Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz batmanéhes #25 üzenetére

    Kinek, mi.

    A T-bone-t is pácolja aki nem íztelen nyers húst akar enni. Szerencsére nem vagyok Texas-i aki a lábon álló marhát rágja el, és közben issza a vérét. A vákuumos rohasztás akkora parasztvakítás mint a molekuláris konyha, már megbocsáss. Gondolom legalább kétezer éves hagyomány lehet h ennyire kiforrott, szemben a valóban hagyományos és múlttal rendelkező dry-ageing -gel. Ahol még - szent Isten fiának apja, és a boldogságos Szűz Mária - a pác sem ismeretlen. Ja és egy adalék: a legdrágább hús "érlelők", egyben hűtők is.

    Attól h valamit ageing-nek hívunk még tény a tény: a saját bomló enzimjeiben puhul a hús.

    Esetleg valamit kihagytam?

    Ha és amennyiben mered, szombaton várlak Siófokon a nyaralónknál egy kóstolóra. Nem T-bone lesz, mert az most kezdi a rohadást hogy jövő hétvégére ponjó legyen, de megkóstolhatod amit a rohasztási technikánkkal kapcsolatban - gyanítom kevés tapasztalat alapján - lefikkantottál tarja és oldalas képében. Amik mellesleg egyáltalán nem gyengébb minőségű húsok, csak más kezelést igényelnek.

Új hozzászólás Aktív témák