Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Heló.
1. Nem tudom, rábíznám valaki okosabbra.
2. Engem személy szerint picit zavar, mert N-ről léptem vissza és azért megéreztem, de havi biztonsági frissítések jönnek.
3. Én is féltem tőle, de mivel eddig is OLEDet használtam(S6 Edge), ezért a KeyOne és a Priv között az áron kívül a kijelző billentette egyértelmű oldalra a mérleget és engem egyáltalán nem zavar.
4. Én ugyanebben a problémában voltam, megkérdeztem itt fórumon is több helyen és FBon a Tech2-es csoportban és többen is mondták, hogy jó a PartNero és én sem csalódtam. Kommunikatív a srác(persze amíg eladnak valamit, addig mindenki), de elsőre megbízhatónak tűnik nekem is.
5. Átfutva a piacot nem találtam olyat amit vennék inkább helyette, nem tudom más mit mondana, én max használtan egy S6/S7 Edget vennék, de megvagyok elégedve maximálisan a PRIV-vel és nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő