- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Köszi, hát akkor sajnos valóban felejtős
Pedig szép telefon és biztos jó is, de ha van wifi, akkor egyszerűen érthetetlen, minek kell plusz előfizetés rá, így nem sokat ér.
Üzleti megoldásokhoz stb. megértem hogy kell, na de ilyen alap dolgokhoz..
sheratan: Köszi a választ neked is. Hát fb, browser okés, gmail nemtom mennyire kényelmes 3rd partyval, de hát végső megoldásnak biztos jó
-
spammer
veterán
Sziasztok! Nézegettem ezt a telót, de az olvasottak miatt lehet, hogy mégsem lesz jó.
Tehát ha megveszem mondjuk kártyás csomagban (vitamax, domino, akármi) és nem kérek hozzá BIS szolgáltatást, akkor pl. az itthoni wifi hálózattal gmailezni nem lehet semmiképp? Illetve browseren kersztül ha jól értem lehet, kérdés, hogy mennyire használható (kényelmes)?
Gmail, Facebook, Böngésző, esetleg Youtube, ezek érdekelnének, hogy működnek e jól toltál alap módon, BIS nélkül, és ha igen, milyen megoldással?
Köszi előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest