- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaszlo98
újonc
Sziasztok, segítséget kérnék!
Fehér aurora házat szeretnék venni, ehhez milyen vízhűtés ajánlott? Megkérdeztem egy PC üzletet,ott azt mondták előbb döntsem el hogy egyedi rendszert szeretnék, vagy egy egy komplett rendszert, mint a Corsair H80 / H110 és hasonlóak. Tanácsokat kérnék,semmit nem találok a neten ehhez kapcsolódóan. Hogyhogy egyedi? Ezt nem csak megveszed egészben,beszerelik és annyi? Illetve Ti melyiket ajánljátok?Köszönöm a segítséget! -
kromatika
veterán
gyönyörű
-
válasz
Zsmester89 #16 üzenetére
Mit kellene látni ezen a képen?
-
BitFenix nagyon ért a házgyártáshoz. És az ára is rendben van.
-
drsanya
aktív tag
De miért kell látni a tápot? Egy rendezett házban szvsz az sem látszik! Főleg az onnan kiinduló kábeldzsungel. Nekem már emiatt nem kéne, de ez magánvélemény természetesen...
-
Exelsior
őstag
Most akkor ebbe belemegy egy sima ATX lap is. Mert meg tetszett a ház. Bele veszek még egy RGB ledet azt annyi.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kicsit csodálkozok, hogy továbbra is ezeket a nagy házakat "nyomják" a cégek, miközben 10 vásárlóból 9-nek elég lenne tökéletesen egy sokkal kisebb is. Alaplapoknál is teljesen felesleges az ATX formátum a többségnek.
-
nekem ezzel az a bajom , hogy aki kicsit igényes az már 2 napja törölgetheti a por miatt... nekem volt full plexi házam...
Főleg ha földön tárolod...
-
deja vu
addikt
Nekem az előlapja sajnos nem tetszik.
-
Piszok jól néz ki, kár, hogy egy aura-s alaplappal együtt válik teljessé.
-
GeneraL_XTX
veterán
aztarohadt, ez kell!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest