- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
christha
csendes tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy beruházok egy BB 8520-ra. A wifi és a qwertz billentyű miatt néztem ilyen telefonokat és ami megfizethető áron volt az még a nokia c3 de úgy gondoltam elég kicsi az árkülönbség ahhoz h egy blackberry mellett döntsek. Jó ötlet? Mik a tapasztalatok?
Magyarországon mennyire kihasználható és frissíthető, bővíthető stb? Megéri ilyet venni?
Egyáltalán van magyar menüje és a billentyűzet magyar?Köszi a válaszokat!
-
RM1
aktív tag
válasz christha #752 üzenetére
T-nél 30-ért mindenképp megéri. Magyar menü, qwertz billentyűzet. Kiforrott külső, és belső. Ez az ami szerintem Nokiánál nincs meg ebben az árkategóriában.
Csak akkor van para, ha voda+mobilnet kell, mert náluk nincs edge, így a netezés sebesség nagyon alacsony. T-nél és telenornál minden ok ilyen szempontból.
Frissíthető a szoftver, stb. -
christha
csendes tag
válasz lezerpiramis #753 üzenetére
BIS/BES-t nem szeretnék hozzá mert elég drága, se mobilinternetet, szóval a wifi lenne az elsődleges. persze később majd még lehet egyszer meggondolom magam.
T-nél tervezem szóval az ár tényleg nagyszerű...
Alkalmazások telepíthetők rá? vagy csak blackberrys? Meg kell válnom a jól megszokott nokiásoktól, vagy vannak hasonlók ott is? Magyarországról mennyire elérhetők?Köszi a válaszokat!
-
lezerpiramis
őstag
válasz christha #755 üzenetére
Vann App World, ahonnan le lehet szedni alkalmazásokat, de az csak Wi-Fi-n működik, és a használatakor ki kell kapcsolni a mobilhálózatot (bár volt olyan, akinek így sem ment...).
A netkapcsolatot igénylő alkalmazások közül a "Research In Motion Limited" alkalmazások csak BIS/BES esetén mennek (van néhány dolog, amely megy csak Wi-Fi-vel is, de a RIM által licenszelt alkalmazások sajnos nem). Bevallom, én nem használok sok alkalmazást, csak email-t, Live Messengert, illetve nagy ritkán megy a Google Maps...
Milyen alkalmazásra gondoltál?
-
christha
csendes tag
válasz lezerpiramis #756 üzenetére
Leginkább Facebook, chat (Nimbuzz vagy hasonló működik rajta??), email és esetleg google maps érdekelne ami online kapcsolatot igényel. Ha ezek elérhetők wifivel akkor boldog leszek
-
lezerpiramis
őstag
-
christha
csendes tag
válasz lezerpiramis #759 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, azt hiszem meg vagyok győzve
-
SZ4B
tag
válasz lezerpiramis #759 üzenetére
bár emlékeim szerint az egy pull e-mail kliens
[ Szerkesztve ]
szigNÓ
-
lezerpiramis
őstag
Hát ez úgy néz ki, hogy mindig be kell jelentkezni, ráadásul szerintem a gmail-kliens nem megy Wi-Fi-vel BB-n, csak mobilnettel. Kb. egy Google-alkalmazás sem megy Wi-Fi-n. Logicmail-t lehet még esetleg megpróbálni, de szvsz nem érdemes BIS/BES nélkül ilyen telót venni (tudom, most majd sokan jönnek az ellenérvekkel...
-
tomczi
csendes tag
Sziasztok! Ezt ismeri valaki: http://www.mobiquus.com/ ?
-
buca84
őstag
Nem kapható már a Vodánál 8520? A honlapjukon legalábbis nincs...Kár!
-
Lune
tag
válasz lezerpiramis #720 üzenetére
Twitter kliens megy sima mobilnettel is, nekem folyamatosan jelez, amikor új üzenet érkezik. Akárcsak a gmail. NEM KELL HOZZÁJUK BIS/BES!!!
-
Lune
tag
Ja, az ÜberTwittert használom. Gyönyörűen működik. Facebook megy böngészőből. Na igen, a gyári kliens nem működik BIS nélkül, de hát ez van! :S
-
franc0
őstag
Megérkezett az én példányom is, ez az első BB-m, érintőképernyőről váltottam. A nyilvánvaló előnyök mellett ami szerintem nagyon hasznos, az a hotkey-ek. Érintőképernyőnél mindig elő kell hívni a helyi menüt, kikeresni mit akarok és rákatt. Itt ha már megtanultam a hotkey-eket, hihetetlen gyorsan és hatékonyan lehet csinálni a dolgokat.
(pl browserben: T-top of the page, calendarban: W-week view, és több száz ilyen van)
Nagyon jó vétel ennyiért ez a készülék. Nekem a hátlap sem nyikorgott egyáltalán, mondjuk egy idő után úgyis ráműtök egy teljes 9300 házat.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
lezerpiramis
őstag
Hi!
Érdemes frissíteni az 5-ös szoftververzióra (ha esetleg még a 4.akárhányas van rajta).
Két okosság, ami néha jól jön:
-Resethez nem muszáj kivenni az akkumulátort, az alt + jobb shift + del kombinációval is lehet resetelni.
-A logokat a következő módon lehet megnézni: a készenléti képernyőn nyomva kell tartani az altot, majd beütni azt, hogy lglg (látni nem lehet a gépelést). -
len0423
csendes tag
Elgondolkodtam, hogy veszek magamnak egy ilyen telefont karácsonyra (Vodás 50 ezer környéki ajánlatokból még mindig ez a legnormálisabb opció). Az érdekelne, hogy a Vodafone-os verzión van-e natív Facebook, Twitter klíens? Ha jól tudom a Blackberry alkalmazásbolt itthon nem elérhető, ezért lenne fontos, hogy gyárilag rajta legyen. Mert elvileg akkor Vodafone Tweet csomagban azokat ingyen használhatnám, külön internetelőfizu nélkül, ami úgy elég baráti lenne, ha viszont nincs a telefonon, akkor nem veszem meg...
-
lezerpiramis
őstag
Szia!
Ezek gyárilag egyik 8520-asban sincsenek benne, ráadásul ez a két alkalmazás - legalábbis az eredeti verziójuk - csak BIS/BES esetén működik a BlackBerry készülékeknél (és így nem is lesz ingyenes a dolog, hiszen ez plusz opciót jelent, így többletköltséget is egyben), tehát ezzel a csomaggal nem igazán érdemes ilyen készüléket venni...
-
hm_guesswho
tag
valaki tudja,hogy mekkora a legnagyobb memóriakártya amit elbír ez a bleki?
-
Lune
tag
Hm, nekem rendszeresen lefagy rajta az opera mini.
Belinkelnétek egy olyat, ami biztosan és megbízhatóan működik, mert én a legújabbat használtam és azzal gyűlt meg a bajom!
-
franc0
őstag
-
franc0
őstag
válasz hm_guesswho #773 üzenetére
gsmarena szerint 32GB microSD.
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
chinymie
csendes tag
Sziasztok! Nem tudja véletlenül vki, hogy a 3g-s verziót fogja-e árulni a t-mobil?
-
S73V3
tag
Sziasztok!
BES/BIS nélkül, nem wifin olvastam, h van vmi gmail progi rá. Mi annak a neve, hol találom? Az is tud pusht? facebookra vmi jo 5let? Jelenleg olyan van a telon, ami kb. csak felhozza. Boltal meg lehet nyomatni a Car Madnesst, de jobb lenne, ha nem sima bongészős lenne. Valami otlet?
Előre is köszi!
-
lezerpiramis
őstag
Hi!
A gmail-es alkalmazást a http://m.google.com/mail oldalról lehet leszedni. Az alkalmazás csak mobilnettel megy a BIS/BES-en kívül, Wi-Fi-vel nem. Push-t tudomásom szerint nem tud, mindig be kell lépni a kliensbe, ha jól tudom. Ki kell próbálni.
Facebook-kal kapcsolatban nincs ötletem, de itt lehet nézelődni: http://appworld.blackberry.com/webstore/search/facebook?lang=en
Amelyik nem "Research In Motion Limited", az nagy valószínűséggel fog menni BIS/BES nélkül - más kérdés, hogy honnan lehet letölteni az alkalmazást... -
S73V3
tag
válasz lezerpiramis #783 üzenetére
Köszi!
A gmail klienst megtaláltam, de az nekem ugy nem nagyon tetszik Nagyon erosen gondolkozom a BIS en is, de sajna vodánál nem a legkedvezőbb... Arra nincs vmi megoldás, hogy hogyan lehetne csökkenteni, a majd 3000Ft/50Mb -ot? ha kicsivel olcsóbb lenne, akkor megrendelném... Esetleg nem tudod, hogy kell e ehhez vmi huség aláírás vagy ilyesmi? Ha csak ki lehetene próbálni pl. 1 honapig, már hamarabb döntésre jutnék....
-
S73V3
tag
hmm.
Próbaidőnek ugy gondoltam, hogy csak elofizetek rá, aztan 1 honap mulva lemondom, ha nem tetszene... Vodánál van vki? Ha ezt használjátok csak netezni, akkor milyen adatforgalmat generáltok? Jelenleg a nagyobbik net csomagom van, asszem 500 mega, de facebook, msn még nem vitte el 50megáig se.. -
Lune
tag
válasz lezerpiramis #788 üzenetére
Én is a vodánál vagyok. Mobilnettel simán 50 megát túllépem a bb-vel. Twitter kliens és gmail megy folyamatosan, simán leeszi. Néha egy kis netezés... vagy msn, de már azt se nagyon, mert pillanatok alatt leeszem főleg msn-nel.
-
lawyer
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy telepítettem a gmail klienst a telefonomra és az indításnál nem lép tovább 'failed to transmit' hibával. Ennek mi lehet az oka?
Valamint a LogicMailt is feltettem ami megy Wifivel, de nekem olyan levelező program kellene, ami mobilnettel működik.
BISem volt,de lemondtam t-mobilos vagyok, bármilyen ötlet érdekel.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
christha
csendes tag
Szerintetek SE Xperia X10 mini pro vagy BB 8520???? tudom h nem egy kategória, de mégis..
Köszi! -
christha
csendes tag
Szerintetek SE Xperia X10 mini pro vagy BB 8520???? tudom h nem egy kategória, de mégis..
Köszi! -
Kaptam egy ilyen ceges telefont
Telefonnak nem rossz, de annyira utalom a BB szervert heggeszteni, hogy az valami felelmetes.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
S73V3
tag
Sziasztok!
A 2.0s appworld re nincs vmi hack, hogy menjen? 1.1 re találtam, de az meg nem tetszik már neki, h ilyen régi.. :S
Előre is köszi!
-
franc0
őstag
Jelentem 1 hét után nekem is recseg kicsit a hátlap néha, ha úgy fogom meg.
Aki korábban vett hozzá 9300 hátlapot, azoknak előjött ugyanez?ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
tomczi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Nevezetesen: letöltöttem egy doc.fájlt a device memory/home/user/pictures-ba. A kérdésem az, hogy hogyan lehet ezt a fájlt törölni?
-
hm_guesswho
tag
válasz lezerpiramis #788 üzenetére
Hallottam,hogy a BB tömörítése messzemenően a legjobb. Facebook,cikkek olvasása,emailek..ezek mennyi adatforgalmat generálhatnak? Meg tud szaladni, esetleg mivel tudom átlépni az 50megát? (gondolom a videókkal..de az meg is érdemli)
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs