- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
Üdv, nagyon - nagyon hasznos ez az írás!
Én jelenleg azzal kísérletezgetek, hogy a teló hangját kiküldjem PC-re, eddig csak Windows 10-en jött össze (Arch Linuxon 1 hét szenvedés után feladtam, a Win 7-et meg nem lehet már felrakni a gépre).
Egy másik topikban már leírtam a helyzetet, de a válaszolók félreértették - nyilván nem ahhoz kellene aptX-es (az írásod elolvasása után pedig az áráért nem aptX HD-s) dongli, hogy szupertiszta minőségű hívás, hanem hogy a videók, alkalmazások hangja menjen ki a PC-re jó minőségben.
Pár dolog, ami érdekelne: A mai napig a LogiLink BT-0015-ös dongli a legjobb itthon is beszerezhető cucc, ha nem akar 15 ezret kiadni az ember? Az olcsó kínai donglik akkor ugyanannyit, vagy kevesebbet tudnak, mint a Logi? Azt írtad, egy ebayes ugyanannyit tud, de a képen a relációs jel a Logi felé néz
. Ha ugyanannyit tudnak az occsó kínaiak, tudnál mondani olyat amiben semmilyen LED nem villog?
Az elhelyezésről is 1-2 dolog:
Ezt írtad a tapasztalataidnál: rontott, amikor a hátsó, alaplapi USB 2.0 portból vezettem ugyanoda
Olvastam arról, hogy az USB 3-as portok valamilyen interferenciába kerülnek a donglikkal. Te úgy érted, hogy noha USB 2-es portba van dugva, de már maga az USB 3-as port közelsége is ront a helyzeten (írtad, hogy van USB 3-as port a géped előlapján, de ha az amelletti USB 2-es portból vezetted ki, akkor nem, ezt hogy)?
Én a monitor elé raktam a donglit, abban reménykedve, hogy a monitorral szemben levő heverőn így kicsit jobb lesz a jel, mert a monitorban irányítja picit a jelet a fémlap, de a HDD-s példázatod miatt kicsit elbizonytalanodtam, tudsz jobb helyet neki a képen látható asztalszerűségen?Néhány kép még a konfigról, hátha segít, hogy segíthess
Kép 1 Kép 2[/L (L:/dl/upc/2021-07/15/684385_cujbhvxbgomq1spj_kep_4_2.jpg)Kép 3(/L)
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest