Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, Bone, próbáltál objektív maradni, dehát ugye kutyából nem lehet várat építeni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Ez meg kinek fog kelleni ennyiért?
duree54
-
Itt van az ujjlenyomat olvasós olcsó Ájfon a csóróknak
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
HUNNIA1920
őstag
"Az Android 11 kezd korosodni"?
Szeptemberben volt 1 éve, hogy kiadták az Android 11-et, a telefonom is nem olyan régen kapta meg.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
samu74
addikt
Ismerősömnek volt ennek a márkanak valamelyik gyöngyszeme(BV5000),szegénynek még romot is kellett cserélni mert gyárilag tele volt szeméttel. Bottal se piszkálnám ezeket a telefonokat.
-----------
-
bajnokpityu
félisten
az Blackview A100 at kellett volna tesztelni, az kifejezetten jó teló, és nem csak az áráért (40-60e között, magyar garival, áfával)
kijelzője konkrétan szebb mint a mi 10Tnek, üzemideje, problémamentessége is felülmúlja azt.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Tyúha, micsoda teló. Hááát...
Ha éppen totál elfogyott minden... akkor se! A hardver még alaszintű játékokra jó lehet, de tényleg semmi extra. Nem hogy extra, néhol még a minimum sincs meg.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
francz'70
aktív tag
Van az réteg ahol ennyi is elég, (végül is használható
) egy alma tokot ráfeszíteni, oszt kézben, vagy fülhöz rakni, hadonászni, jó az
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
-
Öcsielvtárs
tag
Most komolyan, kínából (szállítással, áfával) 76e egy POCO M4 Pro. 6/128 kivitel, MTK D810 proci, NFC, stb. Ja, 5G-s. Ezért a hulladékért meg min. 65e ???
[ Szerkesztve ]
Samsung A54
-
-
Hallosz
senior tag
A forma kifejezetten tetszik, lapos oldalak kissé lekerekítve a hátlapnál így jó a fogása és belesimul a tenyérbe nem vágja.
A többit meg hagyjuk is...Mert lakni, muszáj.
-
Zsolt73
csendes tag
Ezekért a tesztekért érdemes reggelente felkelni. Úgy a tesztelőnek, mint az olvasónak. Régen volt valami olyan, h ajánlott, különösen ajánlott. Az még létezik?
-
soko70
aktív tag
Egyáltalán megéri időt és pénzt pocsékolni ilyen hulladékért?
-
juuzer
addikt
Ezerszer inkább megveszek egy OPPO A16-ot, mint ezt.
Vamos a la playa.
-
prolad
őstag
Blackview az, amit soha nem vennék. Lehet itt már jobb a minőség, de a pár éves strapatelefonjuk javíthatatlan volt, mert a cserekijelző is hibásan jött. 6x.
Úgy látszik a B vonalas kínai gyártók nem akarják komolyan venni magukat, 5 éve is pont ilyen siralmas termékeik voltak. Csak mostmár a fejlődtek annyit a belépő hardverek és a felhasználók minimum elvárásai, hogy ne akard azonnal földhöz vágni. -
Sys85
veterán
Egy ideje nézegetem a telefonjaikat,de eddig nem győztek meg.
Kellene egy aránylag strapabíró,elsősorban vízálló( illetve esőálló) telefon motorra,aminek magas fényerejű a kijelzője,hogy az online navi látható legyen a legnagyobb napsütésben is.Na meg ne legyen egy vagyon.
Lehet inkább veszek egy használt S8+ telót aztán le van tudva minden.
Egy Garmin offline navi van a motoron,de kéne egy online is (waze,gmaps),az i13 Prot viszont nem akarnám ezzel strapálni (eső,napsütés,bogarak,por…). -
PDA_FAN
tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ennek a márkának bizonyára vannak kiváló típusai, csak nekem még nem sikerült találkoznom velük. Amikkel találkoztam, azok viszont csapnivalóak voltak. Kb. két éve még forgalmaztak 4G nélküli okostelót, ami a vidéki 3G hálózatok felszámolása után levélnehezéknek jó.
-
PDA_FAN
tag
Ulefone Armor 8 Pro - tavaly volt ilyenem, és egész jól szuperált.
https://logout.hu/cikk/ulefone_armor_8_pro_2/teljes.html
A bluetooth kapcsolatot az okosórával ugyan rendszeresen eldobálta, de a bt fülessel például jól működött. Túrázásra, navigálásra teljesen jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
PDA_FAN
tag
Olvasd el, amit linkeltem. Nekem alapvetően pozitív volt a benyomásom a telóról. Ha nem akarsz vele egész nap vízben pancsolni, akkor ez egy elég jó strapateló. A vízállóság terén úgyis az a trend manapság, hogy elég, ha addig bírja, amíg leér a medence aljára, és utána nem ugrasz.
-
vilmose33
senior tag
Köszi a tesztet. Mintha már láttam volna valahol ezt a kamera elosztást , mindjárt rendelek egyet, hogy tudják vele menőzni a BKV-n
A jövő most van
-
ricsike_p20
tag
-
t72killer
titán
a kamukamera a legalja ennek az iparnak...
És még máshol javasolták a BV-t, mint a zs-brandek "krémjét", ulephone & Co helyett.[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Pedig a Blackview-nak voltak értékelhető cuccai is, főleg strapavonalon..
Ezt viszont kár volt erőltetni.
EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html
-
F.E.K..
senior tag
Én például még mindig a bv9500pro-t használom, leszámítva, hogy android 8.1-en ragadt, semmi bajom sincs vele.
A kamerája és a cpu-ja már új korában sem volt csúcskategóriás, de nekem teljesen elég, a szempont részémről a tényleges strapabíróság (tényleg strapabíró, por, sár, víz, esés, no problem) és a hosszú üzemidő volt (majd 10 000mAh ezt is hozza), a napi dolgaimhoz még mindig elég. A mérete és a súlya engem nem zavar pont
De elég réteg készülék volt már akkor is...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
-
Tamás9x
őstag
BV8000Pro-m volt P25-ös procival, imádtam, olyan makrót csinált, hogy mindenki lefosta a bokáját, cserébe messzire nem látott kellő élességgel... Csúcs készülék.. volt.. akkor annyi pénzért.
Majd jött a BV9800Pro ugyanúgy adja a szintet, 9900.. már vicc, de, hogy ilyen kamu szart megengedjen magának az teljességgel vicc.Aki előzőleg arra hisztizett, hogy romot kellett cserélni mert minden szarral tele volt, az nézte már a nagyobb márkák telefonjait tüzetesebben? de most komolyan
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Régóta vártam már egy ilyen tesztet. Viccelődés nélkül mondom. Óriási hatalom van a kezetekben, Mobilarénások. Mivel jelenleg olyan szerv nincs,ami az ilyen kamukészülékek gyártóinak a fejére koppintana, ezért egyedül Ti vagytok azok, akik kordában tudnátok tartani ezeknek az ipari hulladékoknak a terjedését. A kicsikét is értelmes ember ugyanis olvas.Tájékozódik. Akarva-akaratlanul is belebotlik a Mobilarénába, ahol elolvasva a részletes tesztet, az első szerelem trágyakupaccá változik. Pont azért kellenének még ilyen tesztek, hogy lenyúlva az internet sötét bugyraiba, olyan 25 től 80 ezerig tesztelni az ilyen zs kategóriás cuccokat, rögtön elváljon a szar a májtól. Egy csomó átlagembert meg lehetne menteni a csalódásoktól. Aztán meglenne az az előnye is, hogy egy kicsit visszaszorulnának ezek a hulladékgyárosok, hiszen a teszt mindenki számára elérhető és megmutatná a valóságot. Meg aztán ki tudja, lehet hogy a sok ratyi között van néhány értelmesebb darab. Ott volt például a Xiaomi. Pár éve még csak legyintettünk, újabb olcsó kínai szar. Aztán felkarolták a szolgáltatók, terjedni kezdett, bekerült a Mobilarénába is, most meg már ott tartunk, hogy szorongatja a patinás gyártók tökeit. Szóval amondó vagyok, még ilyen tesztet.Éljenek a Mobilarénások!
-
moleculez
veterán
válasz
Jack Hunter #40 üzenetére
Akiknek leginkább kellene olvasni (árérzékeny közönség) azok sajnos pont nem olvasnak teszteket. Eszükbe sem jut h van ilyen. Komolyan. Ha mégis azzal sincsenek beljebb, mert a lakosság jelentős része funkcionális analfabéta. Megveszik mert van sok kamera, szép színes azt kész.
[ Szerkesztve ]
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
judas13
addikt
Burkina Fasoban ezzel majd te leszel a valaki.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
scansat
tag
Elég sok itt a telefon sznob ahogy látom. 150 dolláros telefonról szól a cikk. Szóval helyén kellene kezelni a paramétereit. És jelezném, hogy nem mindenki kufircol napi 20 órát a telefonjával, pláne játszik rajt. És az igények is mások. Ezt csak azért írom mert történetesen van egy Blackview telefonom. Egy BV 9500 Pro. És a 10 ezres majd 2 hétig müködni tudó akkun kívül van benne egy 16 csatornás (401-416 MHz) rádió (adó-vevő) intercom ami a munkahelyemen tökéletes, és nem sok telefon tartozéka. Szóval én konkrétan baxhatnám az iPhone-t, munkahelyemen meg kiránduláson.... semmit nem ér.
Tény...hogy ezt a típust nem venném meg én sem, de van az a vásárlói réteg aki meg fogja. És elég nagy parasztság a föld népessségének szegényebb felét leszólnia a cíkkírótól, csak mert ilyenre futja nekik. Autó és TV márkák is gyártanak alsó közép és felső kategóriás terméket. A francia, olasz autókat is a kinézetük miatt veszik. Pedig pocsék mind egy BMW Q7-hez képest.
Amúgy meg ott a Blackview BL6000 Pro annak aki 5G-s és 48Mpixeles telefont akar 500 USD-ért. -
pècsimunkás
addikt
Egy BMW Q7...
Azt el tudom pont úgy képzelni kínai gyártással, mint ez a "3" kamerás iPhone klónt...
Ehhez képest bármelyik Realme, Redmi telefon jobb vétel!
Ahogy egy francia vagy olasz autó is jobb mint egy "BMW Q7"Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
janeszgol
félisten
Oké, de ennél sokkal jobb telefonok vannak. Ott a Realme 8, a 8i ezen az áron például. Redmi Note 10s volt hasonló árban 4/64 kiszerelsében, de reggelire megette volna ezt a szemetet.
Tegyenek bele egy jobb hardvert, mint a kategória átlaga, és akkor azt mondom játszósnak jó.Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
t72killer
titán
Csak ne lepődj meg, ha beköszön az óccó hús/híg lé sztori és 1év múlva valami gagyiság full kukaéretté teszi.
Már bocs, de a kamukamera kb a sz.ros kézzel megyek az ebédlőbe igényszint. Elég rossz ómen a későbbiekre nézve.Ha a hardver nem is esik szét, kiadnak erre egyáltalán bármilyen biztonsági frissítést
500$ egy zs-brand, kérdéses suppotrú cuccért?? Ennél olcsóbb egy samu a52s...
[ Szerkesztve ]
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az A95 egy bazári iPhone Max koppintás, és a külső is csak emlékeztet egy jó telefonra.
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest