- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fixedgear
tag
Nekem bisz/b@sz nelkul is megy a web n walk
Wifivel is megy minden.
AppWorld?az van vkinek?
Vagy nemtudtok ra vmi alternativat?LG Optimus 2X P990
-
roy_b
csendes tag
válasz fixedgear #202 üzenetére
Es a wifihez valo kapcsolodasnal minden siman ment neked?? Nem tudom, hogy nalam mi a f*sz van, de megtalalja a telo a routert, aztan meg sir, hogy az ip cim ervenytelen...
DHCP be be van regelve, de megis a telefonnal nezve az ip 0.0.0.0
Es akarmennyit guglizok, nem talalok ra megoldast...Nem tudom, hogy ez miert lehet, de mar kezd nagyon elegem lenni belole...
-
fixedgear
tag
dede nekemis b@szakodott, de egy hét alatt kiismertem
és most egész jól megy csak a wiera alapú hotspotoknál szarakszik.
dominós vagyok és web n walk is működik úgy h nincs bekapcsolva semmi ilyen szolgáltatás és
kb 100ftot vesz le ,igaz h csak facebook, meg levelezés aminek kevés adatforgalom kell de elenyésző összeg ezért.szóval kilehet ismerni ezt a telót.
NA de az AppWorldre mondjon már valaki valami okosat,meg alternatív megoldást.
Meg témákat honnan tudok leszedni? nem ien cannabisos, meg ufósat ,csak vmi szolidat.LG Optimus 2X P990
-
Dyno
veterán
ja ugyan ilyenem van.
nekem még nem sikerült kifagyasztanom.
Másik meg semi nicns ráelőfizetve, web n walk nekem meg nem indul el csak ugy.
Wifi meg tökéletes, nekem még a wierával is sikerül, csak ott külön bekell jelentkezni és új honlapon megnyitni azt amit megakarsz nézni.Nálam a web n walkot is wifin keresztül akarja.
-
roy_b
csendes tag
válasz fixedgear #204 üzenetére
Monddcsak fixed, nekem nem tudnal valamilyen tippet adni, hogy mi lehet nalam a baj???
Egy TP-Link Routerem van, es eddig laptoppal PDA val, mindennel sikerult karcmentesen hasznalnom a WIFIT...Van valami szabaly, hogy milyen IP t kaphat?? Vagy mar mast nem tudok elkepzelni...Kerem, ha barkinek van valami tippje erre vonatkozoan akkor ossza meg velem, mert en a google n sem talalok erdemben semmit...ugy tunik, hogy nincs olyan a forumokon akinek hasonlo problemaja lett volna...
-
RM1
aktív tag
A 802.11-nek több változata van: b,g,n. Ezek közül a 8520 nem tudom ismeri-e mindet. Mondjuk a routernek illene ismernie. Próbáld ki egy másik routerrel.
Az is lehet, ha tiltogattad a szolgáltatásokat, véletlenül letiltottál valami olyasmit, ami nélkül nem mehet. Én csak annyit állítottam be vásárláskor, hogy a wifit részesítse előnyben, és onnantól nem is volt semmi probléma. -
roy_b
csendes tag
Hello Karma,
Igazabol nincsen ra semmi konkret okom, csak lattam, hogy ez a kulcs benne van a Berryben.Ami uj fejlemeny:most is nyomkodtam egy jo oracskat, es a kovetkezokre kellett rajonnom: A beallitasok menuben a mobilhalozatnal Az adatszolgaltatasnak bekapcsolva kell lennie, kulonben nem tud wifihez csatlakozni, meg akkor sem amikor a kapcsolatot hozzaadom a wifi menuben. Ha az ominozus adatszolgaltatas be van kapcsolva, akkor a wifi diagnosztikanal, mindent csodalatosan kiir, az atjarotol kezdve a DNS ig, DE a jobb felso sarokban levo WIFI felirat halvanyszurke marad, es ha felmegyek a netre, akkor ertelemszeruen valamiert a WAP on kozelit meg mindent. Viszont, ha kikapcsolom az adatszolgaltatast, akkor meg a kapcsolodas sem sikerul...Mostmar telleg nagyon kezdem elhagyni a fonalat...
-
benjoepapa
csendes tag
Üdv! Kérdésem a következő lenne a szakértőkhöz: a BB-ken hogyan lehet beállítani, azt, hogy a telefonkönyv néhány résztvevője az alapkijelzőn ott legyen képpel? Sok helyen láttam már a készülékeken olyat, de sehol nem találom a beállítását. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
mikbence
-
RM1
aktív tag
válasz benjoepapa #214 üzenetére
Üdv! Nem lehet, hogy külön program kell hozzá?
-
fixedgear
tag
sztem ennél a rendszernél nemlehet widgeteket kirakni kezdőképre max talán a stormnál...
Honnan szedtek le témákat?nemtalálok egy normálisat se...
meg ezt a rohadt App Worldot nemtudom felrakniLG Optimus 2X P990
-
fixedgear
tag
Ez a BIS/BES vagy mi ezt lehet feltöltőkártyára kérni?
kipróbálni kilehet 1 hónapra szerintetek?LG Optimus 2X P990
-
RM1
aktív tag
-
fixedgear
tag
Snaptu
Ezekkel elvileg lehet widgeteket létrehozni
Nekem BIS nelkul nem mukodik
Off: egy ideig nemis fog mert 75ezer ftos tartozasom van :sLG Optimus 2X P990
-
Zal
csendes tag
HI!
Tudtok valami helyet BP-en ahonnan tokot lehet újítani hozzá? Valami rendes bőrtokot, esetleg övreakaszthatót?
THX![IRAM] 24L4 - "Bírjuk még az IRAMot!" :P
-
Rudiaszarvas
tag
Hi mindenki!
Kb. 1 hete használom eme remek készüléket..... jelenleg az 5.0-s Os van rajta.....Nagyon korrekt és minőségi cucc ez.... Wifit még nem használtam, de a többiről bátran kérdezzetek!!!
Jah ha v.ki esetleg előrébb jár mint én..... magyarosítás jelent már meg az 5.0-s Os alá?Üdv!
-
RM1
aktív tag
válasz Rudiaszarvas #225 üzenetére
Kijött már hivatalosan az 5.0-s os?
-
Rudiaszarvas
tag
Igazad van! Hivatalosan még nem jött ki! Ez kiszivárogtatott verzió:
8520M_PBr5.0.0_rel661_PL5.2.0.31_A5.0.0.411-1.exe
Ezt keressétek.Telepítés egyszerű:
1. elindítod az exe fájlt (kicsomagolja magát az általad megadott mappába)2. elindítod a programot..... (feltelepíti magát)
3. elindítod a Blackberry Desktop Manager-t......
4. Aplication Loader, majd a szoftver frissítésére katt.....
Ennyi kb..... Nagyon inteligens a szoftver.... mindent rajta hagyhatsz a készüléken, semmi sem veszik el.. még a beállítások sem! Felrakja az új OS-t, utána pedig visszatelepít mindent ami rajta volt és minden beállítást amit előtte beállítottál!
Ami fontos lehet: NINCS benne magyar nyelv!
Remélem, tudtam segíteni!
Üdv!
-
rodeodr
csendes tag
Domino csomaggal használható ez a készülék? Hogy működik az e-mail rendszer? Mennyi adatforgalom, illetve kötelező használni?
Mobilvásárlás előtt állok és tartózkodom az érintőképernyős telefonoktól, ez viszont nagyon tetszik.
-
őstag
Sziasztok!
Tervezek egy ilyen készüléket venni a Vodafone-tól Vitamax-al.
Lenne pár kérdésem:
A Vitamax, készülékek vannak valamilyen szinten korlátozva, vagy ugyanazt tudják mint az előfizetésesek?
Milyen árban vannak a vodafone-nál a szolgáltatások BIS/BES ?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
fixedgear
tag
Szerintetek olyanra van lehetÕség hogy visszaviszem a telòt
ês kicserèltetem másmilyenre?LG Optimus 2X P990
-
Zal
csendes tag
Egy hete vagyok szedres és eddig csupa jó tapasztalatom van a masinával. Ezért csak azt a két rosszat írom le, amit ennyi idő alatt tapasztaltam:
Valami miatt az otthoni wifi-re ugyan fel tud csatlakozni, de oldalakat nem hajlandó betölteni, letöltési hibát reklamál. Első alkalommal működött, meg az irodában is megy. Nem tudok rájönni, mi az oka?
Másik, hogy az előbb fényképezés közben kifagyott. Piros fény, óratekerés. 5 perc próbálkozás árán sem tudtam kihozni belőle.
[IRAM] 24L4 - "Bírjuk még az IRAMot!" :P
-
RM1
aktív tag
válasz VANESSZA1 #235 üzenetére
Elvileg nincs különbség a kártyás és az előfizetéses között, bár az előfordulhat, hogy vitamax csomaggal nem veheted igénybe a BIS-t. A díja 2900 ft/hó 50MB forgalommal http://www.vodafone.hu/uzleti/mobilemail/biz_bbinternet_hu.html
Összehasonlításképp T-nél ha veszel mellé net előfizetést is (tehát csomagban veszed), akkor 40MB forgalommal 1790ft, 100MB-val 2190 a havi költség net előfizetéssel. -
őstag
Ha minden igaz, bár én nem tudom még kipróbálni, de wifi-n keresztül is hozzá férsz a gmail-es levelekhez. Ahhoz nem kell BIS.
De ha kedden megjön a készülékem akkor kipróbálom azt hogy a gmail-t hogy lehet belőni wifi-vel, Több fórumon azt írják, ezt meg lehet oldani. Mondjuk biztos más a BIS szolgáltatás, és jobb is, de a vodafone-nál 6000 Ft lenne előfizetéssel, az meg kicsit sok.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Srácok !
Még egy kérdésem lenne , ki milyen tokot használ, aktív, nem aktív...stb. Illetve hol vette?
Mert sajnos tokot nem adnak hozzá, így szeretnék olcsón valahol venni egyet.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz Rudiaszarvas #245 üzenetére
Én ilyesmire gondolok:
Blackberry 8520 Bőrtok
Ilyenről van valakinek tapasztalata?Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
rodeodr
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A wifiről milyenek a tapasztalatok? Olvastam, hogy nem mindenkinek műödik rendesen, pedig én leginkább ezért szeretném ezt a telefont, de ha nem működik jól, kakor nem tudom megéri-e. :S -
RM1
aktív tag
Én azok közé tartozom, akiknek működik rendesen a wifi is, valószínűleg a többiek is csak elállítottak valamit, amit nem kellett volna. Előfordulhat, hogy a routerrel volt gond, azért nem akart működni vele, én még ilyennel nem találkoztam.
A wifi egyébként megfelelően erős, a laptopomban atheros chip van, ez valamivel erősebb, mint a telefonban lévő, de az (előfizetésesen) hasonló árú készülékek között szerintem elég jó. -
Blendie
csendes tag
A napokban aktiváltam a BIS-t. Remekül működik a mailezés és bejön egy csomó, addig nem működő alkalmazás, pl. a Blackberry Maps is. A telóban persze nincs GPS, de a térképek nézhetők. A teszteket olvasva úgy értettem, hogy a térképek a telefonra telepítve vannak, de úgy látom, hogy a nézegetés is generál adatforgalmat, nyilván a blackberrys forgalomkeretem (T-nél 100 MB terhére). Jól látom, hogy így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest