- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Jó nagy marhák, mert mire ideér a Z30 lejön 100k-ra, akkor meg ki a bánat fog venni Z3-at, akárcsak 80ért is?
Én megértem, hogy Z3 piaca a fejlődő világ, de akkor is, nem kellett volna variálni és ugyanazt a modelt Európában és USA-ban is forgalmazni, simán 3g-vel.
Nekik az eslődleges szempont jelenleg a rendszer terjedése, ez viszi előrébb az alkalmazások mennyiségét is. Nem értem blackberryt, komolyan. -
ak76
senior tag
Na erről beszéltem.
A 400 dodó,az errefelé 400 juró,ez az ár dollárban is sok,ha a hype után beszakad az ára,jó vétel lehet,de ez a geekeken kívül senkit sem fog érdekelni,pláne ahogy fentebb is írta valaki,10-ből kilenc azt sem tudja mi fán terem a BB.eventus:
Szerintem ez nem a szűk látókőr,hanem a hatékony marketing gépezet eredménye,ha a BB fele ilyen hatékonyan menedzselné a saját portfolióját,,nem itt tartanának.
-
-
sasa134
addikt
Nem tudjuk, de azert ott a hatalmas akku, a billentyűzet, az óriás kijelző, szóval el tudom képzelni, hogy nem fért el (belül).
Plusz azért szebb így a telefon, a Z10 oldalán nagyon zavar az a 2 ormótlan csatlakozo, ráadásul ugye a kagylós tokokban is ki van vágva nekik a hely. Randa.. Itt a Passporton a telefon oldala nincs elcsúfítva.
Nekem sincs bajom vele, sőt inkább pozitiv, főleg ha tényleg tölti is a telefont.
-
ak76
senior tag
Valahol?
Hány tucat helyet linkeljek ahol ezt írták,vagy felesleges,csak a te BB-s kifestő könyved számít,minden ezen túli meg csak bullshit?
Ismertem ilyeneket bármely tetszőleges Nokia topicban ahol a józanabbja,kb 5 évvel ezelőtt megjósolta a Symbian,meg vele a nagy N vesztét,persze falkában ugrottak a torkának,olyan harcos hívőket sem láttam azóta sem.
Mára múltidő mindegyik,a hívők is,meg a Nokia is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest