- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Valamit félreértettél!
Eszem ágában nincs 100 ezret () kiadni egy bluetooth képes készülékért.
Pont azt próbáltam megértetni - ezek szerint sikertelenül -, hogy bluetooth-t ma csak az általad is ajánlott kategóriában kínálnak a gyártók, miközben a bluetooth ront annyit a minőségen, hogy agy audiofil hi-fi kedvelő ne vegye meg, vagy ne akarja használni ezt a funkciót. (viszont csak neki elérhető- gratulálok)
Viszont nekem (akinek a hifi minőség nem fontos) roppant jól jönne a "vezetéktelensége" egy (nagyon max) 20 ezer körüli alap micro toronyban, ahol hangminőségről ugyan nem beszélhetünk, de a telefon-tablet-notebook hangszórójához képest előrelépés lenne, emberi áron. -
haris
őstag
Azt linkeltem is az 1-es hozzászólásban, kb 8ezer Ft, de újabb konnektor igény, plusz egy újabb madzag a BT vevő és az erősítő közé.
Csakhogy az audio cuccaim is özönvíz előttiek (talán 19910 ben vehettem) és már régóta tervezem a cseré.
Itt lépett be igénynek a bluetooth képesség is, de akkor meg az ár száll el a fellegekbe, pedig egy kis helyigényű, nem komoly micro torony 2db hangszóróval, elfogadható áron tökéletesen kielégítene, csak olyan nincs. (ill én nem találok)
Asszem beruházok egy ilyen logitech-re, nagy mellényúlás nem lehet, mivel nagy igényeim sincsenek.
Jól meggyőztem magam... -
haris
őstag
De mint írtam, pl egy youtube video hangját kitenni hangszóróra, arra jó lenne, az aztán tényleg nem egy minőségi hang.
Vagy egy mp3-at, amit megszeretnék osztani a szobában velem lévőkkel valami normálisabb hangszórón, ami nem a telefon/tablet/notebook kb 0,5 W-os recsegője azért jó lenne, de ennyiért kösz nem.Na mindegy túl beszéltem.
-
haris
őstag
válasz
ironthehorse #3 üzenetére
Hát az sem rossz, de 3 gyermekem van (legalábbis akikről tudok), így nekem a lerészegedés az "úri huncutság"
shteer:
Na az asszony a mikróját tuti nem engedné lecserélni, előbb tudnám keresztülnyomni a családi költségvetésen az új "hifit", mint egy rádiós micro-tAti1979:
Teljesen egyetértek, és épp ez a "felháborodásom" oka is. Ma már egy alap telefon/tablet tartalmazza BT-t, amik azért már nem luxus termékek. Azonban az ezeket kiszolgálni képes audio cuccok (direkt nem mondok hifit) árcéduláján jó vastag lett a kiválasztott ceruza. Csak (vagy legalábbis zömmel) a csúcs cuccokban elérhető a bluetooth. -
haris
őstag
Mi a nyavajáért kerül közel 100ezer forintba egy bluetooth képes audio eszköz?
Keresek már egy ideje egy hasonló valamit, amivel megoldható lenne némi zenehallgatás zömmel mp3-ból, esetleg cd-ről (de e nélkül meglennék).
Fontos lenne viszont a rádió megléte (mert hétvégén szeretek rádiózni reggelizés közben), illetve a bluetooth egység amivel alkalmasint átküldhetném telefonról, notebookról a hangot, legyen az egy jó szám a youtube-on, vagy film hangja, vagy akármi.
De képtelen vagyok számomra normális áron beszerezni ilyesmit.Mivel a blutooth (állítólag) jelentősen ront a zene minőségén, ezért eleve feleslegesnek tartom a hifi cuccokat ilyesmire. A rádió adás, sőt az MP3 sem az a kiemelkedő minőség, így szintén feleslegesnek tartom hifiről akárcsak beszélni is.
Egyszerűbb cuccokat nem csinálnak szerintetek? vagy ha van ötlete valakinek, szívesen veszem ha megosztja velem.eddig a leghasználhatóbb dolognak ez tűnik (árban is), és maradnak az eredeti cuccaim, viszont újabb zsinór armada kell, hogy ne kelljen zsinórt használjak a csatlakoztatáshoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest