- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig OK, de van közte/rajta valami porfestett acél is, valahogy, valhova..
Nekem pont az a bajom, hogy nincs dokumenáció ezekhez, vehetem mint a zsákbamacskát, úgy meg az olcsó is drága.Erről pl. tök jó lenne egy robbantott ábra, hogy a talp-plexi közé került egy az 1db tömítés, vagy a vas lemez mindkét oldalára is tettek belőlle? Mert azok a kis sűlyesztett csavarok a négy sarokban túl nagy felületen nem képesek összeszorítani a tömítést, úgy hogy ne deformálódjon a talp, majd csökkenjen a tömítetség.
Szerintem sem lehet ezek között nagy szórás, eltérés, hacsak nem valami extra szar minőségű rézből készül a talp, vagy tervezési hiba miatt pont ki tudja kerülni a víz a lamelláknak egy részét.
Tesztel az a baj, hogy "kicsiben" nem lehet elég körültekintően csinálni, hogy értelme legyen, pont a nagyon kicsi mérhető különbségek miatt. Ráadásul sok körülménnyel kellene variálni ahoz plusz megismételhetően mérni, ahhoz hogy objektíven lehessen helyezéseket adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Suzuki topik
- Fujifilm X
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest