- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam06
csendes tag
Hát én még egy kicsit óckodok attól, hogy milyen lesz, amikor a BB betör erre a piacágra. Milyen lesz. Csak ne csessze el. Az igaz, hogy már nincs sok esélye ebben a gombos világban, de ha meghallom, hogy BlackBerry, akkor rögtön a Qwery billzetre, és széles képernyőjű kis telefonra gondolok.
-
gybazsi
senior tag
Ez a hír szerintem senkit nem lep meg, elég nagy különbség lesz a két generáció között. Az pedig rendes tőlük (persze valamilyen szinten el is várható, de a mai világban már ki tudja), hogy a korábbi rendszert is támogatják még egy ideig.
-
xx00xx
csendes tag
Én Androidról váltottam, full érintősről BB 9900-ra és nem bántam meg! Sőt! Kifejezetten az ékszerem lett a karórám mellett
Azontúl elképesztően jól van hangolva az OS. A 7.1 frissítés óta az aksi idő is megnyúlt kb 30%-kal. Az appok is szuperek. Nyilván ez nem egy Gameboy, de őszintén az meg kinek kell? Szerintem ezt már te is kinőtted
A témához annyit, hogy én személy szerint nem tartok attól, h elhanyagolják a régebbi készülékek frissítéseit. Pl nem rég tettek ez ellen. Vagy így vagy úgy kifogják elégíteni az eddigi vásárlóikat. Hiszen nem ez lenne a cél?!
-
oszi666
őstag
kar a blackberryert remelem oszeszedi magukat... a vegen meg lehet bbt veszek android helyett... csak jo lenne ha ok is gyartananak vekoy full erintos telefonokat. kivancsi vagyok az ujakra
-
törölt tag
igazából ez nem baj, a kérdés inkább az, hogy ténylegesen mit tudnak kihozni az új platformból és leginkább, hogy mikorra.
-
chabusch
tag
Mérsékelt, de várhatóan fokozódó Osborne-szelet szagolok a messzi nyugatról...
-
Pantal
senior tag
Legalább a 7-es vonalat tovább viszik egy ideig, ha nem tennék, az elég nagy baki lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest