- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
Próbálkozott már valaki programot írni erre a készülékre?
-
gold.
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok nekem segiteni abban hogy ebben a BlackBerry teloban, hol tudnám aktiválni ezt a bizonyos térkép funkciot?
Elöre is Köszönöm.
Sziasztok. -
gold.
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok neekm segiteni abban, hogy a BlackBerry 8520-as készüléknél hol tudném aktiválni a térkép funkciót?
Köszönöm.
Üdv. -
zedii
aktív tag
a pannon most 40pénzért árulja gondolom 2 éves hűséggel.. szerintem egyáltalán nem rossz ár, hozzá a szolgáltatás, mármint a BIS 2070pénz/hónap, most nagyon nem tom belevágjak-e a BB-re de birizgál rendesen...
- az a frányaság, h a mobil szélessáv e készülékbe eléggé lófütty, nem tom mint vacakolnak a 3g vel annyit, ha már üzleti szegmens fele tolják az imázst, akkor lehetne már alap e dolog.gyors kérdés: a telefon képes mindenféle trükkök nélkül, arra ,h a kijelzőn szépen ott virítsanak a napi teendők, naptári bejegyzések, nem fogadott hívások ,mint az a mezei symbián esetén, pl az E50-es nokián), mert ezt nagyon szerettem, és nem mondanék le erről a funkcióról.
Amúgyis két telefon között örlődök az E72 nokia és valamely BB, mondjuk 8520-as.
kellemes ÚjEsztendőt majd mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
the_stig
tag
Ahhoy!
Tulképp megfelelne számomra egy ilyen teló. Hiányolom a led villanót, mivel papírfecnikre firkantott kontaktok helyett fotózok mindent, sokkal egyszerűbb így az élet.
Viszont helyette ott a speckó billentyűzet, vagyis legfeljebb bepötyögöm.
Szal a kérdésem az, hogy rendes doksit lehet-e benne szerkeszteni, újat létrehozni, számolótáblát (mint excel) létrehozni és szerkeszteni?Kösz.
-
507
csendes tag
A word, xls és ppt, amit a docs2go preloaded modulként tartalmaz a készülét, alapfunkciók díjmentesek a docs2goban is. Ahhoz, hogy a fájlokat megnézd, nem kell külső alkalmazás a bb alapból tudja. Natív pdf-hez viszont kell, azt csak mailből nyitja meg.
Jegyzettömb és a többiek, alap funkciók.
If u c me, u r in a situation.... www.507.posterous.com
-
benecz
tag
Üdv!
Érdeklődnék hogy akinek van ilyen telója milyen véleménnyel van a telefonról?
Az rendszere milyen?Könnyű kezelni,a beálítások mennyire teszik testreszabhatóvá a telót?
A minösége milyen?A műanyagok stb.... -
A rendszer baromi gyors (pl. minden alkalmazás azonnal indul, mondjuk puritánok; ha kikapcsolod, és akkukivétel nélkül kapcsolod vissza, akkor 10 másodperc alatt bebootol), alapjáraton tök logikus (egy-két kivételtől eltekintve, pl. a hálózatkezelés kicsit zavaros), millió beállítási lehetőség van, viszont a kinézet túlzottan nem testreszabható, ahogy láttam (a főképernyő témáját lehet változtatni, meg invertálni a színsémát).
A minősége meg: a hátlap fényes műanyag, de legalább jól passzol a helyére. Minden más masszív, matt, kicsit tapadós műanyag, nagyon komoly.
Nem saját a telefon, de az elmúlt napokban nagyon sokat nyomogattam, és a közeljövőben is kelleni fog. Ha a Milestone leszerepel, ez a következő jelölt.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
RM1
aktív tag
Hasonlókat tudok írni, mint amit felettem írt más.
A telefon sebessége ebben az árkategóriában nagyon szuper. Láttam már más telókat, ebben az árkategóriában nehezen lehetne gyorsabbat találni. A sebességéről sokat elmond, hogy a rendes számítógépre optimalizált xvid videókat átméretezés nélkül viszi, teljes képernyőn.
Szinte mindent testre lehet szabni, például a menüben a menük sorrendjét, sőt új menüt is létre lehet hozni, törölni (kézikönyv szerint, én csak a sorrendet piszkáltam).
Nekem korábban nokia, se, és motorola telefonom volt. Hát mit mondjak, a blackberry kicsit más. 1-2 napba telt megszokni.
Telefon módban a számítógépre dugva frissíti a telefon szoftverét, ilyet még korábban nem láttam egy telefonnál sem.Sokan úgy gondolják az érintőkijelző nagyon tuti, pedig az olcsóbb modelleknél ott is egyszerre legfeljebb egy nyomást érzékel. Ezen érintő gomb van, ugyanúgy mindent elérsz vele, de nem lesz tiszta ujjlenyomat a képernyő.
-
manthony91
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki h a pannonnál h van ez az akció most. h beviszem a régi telefonom 10ért elvihetem a telefont, másfélévig meg fizetek 2100ft-ot. ehhez kell kötnöm vmilyen számlás előfizetést? az ügyfélszolgálat nem válasol a levelmre hátha ti tudtok segíteni.
Erről beszéltem: http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/blackberry/8520_gemini/
-
RM1
aktív tag
válasz manthony91 #115 üzenetére
"Új számlás előfizetéssel,
használttelefon-beszámítással"Ebből nem tudom mit nem lehet érteni, a telefon előfizetéses. Vagy kifizeted egyben a 40 ezret, plusz fizeted 2 éven keresztül a havidíjat. Vagy 10-ért megkapod, de fizetsz 1,5 éven keresztül havi 2000ft-t (így valójában 47-be kerül a telefon), plusz fizeted ezen felül a havidíjat. A havidíj csomagtól függően általában 2000ft, vagy afelett van.
A legalsó sorban látszik is, ez a telefon amúgy 80 ezer, ha kártyásan akarod. (T-mobilenál csak 60).
Számlás előfizetés = előfizetéses, havidíjjal, általában 2 év hűségnyilatkozattal
Feltöltőkártyás = drágább a telefon, de itt nincs havidíj, hanem feltöltőkártyát kell venni, viszont a legjobb telefonokat nem árulják így, vagy pedig nagyon drágán[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Sziasztok segítsen mrá valaki akinek ez a sazr van mert elegem van belőle....
Kapok egy rühes SMS-t kijelzi felül készenlétbe(boríték meg az a piros szimbolum) menübe kijelzi az sms-mms üzeneteknél belelépek és nem adja be hnam erégi üzenetek vannak ott, csak akkor tudom elolvasni ha mappák alatt a beérkezetekhez belépek, de van olyan hogy belépek oda és még akkorse tudom elolvasni.Miért van ez?Miért? kezdem bánni ezt a telefont...
-
manthony91
csendes tag
ne haragudj, de hülyének nem kell nézni, tudom h mit jelent az h mi a kártyás és mi a számlás előfizetés, nekem is van mobiltelefonom, de lehet téged ez meglep, sőt feltöltőkártyás is volt, és jelenleg számlás előfizetésem van. és én kérek elnézést h meg mertem kérdezni valami olyasmit ami nem volt teljesen tiszta
-
RM1
aktív tag
válasz manthony91 #119 üzenetére
Mivel a weboldalon jól felismerhetően volt jelezve, illetve alul is volt egy leírás, hogy mennyi a hűségszerződés, gondoltam ha ez alapján nem tudtad eldönteni, akkor bővebb magyarázatra van szükséged.
A lényeget megtudtad. Szerintem ez a lényeg.
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
Lassan mindent leírtok a készülékkel kapcsolatban, de egy vmire kíváncsi lennék:
-most akkor van-e benne hangszínszabályzó, saját fülesetekkel hogyan szólaltatja meg az mp3-akat? Mély van e gazdagon? Lehet-e mp3 lejátszó progit telepíteni rá?Elég sokat hallgatok zenét a telómon (nokia 6120c) PowerMP3-mal.
Köszi a válaszokat!
-
maver
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a térkémszoftvert miért nem találom. Elvileg rajtavan, a teló progiján keresztül láttam, hogy van rajta. Esetleg honnan tudnék letölteni valami térlépet, ha ez nincs rajta.(ami a tesztben van)
Előre is köszönöm a segítséget! -
Scully
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy milyen videó formátumokat tud lejátszani? [Ha tud, de gondolom tud ] Ha már kérdezték akkor bocsi
The truth is out there
-
RM1
aktív tag
Üdv! Nálam a 700 megás xvidet simán vitte mindenféle konvertálgatás nélkül (jár a telefonhoz program, ha kisebbre akarod tömöríteni). Wmv-t is viszi, bár az nálam valamiért nem volt teljes képernyőn. Valami 3gp szerű formátumban vesz fel, szóval valószínűleg azt is viszi.
Az elterjedtek közül az x264-t nem próbáltam, de azt inkább hd videóknál használják. -
RM1
aktív tag
válasz bala6120 #123 üzenetére
Hangszínszabályzó van benne, bár eléggé el van dugva, és én nem vettem észre különösebb hangszínváltozást se. Mondjuk elég jó a hangképe számomra, szóval nem nagyon állítgattam.
A hangminősége megfelelő. Érthető módon egy Walkman mobil színvonalát nem hozza, egyébként megfelelő. A gyári fülhallgató mélyben elég gyenge, kb. 1000 ft-s kategória. Egy technics rp dj 1200 fejhallgatóm van, azzal már van benne mély is. :-) -
Dyno
veterán
MEgtudnád nézni?MErt üzenet esetén villog akkor is ha a Bluetooth bevan kapcsolva kéken.
De nem fogadott hívás esetén nekem nem, pedig valami ismételt értesítés bevan kapcsolva, igaz hivás közben villog.
MEg természetesen aksi esetén is.Csak most valahogy nem tudom hogy villogot-e nem fogadott hiváskor nekem.SMS-kor villog annak örülök is.
Köszi és bocsi a kcisinyes hülyeségekért, csak aggaszt a dolog, rosszul érzem magam tőle. Így jó lenne biztosnak lennia dolgokban.
-
roy_b
csendes tag
Hello!
Nekem az lenne a kerdesem, hogy van e arra mod 8520 -as keszuleknel, hogy az ember a gmail levelezeset bonyolitsa wifin keresztul, a bb sajat kliensevel?? Vagy ez nem ilyen egyszeru?
-
törölt tag
nem a mobilnettől függ!
ha nincs BIS, akkor sem a saját email kliense, sem pedig a gmail app (illetve semelyik google app sem, ha már itt tartunk) nem fog menni wifin sem. ez egy rettenet nagy köcsögség szerintem, és az egyik fő ok volt, amiért megváltam a telótól. viszont emailre van ingyenes megoldás, 3rd party szoftverrel. -
roy_b
csendes tag
-
törölt tag
én azt mondom, hogy ha nem tudod mi az, akkor valószínűleg nem is lenne rá szükséged, és akkor ebből következően az egész blackberry koncepció értelmét veszti.
a BIS (blackberry internet service), illetve BES (blackberry enterprise service) két szolgáltatás, amire elő kell fizetni. olyan 1-2 ezer havonta, de ebben nincs általában egy deka adatforgalom sem még, tehát önmagukban semmire nem tudod használni őket, csak mobilnetel együtt. és a blackberry szoftverek nagy része (összes google és yahoo cucc például, de azt hiszem a live! szofterek is) úgy van megírva, hogy ha nincs aktiválva ez a szolgáltatás a telódon, akkor szóba sem áll az internettel, hiába van mondjuk aktív wifi kapcsolat, vagy akár aktív mobilnet kapcsolat is.magáról a rendszerről amúgy volt itt a mobilarénán egy jó kimerítő cikk, érdemes átböngészni, de én azt mondom, hogy ha nem konkrétan a céges környezet miatt vennél blackberry-t, hanem mert mondjuk szép, tetszik a qwerty, akkor több szopás van vele, mint amennyi örömöd lenne.
-
RM1
aktív tag
A BIS 2000 ft környékén van 30mb adatforgalommal, ami emailezéshez elég is. Ezt a díjat a havidíjon felül kell fizetni.
Emailt nézegetni viszont nem csak külön progival lehet, böngészőn keresztül is, ami pedig van a készülékben. Néhány mail szolgáltatónak van mobilra optimalizált verziója is, azt hiszem a gmailnek is. -
zeppike
csendes tag
Nem régiben sikerült meglepnem egy ilyen masinával magam. Nagyon klassz kis telefon, bár a többi bb-vel még nem volt dolgom. Viszont akadt egy-két furcsaág amire nem találtam megoldást. Pl app worldöt én nem tudtam telepíteni se gépre, se a telefonra, aztán sehogy se jöttem rá, hogy érhető el hogy egyszerre rezegjen és csörögjön, látszólag sehogy... egyébként elég stabil, bár sikerült néhányszor kifagyasztani 10 nap alatt.
Erre a modellre lesz os 5? várhatóan mikortájt?
Gmailt, gmapsot sikerült valakinek életre kelteni ezen a készüléken? (az alkalmazás változatot természetesen)[ Szerkesztve ]
-
k_
csendes tag
Az appwolrd és center nem elérhető a mi környezetünkben egyelőre, sajna. Nincs hack.
Az egyszerre csörég és rezgés kiválóan működik a bellshare berrybuzz alkalmazásával, ettől függetlenül még jó pár funkciót tartalmaz.
A gmail és g-s cuccok mennek, kérdés milyen szolgáltatónál vagy. Lehet BIS browsing függő, mert minden alkalmazás azzal kezdi a csatlakozást, majd megy végig, BES, internet apn... -
k_
csendes tag
válasz #16820480 #138 üzenetére
"de ebben nincs általában egy deka adatforgalom sem még, tehát önmagukban semmire nem tudod használni őket, csak mobilnetel együtt"
ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
Szinten mindenhol van benne adatforgalom és éppen annyi amennyit normális használat mellett félig sem használ el az ember.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs