Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz
ViZo72 #10238 üzenetére
Üdv a csapatban! (Én is hasonló összefoglalóval kezdtem a fórumon.) Szerintem a SIM kártyára nem fértek rá rendesen a nevek, a gmail-es kontaktszinkront nem kell kikapcsolni.
Mamo7678: ha sikerült teljesen feltölteni (BB Link-re kötve USB-n), egy gyári (fél órás) reset/wipe ajánlott.
-
Crafter32
őstag
válasz
ViZo72 #10238 üzenetére
Gondold el azokat a usereket akik 5 nél nagyobb kijelzőt választják. Sétálnak majd Siófokon Petőfi Sándor sétányon: egyik kezében a telefon másikban fagyi, de az barátnője kezét fogni, fizetni neki stb
már nem maradt kéz. Inkább a szeretett telefont fogdossa,
mert csak bőröndben férne el a telefonja. De legalább trendi, legalábbis azt hiszi.
Gmail szinkonizálgatás sok bosszút fog még okozni. Javaslok egy új gmail fiókot létrehozni csak a nevek tárolására.
Azért egy minimális adatcsomagot javaslok. Mégis egy okostelefon ami ha bajba kerülsz a plusz szolgáltatásai révén kihúzhat a bajból bármikor. Különben akkor tényleg nem sok különbség lenne a régi bevált Nokia és a BlackBerry közt. És ott a BBM is, ha más nem sms helyett tökéletes. Én nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry legújabb készülékén debütál a kor igényeinek megfelelő BlackBerry 10 operációs rendszer, mely ütősre sikerült.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EAFC 25
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest