Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
szupermacs #49 üzenetére
A speedshopnál nem szabad vásárolni, én is ott vettem. Gyorsan kihozzák, de ha baj van vele, akkor nm foglalkoznak vele. Én vissza akartam volna adni, mert élhettem volna a vásárlástol elállás jogával, de nem engedték, pedig még a Fogyasztóvédelmi Hatóság is megírta nekem ajánlott levélben, hogy jogom van hozzá. A speedshopnál azt mondták küldjem vissza a telefont az elállási levéllel. Aztán pár nap mulva meg írják e-mailben, hogy nem fogadják el, elküldik szervízbe (Ping digital), mert rések vannak az oldalán és azért ázhatott be. 2 hónapig volt szervízben, aztán visszaküldték, hogy nincs már rá garancia és meg sem javították. Azt írták, hogy a gumitömités miatt vannak a rések, s ezzel nem lehet mit csinálni. Ennyi. A csavaroknál meg több helyen elrepedt a műanyag. Szóval ennyit a vízállóságról és a törésállóságról.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest