- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
válasz hm_guesswho #800 üzenetére
Aktív Facebook-ozással azért el lehet érni, illetve túl lehet lépni az 50 megát, email-ezéssel szerintem nem igazán - ezek szerint vodás vagy
A YouTube-ozás viszont csak netes opcióval fog menni (vagy Wi-Fi-n), mert az adatfolyam a blackberry.net APN-en nem megy. Ha van mobilnet, akkor a TCP/IP menüpontban (a Speciális beállításokon belül van ez) be kell lőni a netes APN-t (internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net), felh.név és jelszó nem kell, illetve a hitelesítést be kell pipálni. Így fog menni a YouTube stb.
Az eredeti (Research In Motion Limited) Facebook-kliens BIS-t használ, viszont ha a gyári böngésző is megfelel neked erre, akkor lehet mobilnettel is használni, ha van wapos APN-ed, csak a Böngésző beállításokon belül át kell állítani a profilt Services-re.
-
buca84
őstag
válasz lezerpiramis #801 üzenetére
Lezerpiramis! Írtam mailt, majd nézd meg légyszi!
-
szamovar
tag
Sziasztok!
Ma megdobott a cég egy Boldal, úgyhogy szeretném beállítani rajta a leveleket. Elnézést, de csak az előző 50 hozzászólást futottam át illetve a cikket, de nem egyértelmű a beállítás. Gyorsan kéne, úgyhogy valaki írja meg nekem a menetét, akár privátban is mert sürgős lenne. Ha lenne időm átnyálaznám a topikot, de ez most időhiány miatt kivitelezhetetlen. T-s vok és van korlátlan mobilnetem, bár ha jól értettem ez nem segít.
Várom segítségeteket.Hopsz, most látom, hogy rossz helyre ment az üzenet, a sima BB-be akartam, bocsánat.
[ Szerkesztve ]
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
lezerpiramis
őstag
válasz szamovar #804 üzenetére
BIS/BES aktív a kártyán? Ha nem, akkor max Gmail-kliens vagy LogicMail (esetleg más email-alkalmazás) segítségével fogsz tudni email-ezni, a beépített klienssel nem. Ezek eléréséhez a Speciális beállításokon belül, a TCP/IP-nél meg kell adnod a T-s APN-t ("internet"), majd ezt hitelesítened kell.
Nagy vonalakban:
Ha van BIS, akkor regisztrálni kell a készüléket itt: http://www.instantemail.t-mobile.hu/
A készülék PIN és IMEI száma kell ehhez, létre kell hozni egy account-ot (felh.név és jelszó). A reg után megadhatod az email-fiókokat, amelyeket használni szeretnél, ezek pedig egyesével megjelennek a készüléken.Ha BES van, akkor pedig a céged IT-s emberkéjétől kell kérned jelszót az email-címedhez, és az email-cím mellett ezt kell megadnod a Speciális beállításokon belül megjelenő Vállalati aktiválás menüben.
-
t.mate.t
csendes tag
Üdv
Van egy 8520-asom, és szeretnék rajta szoftvert frissíteni. Lehet abból baj hogy a készülék eredetileg Franciaországból való (nem tudom hogy alapból független-e vagy utólagosan függetlenítették), kell ezt frissítés után a szolgáltatónál újra aktiválni?
Előre is köszi a választ. -
hm_guesswho
tag
ha elvileg az avit is lejátssza akkor miért írja ki,hogy nem támogatott formátum...közben meg egy másikat lejátszik...hmm..nem értem
ötlet? -
Joachim21
őstag
Az OS5-ről van valakinek valamilyen infója? MIkor lesz már letölthető a vodafontól? VAgy lehet máshonnan is letölteni? Nem lesz problémás, ha máshonnan szedem le, úgy értem nem fog összeakadni a szolgáltatóval a nem jóváhagyott szoftver?
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Lune
tag
Van valakinek 5lete, hogyan lehet ezen a telefonon "témát" cserélni? Valahol olvastam ilyet, le is töltöttem elvileg valami témát, de nem tudom feltenni. Vagy van valami speckó módja?
-
tomczi
csendes tag
Szia Lune! Tök igaz, hogy olyan témát kellene letölteni, ami erre a Blekire passzol. A következő lépés: tudnod kell, hogy hova töltötted. Aztán futtatod, v. kijelölöd, majd a "szeder"-rel megnyitod a menüt. A menüsor elvileg felajánlja, hogy mit lehet csinálni fájllal.
Bízom benne, hogy menni fog. -
hm_guesswho
tag
de szerény véleményem szerint a gyári Zen témától egyszerűbbet,jobbat,pofásabbat sose találsz
-
t.mate.t
csendes tag
Ha valakit érdekel találtam BIS/BES nélkül is működő push email szolgáltatást.
Ingyenes, wifi-ről is megy. Gmail-el biztosan működik.
http://en.shangmail.com/
Nem mindig 100%-os de működik -
chinymie
csendes tag
Remélem, itt minden bleckberry rendesen működik!
http://www.youtube.com/watch?v=kAG39jKi0lI
-
őstag
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
aaronlucas
csendes tag
Hali!
Úgy hallottam, hogy Magyarországon is elérhető az App World! Valaki esetleg próbálta már? Szükséges hozzá BIS/BES vagy wifivel is el lehet érni? -
olasz159
csendes tag
Helló.
Van egy kis problémám.
Valaki esetleg megtudná mondani,hogy hogyan lehet kitörölni a telefonszámokat a telefonból??/Mindent egyszerre/.
Vagy van olyan,hogy gyári visszaállítás??Köszönöm.
IN GOD WE TRUST
-
boros.denes
csendes tag
válasz aaronlucas #819 üzenetére
Hali,
Nekem épp ma sikerült megcsinálnom. Leszedtem a blackberry honlapjáról a telefonommal az appworld-öt és már megy is. Wifiről és simán tudok letölteni is (mielött tudnád használni szinkronizálni kell a géppel az egészet, ha itt elakadsz, majd szólj - de az appworld enélkül is működik, csak ha vmit le akarsz tölteni ezenkeresztül az email beírásnál nemjut tovább)Üdv: boros.denes
-
olasz159
csendes tag
Helló.
Nem volt még ilyen telefonom és ezért van egy két dolog amit nem vágok.
Please help.Hogy tudom beállítani azt,hogy csak wifi-vel netezzek,ne mobilinternettel?
Miért van az,hogy ha van egy nem fogadott hívásom akkor a kijelzőn van egy boríték?
Hívásnapló merre van?Előre is köszönöm.
IN GOD WE TRUST
-
boros.denes
csendes tag
válasz olasz159 #822 üzenetére
hívásnapló az zöldgomb, de nemfogadott hívásnál nem jelez ki borítékot (azt vagy sms-nél, vagy emailnél jelzi ki)
hogy csak wifivel netezz... hát talán az APN beállítások kivétele a beállítások - advanced options-ban a TCP/IP menüpont alatt, vagy a böngészőben beállítod hogy alapértelmezettként hotspot böngésző legyen. ezek a tippjeim vannak, vagypedig szolgáltatónál letiltod a simről a mobilnetet
Üdv: boros.denes
-
lezerpiramis
őstag
válasz boros.denes #823 üzenetére
A TCP/IP-nél beírt APN tudomásom szerint két dologra vonatkozik:
- Gyári böngészőnél segíti a streaming-et, mert az nem megy a blackberry.net APN-en (pl. YouTube).
- Az ide beírt APN-t fogják használni a NEM "Research In Motion Limited" alkalmazások, pl.: Google Maps, Opera Mini. -
aaronlucas
csendes tag
Szevasztok!
Olyan gondom akadt, h a kezdőképernyőn az óra mellett balra megjelent egy "értesítés", de nem tom h mit jelez....úgy néz ki h van egy 1-es és tőle jobbra egy kör benne egy balra mutató nyíl és egy piros pont a nyíl kezdőpontjánál! Vki tudja h ez mit jelent? -
aaronlucas
csendes tag
A kis értesítés az AppWorldtől jött...magától felkúszott a netre és kereste a frissítéseket, az eddig letöltött progikhoz...jött is az sms T-mobilos barátaimtól h netforgalom így-úgy... Vki esetleg tudja h kell kikapcsolni ezt a frissítés keresést? Nem szeretném, h nekem folyamatosan generálja a forgalmat...
-
RM1
aktív tag
válasz hm_guesswho #828 üzenetére
Végre egy jó hír.
-
hun2005
tag
Heló! BB 8520-am van, de nem tudom hogy kell a telefonmemóriában található névjegyzékeket átmásolni a SIM-névjegyzékbe. Valaki tudna segíteni?
Köszi -
Lune
tag
Hogy az összes nevet a telefonmemcsiről egyszerre hogy lehet bemásolni, azt nem tudom, de ha egyet szeretnél, akkor kikeresed a nevet->szeder gomb, megjelenítés->szeder gomb és a legfelső menüpont: Másolás a SIM-kártya telefonköny... (ennyit ír ki)
Remélem tudtam segíteni!
Amúgy facebook-ozásra (de tud mást is) mindenkinek ajánlom a snaptü proggit. Nekem nagyon bejött!
-
Joachim21
őstag
válasz boros.denes #817 üzenetére
Leszedtem most a Vodafone UK oldaláról a handheld szoftvert, az 5.0.0... vhanyast. Majd most fogom telepíteni, remélem sikeres lesz a próbálkozás, de a magyar voda baszik támogatni a készüléket, pedig hát ugye két fillér volt.
MIntha olyat láttam volna, hogy a 9330hoz már elérhető az OS6, lehet hogy elérhető lesz a 8520-hoz is?
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz Joachim21 #833 üzenetére
Le kell törölni a Vendor xml-t a számítógépről, mielőtt csatlakoztatod a telót, és frissíted a szoftverét (Program Files - Common Files - Research In Motion - App Loader).
Ha így sem sikerül, akkor valóban aktív BIS-re (már olyat is láttam, hogy aktív BES-re) van szükség.
OS 6 szerintem nem lesz rá.
-
Joachim21
őstag
válasz lezerpiramis #835 üzenetére
Van aktív BIS szolgáltatás aktiválva hozzá.
-
Joachim21
őstag
válasz lezerpiramis #837 üzenetére
Igen, emiatt is haboztam, de a Vodával meg hiába vagyok goromba, akár facebookon, akárhol, mindig a szokásos várjak türelemmel, nekik is le kell tesztelni maszlaggal jönnek, holott már több mint egy éve kint van a piacon. Angol vodafonos verziót szedtem le, ha hazaérek majd megkísérlem feltelepíteni.
-
Lune
tag
válasz boros.denes #834 üzenetére
Szia!
Nem, nem kell BIS. Nekem csak sima Mobilnetem van és megy vele mint szél. Van benne facebook, twitter, időjárás... meg több alkalmazás, amit nem használok. Mondom, nem rossz!
-
Zal
csendes tag
Rövid történet egy BlackBerry 8520-ról.
2010 január 29-én vettem, flottás (Pannon) előfizura. Pár error 523-on kívül más baj nem fordult elő vele egészen február 6-ig. Ekkor bekapcsoláskor egy ablak ugrott fel: "uncaught exception: Index 7 >= 7" és alatta OK. Semmilyen gombra nem reagált, majd kisvártatva: Error 523. Innentől kezdve végtelen ciklusban produkálta.
Megnéztem, hogy másnak is volt-e ilyesmi baja és mi lett a megoldás? Nem jártam valami nagy sikerrel. Kipróbáltam a resetelést (alt+jobb shift+del), akksi kivételét, stb. USB-n nem látja... más okosságot nem találtam. Végül elmentem vele egy Telenor boltba. Közölték, hogy a gari 2 hete lejárt. Márkaszírvíz a belső hálózatukon sincs bejegyezve, de próbálkozzak én is. Találtam egy szervizt, akik foglalkoznak BB-vel. Kaptam is egy 15k-s becslést, ami arra az esetre vonatkozik, ha meg lehet javítani.
Ennél azért lényegesebben többet vártam ettől a készüléktől, de a márkától is. Bennem van a hiba?[IRAM] 24L4 - "Bírjuk még az IRAMot!" :P
-
lezerpiramis
őstag
Szia!
Ez valamilyen java-s hiba lesz. Ha a kezdőképernyőn nyomva tartod az Alt gombot, majd beírod azt, hogy lglg, akkor előjönnek a készülék logjai. Itt megtalálod a hibát (sötéttel lesz, és ha rányomsz, benne lesz, hogy "súlyos hiba"), valamint azt, hogy melyik alkalmazás okozza a jelenséget. Azt érdemes letörölni.
Ha 4.6-os a telefonod, érdemes frissíteni 5.0-ra - már ha ez a Telenornál elérhető.
-
lezerpiramis
őstag
Bocs, félreolvastam, ezek szerint a főképernyő sem jön be.
Meg lehet próbálni csökkentett módban elindítani a készüléket (akksi ki-be után a "vissza" gombot nyomva kell tartani), hátha így bejön, utána megnézni a logokat.
Ha így sem jelentkezik be, akkor viszont újra fel kell tenni a készülékre a most rajta lévő szoftvert. Nekem egy 8520-ason és egy 9000-esen már sikerült ezt megtennem, előbbinél mondjuk App Error 200 fogadott bekapcsoláskor. A macintosh-om simán felismerte így is a telót, és a Desktop Software-rel újra rá tudtam tenni a meglévő OS-t.
-
Zal
csendes tag
válasz lezerpiramis #842 üzenetére
Köszi a tippeket!
A "vissza" gombos megoldás nem vált be. Jelenség ugyan az.
5.0-ra van frissítve az OS.
PC-ről nem látszik... valószínűsítem, hogy azért, mert az OS nem tud felállni.
Olyan, mintha a hibaablak után valami csíkhúzós, %-os dolgot kezdene el... Biztonsági... vagy hasonló felirattal, de nagyon gyorsan elváltja és nem is mindíg kezdi el.[IRAM] 24L4 - "Bírjuk még az IRAMot!" :P
-
VeRaLaDy
csendes tag
Hali csak szerintem hülyeség csak kikapcsolt állapotba tölteni első alkalommal?
Most vettem meg és az üzletbe azt mondták töltsem addig, de a kis könyv sehol nem írja :/ nem tudom... vélemények?
előre is köszi.Fíva
-
XSiGma
aktív tag
Hello!A héten megvettem végre a telefont.Az itt leírt módon frissítettem is OS 5.0-ra,de csak angol menüt tud,bár elvileg multilanguage-t tettem a gépre.Ugye már elvileg a Desktop Manager-ből is lehetne frissíteni,de itt csak az alap 4.6 van opcióként ami rajta volt,illetve a mostani angol menüs.Kérdésem az lenne,hogy tudnék rá magyar OS 5.0-t feltenni?Illetve a másik,hogy letöltöttem Appworldről a Windows Live és FB alkalmazásokat,de mindkettőnél valami szolgáltató hibát ír.Erre tud valaki megoldást?BIS/BES sajnos nincs előfizetve(és Telenor a szolgáltató).Előre is köszi üdv
-
-
Zal
csendes tag
válasz t.mate.t #844 üzenetére
A BBSAK úgy tűnik megoldást jelent! Ugyan pár jegyzet elveszett, de legelább újra visszanyertem az irányítást a készülék felett!
Köszi a tippet! Bejött!Don GregBerry-vel felvettem a kapcsolatot és lényegesen kedvezőbb árat mondott a probléma orvoslására. Sajnos hétvégén nem rendel, nekem meg kell az eszköz.
[ Szerkesztve ]
[IRAM] 24L4 - "Bírjuk még az IRAMot!" :P
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs