Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Szerintem praktikusabb [ez a típus], nekem is ilyen van, nagyon kedvelem. Postával Angliából kb. 3800 Ft.
-
gg72
veterán
Van valakinek Win 8.1-es laptopja vagy tabletje és megnézné nekem, hogy felismeri-e a Q5 mobil hotspotját? Az én tabletem (Asus Transformer T100TAM) az istenért sem akarja felismerni, amit amúgy minden más eszköz felismer (pl. másik androidos mobil, smart TV), ill. a feleségem androidos telójának hotsopját felismeri a tablet. Ezért szerintem itt valamilyen BB vs. win 8.1 inkompatibilitási probléma lehet, de érdekes módon hiába bújom a netet már tegnap óta, nem találok rá megoldást.
Jó lenne, ha valaki kipróbálná, ha van rá lehetősége. -
gg72
veterán
Független Q5 (Voda kártyával), jön lefelé a hivatalos frissítés.
10.3.1.1565 -
gg72
veterán
Nekem a legújabb hivatalos van fent és a hiba tegnap jelentkezett újra.
Amúgy tényket én is meg tudok állapítani, de engem igazából megoldási javaslat érdekelne... Egyet most megcsináltam (az üzenetek hátterét sötétre állítottam), kíváncsi vagyok így előjön-e újra valamikor. -
gg72
veterán
Érdekes módon nálam eddig 3X fagyott le a Q5 kb. 8 hónap alatt és eddig mindig SMS érkezésekor, pl. ma este is. A felső infósávban megjelenik röviden az üzenet, majd lefagy az egész rendszer, a kijelző nem reagál semire, újra kell indítani a telót. Tapasztalt már ilyet más is?
-
gg72
veterán
Maradok a sima aktív bőrtoknál, a 9320-asnál nagyon megkedveltem.
-
gg72
veterán
Na, végül is Q5 lett Angliából függetlenül fehér színben 58ezerért.
Ha nem válna be, majd Z10 lesz belőle később.
Amint megérkezik és kérdésem lenne, majd jövök még.Illetve egy máris lenne: akítv tokból a 9320-asnál simát használtam, de látom a Q5-höz kapható flipes is [link], ezzel van valakinek tapasztalata, mennyire praktikus, vagy éppen nem az?
-
gg72
veterán
válasz
sz.balazs.95 #645 üzenetére
Érdekelne, hogy miért, le tudnád írni? Kösz.
-
gg72
veterán
Berry lesz, az már biztos, most már csak a Q5 és a Z10 között megy a vacillálás.
-
gg72
veterán
BB9320-ról váltanék, amit 7 hónapja használok és nagyon megszerettem. Van most nálam próbára egy Xiaomi Hongmi, ami nem rossz, de igazából a Q5 felé húzna a szívem. Szerintetek?
-
gg72
veterán
[Innen] Angliából vásárolt független Q5 gondolom működne nálunk is, illetve van benne magyar nyelv, ezt tudja esetleg valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kanadaiak QWERTY billentyűzetes újdonsága gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Q10, csak sokkal olcsóbb. És emiatt nagyon plasztik.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest