- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Az kivételesen nálam sosem probléma, de bosszatóan sokszor nem tudom őket elküldeni, a küldés sikertelen lesz. Persze a rendszer nem próbálkozik újra, és ennek manuális erőltetésére sem nyílik lehetőség. Marad a copy paste.
Másik gond, hogy ha HUB-on belül benne vagyok egy csevegésben, akkor arról nem kapok értesítéseket se akkor, ha visszalépek az alkalmazások közé, vagy átlépek egy másik alkalmazásba, és akkor sem, ha kikapcsolóm a kijelzőt.
Egyszerű megoldás lenne, hogy az ember az üzenete elküldése után lépjen vissza a HUB-ba, de mivel a küldés néha időigényes, és sosem biztos, ezért ez nem célszerű. Ráadásul ha hamarabb hagyom el a beszélgetést, mint hogy az üzenet valóban elküldésre került volna, az konkrétan elveszik az éterben.
Na ez a három hiba egyenként is elég megalázó, nem hogy egyszerre. kénytelen voltam letölteni egy androidos Facebook Messengert. Az legalább szépen fut, ha már a gyári nem, csak ott meg oda a HUB kényelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged