- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akku üzemidőt szerintem azért nehéz megmondani, mert a használt példányok - nagyon kevés kivételtől eltekintve - mára már nagyon használtak lehetnek. Értve ez alatt az akkut is.
Egyébként pont az akkutól nem tartanék különösebben, tekintve hogy ez még simán cserélhető a hátlap lepattintása után. Bár nem ehhez a telefonhoz, hanem a 9780-hoz vettem annak idején tartalék akksit, pár euróért az ebayen, de ezen összegért is csak olyan csomagot találtam amiben 3 db volt. Kijött párszáz ft-ra darabja. Szóval én azt mondanám, hogy ha ilyen telefont akarsz venni, akkor vedd meg, és vegyél hozzá utángyártott akksit az ebayen olcsón, ha nem jön be akksi üzemideje. Tehát ez ne korlátozzon szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A BlackBerry újdonsága fityiszt mutat az iPhone-nak és az Androidnak; úgy egyesíti az érintőkijelzőt a gombokkal, ahogy más sosem tette.
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest