- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyetértek.... A Nokia E-7 billentyűje már szinte "Indusztrial Standard" volt.
Nem kell sok gomb feltétlen, de azok nagyon jól kezelhetőek voltak. A kijelző nagyon jó szögben állt vele és kényelmesen kezelhető is volt egyben.Csupán a beltartalom és a mai értelemben mikro kijelző... Jelentősen elhaladt felette az idő, mikor már kiadták akkor is. Ezzel is elkésett a Nokia. Eltöketlenkedték...
Kiderül minden hétfőn, véleményem szerint már kora délután. Akkor lehull a lepel a valódi Z3 és az Ontario első verziójáról is.
Reméljük, hogy nem az a ronda kocka lesz - finomított kiadásban sem! Legyen egy szép Torch!
-
Jövő héten már közelebb kerülünk a megoldáshoz..
Szerintem várjunk addig...
-
chipesz
őstag
Szerintem nem olyan csúnya. Mondjuk lehetne vékonyabb. Vagy több sorban a billentyűzet. Valahogy úgy érzem, hogy túl lent van.
-
Azért ez kemény. Picit jó kijelző, picit jó hardver. De én a billentyűt nem nevezném sem high-nak, inkább End-nek. Minnél laposabb, szélesebb - annál kényelmetlenebb kezelni.
Mond, egy másféle billentyűzet alias a Z20 design kép.. nem jó? Mitől lenne más funkcióban egy négysoros érzékelős, mint egy három soros érzékelős?
-
-
sasa134
addikt
Srácok, olvassátok el a N4BB cikkét. Ez nem egy proto design modell, vagy concept, hanem egy fejlesztői teló. Az új high-end qwerty 1440x1440-es kijelzője ill 3 Gb Ram van benne, sw fejlesztőknek készült, hogy a majdani hardvert modellezze. De a külsejét nem kell és szabad figyelembe venni,semmi köze a majdani végleges telefonhoz.
-
válasz
Blackmirror #49 üzenetére
Z20!
Máris gyüjtök rá, ha a kijönne!
Szép, izléses, méltó egy új Torch-hoz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát szerintem valami bődületesen ronda ilyen szögletesen, pláne hogy ilyen széles. A régi lekerekített BB-k jobban bejöttek.
-
macskea
őstag
válasz
malnabokor #28 üzenetére
Aztán meg majd jönnek a HP trollok, hogy ilyen már volt a 614c-n.
Micsoda nyúlás már.
Amúgy személy szerint jó ötletnek tartanám az érintés érzékeny billentyűzetet, meg ezt a három sor dolgot is, de mindenképpen egy téglalap alakú kijelző köré építve. Ez így nagyon-nagyon aránytalan, nem szép a szemnek, és nehéz elképzelni, hogy ergonómikus lenne.
-
-
macskea
őstag
válasz
Krissz1983 #3 üzenetére
Nem szeretek ízlésről véleményt nyilvánítani, te teljesen egyetértek veled.
-
válasz
Peterson_ #43 üzenetére
Aránytalan, szokatlan, idegen. Ha ezt adnák ki - magába hordozná a bukást és két évig rajta röhögne mindenki.
Ennyi erővel akár lehetne ez 16:9-es, az alján egy sor billentyűvel.
Emlékeztek még a Siemens Xelebi sorozatára??
Remekül mutatja ez a gép is gnómságot.
Az ocsmány volt. Ez is. -
Peterson_
addikt
Rendben van, hogy a szépség szubjektív, de ez egy torzszülött
-
culas25
tag
hahóó, ez egy fejlesztői kiadás lesz. kit érdekel, hogy milyen ronda, senki nem fog ezzel az utcán nyomulni.
-
jesszus, azért ez egy elég gnóm készülék szvsz.
-
Cheesy
őstag
Hátööö... fúj.
-
C$abi
aktív tag
Eléggé szögletes. De a fizikai QWERTY-nek örülök. Nem gyakran fogdostam BlackBerryt, de ami volt az QWERTY-s volt, és azon Facebook-ozni nagyon jó. A BB maradjon magához hű, és maradjon a teljes billentyűzetnél, mert van rá igény. Talán kidobhatna egy olyat is, amely hasonlítana a Motorola Milestone-hoz.
De ez csak egy hülye ötlet. -
Cyberpunk
félisten
Hát elég rusnya szegény, de fogjuk rá, hogy prototípus.
-
mrlujoak
veterán
Amilyen bután néz ki ezeken a képeken, olyannyira felcsigázott, vajh' milyen lehet ilyet kézben tartani, és használni.
Megtapiznám.
-
ripla
addikt
nem tudom szavakba önteni, hogy ez mennyire ocsmány.
mondom ezt úgy, hogy az utóbbi időben erősen gondolkodok egy z10-en. -
Johnny194
aktív tag
Várjuk az újat, de nagyon remélem, hogy ez csak egy dev verzió.
Szétcsúsztatható verzió jobb lenne -
törölt tag
Ez valami rettenet. Bár a Fiat Multipla-t is megveszi valaki...
-
Ez itt BlackBerry Q'vasimodo edition.
Szerintem ezzel a telefonnal fogják majd a pogányokat ijeszgetni a Szegedi Busójárásban.
-
Ati1979
veterán
Ez nagyon csúnya!
Főleg egy olyan gyönyörűség után mint a q10.
Túl szögletes...
-
malnabokor
senior tag
válasz
Stimpy001 #26 üzenetére
Ha jól emlékszem a forrásban kiemelik (vagy máshol), hogy érintésérzékeny fizikai billentyűzetttel kísérleteznek, ahol gesztusvezérléssel lehet az egyéb karaktereket, ékezeteket stb. előhívni
Szerk: itt a link, ebben még az is benne van, hogy 3Gb RAM és 1440*1440-es kijelző lesz benne. De ez mind pletyka szinten van. Link: (sajnos mobilon vagyok): http://n4bb.com/blackberry-windermere-featuring-touch-sensitive-keys/
-
Stimpy001
aktív tag
Elég gyenge PS munka...milyen gagyin szét van már húzva az a gombsor. LOL Amúgy meg 1 sornyi le is maradt..hol az ALT, SYM, felfelenyíl?
Nem értem hogy lehet benyalni egy ilyen trágy PS képet.. -
Bár furcsán néz ki, de azért elfogadnám.
-
metaboy
tag
vajon ez egy nokia töltő alatta? bár fura a kütyü, de legalább nem 640264631646 colos
-
gabor72
aktív tag
A piacra kerülő BB-k nem szoktak hasonlítani a dev alpha-kra.
-
petipetya
nagyúr
Nem is emlékszem, mikor láttam utoljára ilyen csúnya telefont...
-
Zoja™
őstag
Hát ez tényleg elég gusztustalanra sikeredett, remélem megmarad prototípusnak...
-
Crafter32
őstag
A Q10 szerintem nagyon szép és minőség. Nem hinném így fog kinézni az új csúcs modell. De pletykának jó. Köszönjük, jó látni a BlackBerry híreket ismét.
-
gebro
aktív tag
Egy szétcsúsztatható Z10 jobb lenne.
-
Prodidzsáj
tag
Á ez egy szörnyeteg
, távozz tőlem sántán!
-
Giorgio1313
aktív tag
Imádom a BBket de könyörgöm égnek földnek ezen még SOKAT változtassanak
-
Steve1207
veterán
De ez még a dev verzió, nem? BB-től előszeretettel posztolnak ilyeneket, ahol legfőképp a bill marad meg ugyanolyannak, a ház meg totál megváltozik a kiadottnál. Így ezeken fölösleges is vitatkozni, hogy szép vagy sem, hisz az nem is lényeg. Ergonómiailag viszont korrekt, kis házcsiszolás aztán szép lesz ez.
-
bok92
addikt
No ez igen érdekesen néz ki.
-
Gambas
tag
Csúnya jajjj de mennyire
-
halkow
őstag
"CrackBerry"
Hát ez tényleg az ahogy írtad
-
Zirowe
nagyúr
Érdekesen csúnya.
-
b4zsi-
őstag
Hiányzik a telefon közepe? Elég csúnya kocka telefon lenne ez így.
-
Logeeen
senior tag
De ronda egy jószág...
-
takacsbotond
őstag
Remélem ez a kép csak illusztráció, és nem így fog kinézni...
-
vittorio7
őstag
Nem tűnik valami szépnek...
-
Probber
őstag
"Mobile World Congress során a BlackBerry a Foxconnal karöltve legalább két BlackBerry 10 készülék leleplezését tervezi"
Biztos, hogy az MWC-n a BB bejelenti ezeket a készülékeket?
Csak mert tegnap a műsor alatt rákérdeztem és egyértelműen azt a választ kaptam, hogy a kanadaiak nem lesznek ott. -
Krissz1983
aktív tag
Várni én is várom.
Na de remélem nem így fog kinézni mert-számomra- ez valami hihhetetlenül csúnya és nem mellesleg használhatatlannak tűnik. -
saiyajin
senior tag
Eleg erdekesen nez ki. Nem tunik valami kenyelmesnek az az alulra nyomasztott billentyuzet. Megneznem eloben megis milyen.
-
jacis
nagyúr
Várom az új BB-ket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest