Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz ujvendeg #51 üzenetére

Jaj :))

Adott egy telefon amin konkrétan van két darab KAMU optika. És akkor te ezt hasonlítod egy Samsung vagy épp Xiaomi telefonhoz?

Értve vagyon, hogy van az a réteg aki megveszi ezen szent gyártó termékeit, mert tartalmaz olyan TULAJDONSÁGOT (csak a kedvedért ;] ) ami magyarul inkább funkció ( :DDD ), ami számára fontosabb a megbízható frissítéseknél vagy a bloatware-mentes oprendszernél. Érti ezt mindenki. De ettől még ez a telefon a kibaszás és átbaszás legmagasztosabb fellegvára, olyan szinten, hogy nem tudom, sírjak vagy nevessek?

Mondok egy példát jó? Egy házat építtetsz egy generálkivitelezővel. Minden egész jó, csak...mondjuk nincs a házban víz. Mert ő ezen spórolt. Ez a márka, és telefon is ilyen: jó-jó, működik, de azért egy kicsit átbasznak, ahol tudnak. És van akinek ez nem baj, sőt, még örül is neki, hogy ejj de jó nekem. És ez rendben van, így kerek a világ, ebben teljesen igazat adok neked. Pontosan ez a vásárlói réteg veszi a kamu iPhoneokat és a klóntelefonokat is, akiknek nem fáj egy kicsit sem, hogy a hátoldalon három optikából csak egy valódi. És ők raknak a Trabantra is Ferrrari jelet, majd dőlnek hátra egy pofa sör kiséretében hogy: igen, megcsináltam :))

• blueMerle

veterán

válasz roli543 #3 üzenetére

Pontosan, a bátyám telefonos boltban dolgozik, és nagyon sokszor úgy jönnek hogy sok kamera legyen rajta, minden más tényező lényegtelen. És igen, ők viszik el ezeket a szutykokat.

Új hozzászólás Aktív témák