- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Jaj
Adott egy telefon amin konkrétan van két darab KAMU optika. És akkor te ezt hasonlítod egy Samsung vagy épp Xiaomi telefonhoz?
Értve vagyon, hogy van az a réteg aki megveszi ezen szent gyártó termékeit, mert tartalmaz olyan TULAJDONSÁGOT (csak a kedvedért
) ami magyarul inkább funkció (
), ami számára fontosabb a megbízható frissítéseknél vagy a bloatware-mentes oprendszernél. Érti ezt mindenki. De ettől még ez a telefon a kibaszás és átbaszás legmagasztosabb fellegvára, olyan szinten, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek?
Mondok egy példát jó? Egy házat építtetsz egy generálkivitelezővel. Minden egész jó, csak...mondjuk nincs a házban víz. Mert ő ezen spórolt. Ez a márka, és telefon is ilyen: jó-jó, működik, de azért egy kicsit átbasznak, ahol tudnak. És van akinek ez nem baj, sőt, még örül is neki, hogy ejj de jó nekem. És ez rendben van, így kerek a világ, ebben teljesen igazat adok neked. Pontosan ez a vásárlói réteg veszi a kamu iPhoneokat és a klóntelefonokat is, akiknek nem fáj egy kicsit sem, hogy a hátoldalon három optikából csak egy valódi. És ők raknak a Trabantra is Ferrrari jelet, majd dőlnek hátra egy pofa sör kiséretében hogy: igen, megcsináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest