- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ha a dual kamera két kölönböző látószöget ad, akkor is megmaradhat a mű DOF mód. Ehhez képest a két azonos látószög egyszerűen pazarlás, nem látszik az a valódi előnye példaul a Huawei megoldásának, ami miatt inkább azt választanám mondjuk egy 28mm + 50mm felállás helyett.
Amúgy meg dolgozom is fényképezőgéppel, meg fotózok csak saját kedvtelésre is. Nem hiszem, hogy akarom a szarul kivágott, szarul renderelt mű DOF-ot nézni még akkor sem ha csak saját célra megy a fotó. Fejlődjön még, aztán szóba állok talán ezzel a funkcióval is.
-
kiezTe90
senior tag
+1
Én is így vagyok vele. Nem vagyok profi fotóművész, tökéletesen megteszi a telefon képe. Akinek meg nem, tényleg ott a rendes fényképezőgép aminek volt egy jópár évtizede ide fejlődni. Ez még mobilokon gyerekcipő.Szabcsizz:
Ha kijönne egy mobil ami vékony, akkor miért vékony, ha vastag akkor miért vastag, ha 3000mah akku akkor miért nem 4000 stb... Soha nem lesz jó semmi, itt sok embernek saját gyártású mobilja van, ami maga a tökéletesség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Autós topik
- Hardcore café
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Óvodások homokozója
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest