- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomistarkapi
tag
[http://playbook.blog.hu/2012/09/28/bb10_telefonok_egy_kepen] egy kis update a témához
[ Szerkesztve ]
-
tomistarkapi
tag
1 hónap lesz a full touch és a qwerty modell között. Ha rögtön az elején nem mutatnak fel qwertys modellt akkor már készitem is a tuto lakatot a waterlooi gyár kapura. A bbnek a megmaradt bázisa az olyan emberekből van mint én candy bar qwertyt akarnak egy gyors email rendszerrel. Ha lenne egy értelmezhető minőségű candybar wp 7 vagy wp8 teló akkor vennék belőle így egy dolog maradt csak a BB ha ezt a megmaradt piaci szegmenst elcseszik akkor mennek a palm után a lecsóba (palmot is a fasza qwerty miatt sokáig használtam)
-
tomistarkapi
tag
válasz Tigerclaw #14 üzenetére
Azért nézz utána, hogy délafrikában malajziában fülöpszigeteken angliában indiában vagy a indonéziában melyik okostelefonból adják el a legtöbbet és most csak szar kis 100 millió piacból emlitettem néhányat. Az első körös launchban az usa benne sincs.
Btw ha lesz belőle a 9900 billentyükkel micro hdmivel az oldalán és a beígért 720X720as felbontással akkor mindenemet kidobom és veszek egy olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest