- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj79
senior tag
A "megvan még" és az "aktuális még a hirdetés" kérdés sajnos jogosan terjedt el, ez köszönhető az eladók lustaságának és az ingatlanosok hülye mentalitásánának (ezt most eladtuk, de tudok hasonlót mutatni-sztori)
Két éve árultuk az ingatlant, sok érdekes embertípust ismertem meg:
- csodaváró (újat harmadáron)
- túrista (ezt is megnézzük, mert 1-2 év múlva veszünk valamit, addig 200-250 embernek raboljuk az idejét, vagy el sem megyünk a megbeszélt időpontra)
- kíváncsi (mit adnak ennyiért)
- realista (kb tisztában van az árakkal)
- fikázó (erre kell költeni, arra kell költeni)
- üres zsebbel álmodozó (tényleg ennyi a gázszámla, a 43m2 panelra harmada a távhő)
- potenciális vásárló (hozzáértővel érkezik, időben)
- vevő (felkészült, tisztában van a helyi viszonyokkal, árakkal, a pénztárcájával és tudja, hogy mi mennyibe kerül)Na most a vevő az, akinek az előfordulási aránya elég alacsony.
A mennyi a vége, mennyire alkuképes kérdésekre ekkor mindig azt válaszoltam, hogy azzal még senki sem járt jól, ha én magammal alkudoztam, ugyanis beszerző vagyok. Innentől össze szokott zárni a tisztelt érdeklődő agyában a haldex és tudtuk normálisan folytatni a beszélgetést.
Használtautó-eladásnál már a hirdetésbe beleírtam a következőket:
- mennyi a vége? - katalógus szerint, a gyorsulási adatok után található
- mennyire alkuképes? - személyes megtekintés után erre szívesen válaszolok.Ennek ellenére azért voltak bajok
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zyxel NAS326
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Linux kezdőknek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest