- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kawarider1
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a barátnőm 8250-esén nem tud ékezetes betűket előcsalni. Már próbáltuk ahogyan csak tudtuk. A készülék nyelve magyar, a beviteli nyelve magyar és mégsem jelennek meg az ékezetes betűk. Hosszan nyomásra pedig mondjuk az "a" nagy "A"-vá válik.
Aki tud legyen szíves segítsen! Köszönöm! -
macikos
addikt
Sziasztok!
Ide írok, mert ez a topik talán még pörgősnek nevezhető.
Egy Curva 8900-ról lenne szó. Lenne pár kérdésem.
1. A mobilnetet hogy lehet letiltani? Elegendő, ha az APN beállításokhoz nincs beírva semmi? A mobilhálózatoknál van olyan opció, hogy adatforgalmazás vagy mi letiltása. Ha letiltom, akkor a wifi se megy. Szóval hogyan lehet letiltani?
2. Az alkalmazások letöltésére a telefonon mi a legegyszerűbb módszer?
-
hati
addikt
válasz kawarider1 #1201 üzenetére
nyomdd le az adott magánhangzót, közben használd a tapigombot
-
lottireka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy van egy Blackberry 8520 a családban, első kérdésem az lenne hogy hol lehet kikapcsolni azt hogy ne wi-firől akarjon felmenni a netre hanem kártyáról. Másik kérdésem az lenne, hogy ugye használom a 0.facebookot és olvastam hogy a bőngészőjük nem nyitja meg ezt az oldalt, bőngészőt hol tudom lecserélni?
Köszönöm! -
rootkiller
őstag
Elofordult masnal is, hogy a billentyuzarat feloldo nemito gomb gumija elhasadt, nekem fel ev alatt elegge szet van, bevittem a T-Mobileba, azt mondtak hogy elkuldik mert a Blackberryt ok nem szervizelik, a szerviz majd eldonti, de lehet azt fogjak mondani hogy mechanikai serules, meg hogy masnal nem fordult meg elo...
Lehet egyebkent allitani a feloldo gombot?Artengo TR 990 Pro
-
lezerpiramis
őstag
válasz rootkiller #1207 üzenetére
OS 4.6-nál szerintem fel lehet oldani a * és a hívásindító gomb segítségével.
-
rootkiller
őstag
-
lezerpiramis
őstag
válasz rootkiller #1209 üzenetére
Ott nem, mert ott fel sem ajánlja ezt a feloldási lehetőséget. Annál szerintem csak a fölső gomb játszik.
-
CragON
aktív tag
Sziasztok,
kiszeretném cserélni a plexi előlapot a telefonon. Ezt hol tudnám megcsináltatni?
-
t.mate.t
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=USzBqAxq1Fo
Ebben a videóban láthatod hogyan lehet leszedni az előlapi plexit. (0:50)
Ha mondjuk ebay-ről, egyéb helyről rendelsz egy plexit annak gyárilag a hátsó része ragasztós, tök egyszerűen csak rá kell helyezned a régi helyére és kész is.[ Szerkesztve ]
-
nnandi
csendes tag
sziasztok
előjött a "App Error 523" hiba, pár pillanat kezdőképernyő és utána a fehér kijelző a restelési lehetőséggel.... akksikivetel, reset mindent probaltam, ugyanaz....
Olvastam hogy a szoftver újra rakás frissítés megoldja a problémát
Ez egy céges telefon, céges levelezéssel, Enterprise szolgáltatással stb, ha otthon frissítek, hivatalos programokkal stb, akkor utána menni fognak ezek a szolgáltatások tovább?
Vagy újra kell állítani mindent?
nincs kedvem az IT-sekre meg a szervizre várni...
köszi a segítséget -
nnandi
csendes tag
BBSAK-val kiolvasom az event log-ot, abból kitudok olyan infot hámozni ami segíthet?
Pl programakadást?És ezután remove a modify COD-nal segithet?
köszi
-
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy csatlakoznék az otthoni wifi hálózathoz és valami pin kódot ad amit a routerbe kéne beírnom,de nem tudom hova.
TP-Link routerem van. -
boros.denes
csendes tag
-
ocsesz
aktív tag
válasz boros.denes #1220 üzenetére
Működik!
Köszi szépen!!!!
-
cscsabi
csendes tag
Most kaptam egy céges BB 8250-es készüléket, de sajnos nem tudom az eddigi SE telefonomról áttölteni a telefonszámokat. (SE-ről SE-re mindig az "összes kapcsolat küldése" funkciót használtam bluetooth-on keresztül). 1000 telefonszámról van szó, így a SIM-re másolás sem megoldás, valamint újra begépelni sincs kedvem...
-
pikkubee
tag
sziasztok,
most készülök venni egy ilyen telefont, vodafone-osat, használtan. Nem szeretnék előfizetni a bb szolgáltatásaira, az már annyira nem érné meg nekem. A kérdésem az volna, hogy működik-e a gyári fb alkalmazás e nélkül illetve, hogy a market működik-e. Visszaolvastam a fórumban és találtam válaszokat pro és kontra is, ezért nem értem a dolgot. Az előfizumhoz jár 100mb net, szóval, ha wifin nem lehet használni az nem akkora dráma. Illetve, ha nem használható a market, ti honnan szedtek le alkalmazásokat?
-
lezerpiramis
őstag
válasz pikkubee #1224 üzenetére
Bizonyos OS-eknél (oprendszereknél) működik a FB csak Wi-Fi-n (ha kikapcsolod a mobilhálózatot közben), de egyébként csak BIS-sel mennek ezek az alkalmazások. Az App World mintha működne Wi-Fi-n BIS nélkül, de ezt nagyon régen próbáltam, és letöltést akkor sem.
Szerintem BIS/BES nélkül felejtsd el a BB-t,de te tudod.
-
XSiGma
aktív tag
válasz pikkubee #1224 üzenetére
bis/bes nélkül használom,sima átlag userként,tapasztalataim szerint 100mb net bőven elég böngészni és a közösségi alkalmazásokra is,amik tökéletesen elérhetőek edge hálózaton böngészőből(bár a sebessége sajnos nem az igazi,de megszokható).ha tehetném (és fogom is ) inkább a 9300-asat venném,amiben van 3g és gps is,de nyilván ezért árban is magasabb.
-
a.t.t.i.
senior tag
üdv,ma vettem egy ilyet
Lehet változtatni a gyosinditó sáv alkalmazásait? -
Safari
tag
helloka! én is ma vettem egy ilyet, és nekem nincs bisem, és nem müködik a faceboo kliensem... már nagyon nagyon sok oldalt olvastam el, de hátha itt valami ötletet mondd valaki...
azt irja, hogy "you are currently on a service plan that does not support this application. if you want to use this application, please contact your service provider to upgrade your data plan."
már probáltam letörölni, feltenni ujra, de semmi...
továbbá az lenne a kérdésem, hogy ezen azt hiszem 4.6os rendszer van, mert ugy kell feloldani, hogy csillag majd zöld gomb.
megéri 5os-ra frissiteni? mivel jobb az?
köszi a válaszokat -
boros.denes
csendes tag
Az 5-ös OS nekem megoldotta a facebook gondot (miután felraktam, ment már wifivel is a facebook).
A változtatásokkal kapcsoaltban nemtudok sokat segíteni, a legészrevehetőbb szeritnem az, hogy a képek között a touchpaddal tudsz jobbra/balra menni, valamint a feloldás, hogy csak a mute/play gombbal tudod feloldani a billentyűzárat. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.Üdv: boros.denes
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz lezerpiramis #1229 üzenetére
Kösz
nemsokkal később észrevettem a hasonlóságot -
Safari
tag
válasz boros.denes #1231 üzenetére
köszönöm szépen, akkor felrakom az 5ös OS-t
csak tudnám, hogy hogyan kell... mert láttam valamit a blackberry honlapján, hogy ki lehet választani melyik szolgáltato, meg stb, de a telom kártyafüggetlen, igaz vodafonnal használom... -
boros.denes
csendes tag
Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)
Üdv: boros.denes
-
a.t.t.i.
senior tag
Annyi gondom van még hogy a kijelző és plexi között van egy buborék.
az mitől van?
Ha leszedem a plexit és vissza megszünik? -
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #1236 üzenetére
Meg BIS esetén pl. megy a Gmail-féle kontakt- és naptárszinkron (bár ez a szolgáltatótól is függhet).
-
Safari
tag
valaki probálta már az os6-ot a telon???
http://www.youtube.com/watch?v=VdYk5pqOMfk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vHHU19WCdwA&feature=related
vagy ez csak téma?:$
azt írják, hogy hosszu távon se rosz annyira...[ Szerkesztve ]
-
Safari
tag
ja, és felraktam az 5OS-t és még mindig nem müködika facebook kliens kezdek hozzászokni, hogy BIS nélkül nem is fog...
-
laszlohétfő
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a blackbery 8520-ban van qr kód olvasó? Na mármost én találtam egy angol oldalt ahol fel sorolja az ősszes BB készüléket, ott vna az enyém is állítólag van rá qr kód olvasó szoftver ( név szerint: betagg, Lynkee, upcode) tud erről valaki valamit, vagy csak fake információ?
-
lezerpiramis
őstag
válasz laszlohétfő #1242 üzenetére
OS 5-höz szinte biztosan van, App World-ben kellene szétnézni.
-
laszlohétfő
csendes tag
Köszi szépen. Eléggé újj nekem még ez a teló, szóval ha nem baj lenne még egy kérdésem, habár lehet hülyeség, de láttam a nagy videó megosztón hogy ezen a telefonon OS6 is fut (állítólag) ez hülyeség vagy tényleg létezik rá?
-
lezerpiramis
őstag
válasz laszlohétfő #1244 üzenetére
8520-asra nincs, csak a 3G-s Curve-re, a 9300-asra.
-
Safari
tag
válasz lezerpiramis #1245 üzenetére
akkor azok a videok amiket én kiraktam néhány hszel ezelőtt?
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
válasz laszlohétfő #1242 üzenetére
QR Code Scanner Pro - Free
[link] -
hati
addikt
válasz lezerpiramis #1248 üzenetére
Mert nincs is.
-
Lune
tag
Help me!
Már 1 éve meg van a telóm és egy ideig mobilnettel használtam, de most már nincs mobilnetem csak a másik telómon, ezen viszont wifivel neteznék. Melóban nincs semmi probléma, szépen csatlakozik és minden rendben, itthon viszont hol megy a net, hol nem. Fel-le jelentkezik a készülék. 1 percig megy, böngészek esetleg megy a facebook, aztán megint nem megy. Kikapcsolom a wifit a telón és vissza, utána megint megy, aztán megint nem. Van, hogy nem megy, látom a gépen, hogy nincs felcsatlakozva az eszköz, aztán egyszer csak bejelentkezik, pedig hozzá sem nyúlok. Nem értem! Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest