Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz capaporc #1619 üzenetére

A videók félig kamuk. Az csak téma, valójában marad 5OS.

Összeségében?
    Minőségileg jobbnak tűnik mint amilyen valójában. Hátlap lötyögős, de ha buherálni kell könnyen lejön. 9300 jobb (+3g bár nem tudom mire lehetne kihasználni egy ilyen telefonban + GPS). A Gumi perem nem csúszik még izzadós kéznél sem, cserébe hamar kopik, és 2-3 év után cserélni kell. qwerty simogatós telefonhoz képest isten, bár itt nem lehet másik programmal ékezeteket varázsolni.
    Üzemidő miatt sem elhanyagolható, az egy napos modern telefonok korában. Akinek nem az appok száma számít, annak elégséges lehet egy bb.
    Egyel nagyobb felbontást elbírna. A többi ok. Média fogyasztásra és divat bohóckodásra alkalmatlan. BB szolgáltatás nélkül félkarú óriás. Szóval valszleg lecserélem egy újj bb -re BIS -el. Szerintem egyébként a 9300 ill a 9320 talán időt állób. Ez utóbbi 7.1 OS -el már kapható. Tesztek még nincsennek de mivel gyenge még mindig a HW és nőtt az aku így nem biztos hogy elvetendő ötlet. A Felbontás sajnos maradt... (E miatt napfényben tökéletesen olvasható, ami jobb felbonású telefonoknál nem mondható el...)

Nem bántam meg, de persze ez csak én vagyok. Van akinek a modern hype a lényeg még ha nem is vallja be és az ilyeneknek ez alkalmatlan. Ha nincsennek nagy igényeid akkor jó lesz. Azért én javaslok mindenkinek egy tesztet élőben mert sokaknak a nyomkodós feeling és a teljesen más logika nem fekszik. Itt nem lehet buherálni, meg néha macerás ez vagy az. Ami pl droidon pik pakk. Viszont nem omlik össsze, nem laggol, az alapfunkciók gyorsak. Mondjuk szivesen váltanék 7.1 OS -re vannk hasznos dolgok amik a közel 3 éves 5OS nem tud. Eljárt felette az idő.

• Benőke

őstag

válasz capaporc #1617 üzenetére

Ha sokat használod ez is lemerül egy nap alatt. Tegnap 2x merítettem le. Kicsit sokat kellett telefonálnom a héten... :O

• Benőke

őstag

válasz capaporc #1615 üzenetére

Aktuális BB os a 7.1. A 10 lesz a messiás ugye :D
    8520 maximum az 5 -re frissíthető. Azt hiszem 4.6 -al jönnek. Minimális a különbség.
    Wlan megy sim kártya nélkül is.

Leveleket BIS/BES nélkül böngészőből vagy harmadik féltől származó levelezővel tudod megnézni, pl logicmail. <- ezt használom én is. Nincs pusch mail de negyed/fél óránként ráolvas aztán az elég, de olvashat percenként is csak akkor merül az aku.

Nekem 3-5 nap között szór de már lassan 3 éves a készülék. Minden attól függ mennyit nyomkodod. 2-3 óra telefonálást tud jelenleg. Fénykorában lehet tudott többet is az aku.

Hangminőség? BB nél nincs jobb a piacon. Mindegy melyiket nézed :D
    Egyébként teljesen jó a hangerő, és stabilan tartja a hálózatot is, mikor más más teló hálózatot sem (SGS) lát ezzel még vígan telefonálok.
    Kihangosító kezelése nem frankó, de amilyen erővel jön a hang és ahogy a mikrofon veszi... Szoba közepén asztalra dobott telefonnal is szoktam telefonálni. A Funkció aktiválása/deaktiválása menüből történik....

BIS/BES nélkül nem sok értelme van feltétlenül, ha csak nem a fizikai qwerty. Sok a korlátozás, de ha tetszik... Ezért vettem én is :D NA meg Mail/qwery/üzemidő és ár...

Nos térkép software? Hát ő elméletileg nem (Nekem valamiért megy de elvileg nem kéne), meg hát GPS sincs benne, az a 9300 -ban van és már 3G is illetve 6OS. Minőségibb készülék ház... Ill most fog kijönni a 9320 hasonló paraméterekkel nagyobb akkuval és OS 7.1 -el.

Előbb menj el egy Mediaba vagy akárhova ahol van még kipakolva. Nyomkodd meg. Hamar ki fog derülni hogy tetszik vagy sem...

Új hozzászólás Aktív témák