- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Hasonlókat tudok írni, mint amit felettem írt más.
A telefon sebessége ebben az árkategóriában nagyon szuper. Láttam már más telókat, ebben az árkategóriában nehezen lehetne gyorsabbat találni. A sebességéről sokat elmond, hogy a rendes számítógépre optimalizált xvid videókat átméretezés nélkül viszi, teljes képernyőn.
Szinte mindent testre lehet szabni, például a menüben a menük sorrendjét, sőt új menüt is létre lehet hozni, törölni (kézikönyv szerint, én csak a sorrendet piszkáltam).
Nekem korábban nokia, se, és motorola telefonom volt. Hát mit mondjak, a blackberry kicsit más. 1-2 napba telt megszokni.
Telefon módban a számítógépre dugva frissíti a telefon szoftverét, ilyet még korábban nem láttam egy telefonnál sem.Sokan úgy gondolják az érintőkijelző nagyon tuti, pedig az olcsóbb modelleknél ott is egyszerre legfeljebb egy nyomást érzékel. Ezen érintő gomb van, ugyanúgy mindent elérsz vele, de nem lesz tiszta ujjlenyomat a képernyő.
-
A rendszer baromi gyors (pl. minden alkalmazás azonnal indul, mondjuk puritánok; ha kikapcsolod, és akkukivétel nélkül kapcsolod vissza, akkor 10 másodperc alatt bebootol), alapjáraton tök logikus (egy-két kivételtől eltekintve, pl. a hálózatkezelés kicsit zavaros), millió beállítási lehetőség van, viszont a kinézet túlzottan nem testreszabható, ahogy láttam (a főképernyő témáját lehet változtatni, meg invertálni a színsémát).
A minősége meg: a hátlap fényes műanyag, de legalább jól passzol a helyére. Minden más masszív, matt, kicsit tapadós műanyag, nagyon komoly.
Nem saját a telefon, de az elmúlt napokban nagyon sokat nyomogattam, és a közeljövőben is kelleni fog. Ha a Milestone leszerepel, ez a következő jelölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ANNO 1800
- Xbox Series X|S
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Borderlands 4
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest