-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
válasz ViZo72 #10238 üzenetére
Üdv a csapatban! (Én is hasonló összefoglalóval kezdtem a fórumon.) Szerintem a SIM kártyára nem fértek rá rendesen a nevek, a gmail-es kontaktszinkront nem kell kikapcsolni.
Mamo7678: ha sikerült teljesen feltölteni (BB Link-re kötve USB-n), egy gyári (fél órás) reset/wipe ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
válasz ViZo72 #10238 üzenetére
Gondold el azokat a usereket akik 5 nél nagyobb kijelzőt választják. Sétálnak majd Siófokon Petőfi Sándor sétányon: egyik kezében a telefon másikban fagyi, de az barátnője kezét fogni, fizetni neki stb már nem maradt kéz. Inkább a szeretett telefont fogdossa, mert csak bőröndben férne el a telefonja. De legalább trendi, legalábbis azt hiszi.
Gmail szinkonizálgatás sok bosszút fog még okozni. Javaslok egy új gmail fiókot létrehozni csak a nevek tárolására.
Azért egy minimális adatcsomagot javaslok. Mégis egy okostelefon ami ha bajba kerülsz a plusz szolgáltatásai révén kihúzhat a bajból bármikor. Különben akkor tényleg nem sok különbség lenne a régi bevált Nokia és a BlackBerry közt. És ott a BBM is, ha más nem sms helyett tökéletes. Én nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest