én se fizetnék érte, annyiért egy macbookot kaptál konkrétan, nem a belépőszintű plus iphonet.
Ha most kéne vennem valamit nagyon elgondolkoznék, hogy mi legyen az. Én nem vagyok fanboy, azt veszem ami pont megtetszik / jónak találom.
Ahogy nézem a samsungokat mostanában kb kiszórják ilyen-olyan kedvezményekkel, aprón 200akért árulnak új s22-ket, amíg a 13as iphone használtan is 280k-ról indul. Ami azért nem kis különbség.
Remélem sokáig bírja a 11-em
-
g4mer
senior tag
Az általad leírt prok nagy részét se használja ki az átlagfelhasználó.
Amúgy sincs nagy fejlődés már a mobil piacon, a hajtogatható telefonokat leszámítva milyen újítások vannak minden évben, ami az átlagfelhasználót érinti?
Kicsit jobb kamera, kicsit gyorsabb rendszer, ennyi, a legnagyobb újítás iphoneoknál, hogy új szíeneket dobnak ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Október 7-től megvásárolható az iPhone 14 Plus Magyarországon és további negyven országban.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor View 10 6/128 GB, kétkártyás, független, dobozával
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB Dual SIM Onyx Black 4 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel /iphone csere érdekel.
- Samsung Galaxy Note20 256GB 8GB Dual SIM
- Független arany iPhone 13 Pro MAX 256GB
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest