- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
l.skywalker #351 üzenetére
Érdekes lenne. Egy régi Samura emlékszem, hogy QWERTY billentyűzete volt, azóta nem láttam több ilyet Androidos telefonból. Nem lenne rossz. Akkor még be is vállalnék egyet.
-
szupermacs
veterán
Nem lehet, hogy magával az anyagával volt probléma, vagy a varrással? Egy normális anyagokból összerakott és normálisan összevarrt cipőnek azért bírnia kellene. Mondjuk a járás is meg a súlypont is befolyásolhatja szerintem azt, hogy mekkora élettartama van egy cipőnek. Gondolom modell eltérő márkán belül is.
Én tavaly nyáron vettem végre egy Vans cipőt 17-ért, ami egy darab vászon volt, de nagyon tetszett. Rekord idő alatt ment tönkre: másfél hónap. Visszavittem kivizsgálásra, de állítólag rosszul hordtam. Abból vehettem volna 4-5 pár kínait, amik kibírták volna egész nyáron is.
Ilyenek a mai cipők. Már én sem nagyon merek újakat venni, amik régóta megvannak és bírják, azokat hordom. Pedig kopottak és egyre jobban féltem őket. Sok olyan van, amit ma már nem lehet kapni, hogy utánpótlás legyen belőle.
-
szupermacs
veterán
Nekem a Shelly's bakancsom volt 25 ezer, már 8 éve bírja. Régebben mindig abban jártam, most csak télen veszem fel. Semmi baja.
Lehet, hogy a 60+ ezres bakancsok kibírnak 10 évet, de nincs rá pénzem. Régen a kínai 1000 fotinros tornacipőm 34- évet kibírt szintén. Sokan azt hiszik, hogy attól lesz jobb egy cipő, hogy drágább. Pedig nem. Vigyázni kell mindenre. -
szupermacs
veterán
Mi van azokkal, akik nem tudnak szolgáltatónál telefont venni, mert se nem T-sek, se nem Vodások, se nem Telenorosak és a szolgáltatójuknál nem kapható? Azok szépen menjenek egy másik szolgáltatóhoz, hogy 2 évre megvehessék amit szeretnének? Vagy az unlockot is fizessék majd ki a telefonnál? Igenis, a független ár az, ami számít. Nálam is. Más nem játszik.
Persze én csak 1 ember vagyok, aki senkit nem érdekel a mobilpiacon, de mégis zavar, hogy a szolgáltatónál (Blue) nincs rendes kínálat. Nem szeretnék számot váltani sem, mert itt van a mobilnet előfizetésem is, amit szeretek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged