- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeryFlash #119 üzenetére
Most komolyan... szerinted mégis ki a fenét érdekel a sok-sok jegyzetem, vagy talán ellopják a kötprogjaim? Hol mondtam, hogy biztonságos? Nem vesznek el, nekem ez számít... vagy talán majd feljelentenek, mert másnak a jegyzetét tárolom és nem kértem tőle engedélyt?
És miért ne lenne autentikus a megállapításom, hogy a felhőnek van értelme? Még egyszer megjegyezném, hogy ezt azért írtam, hogy meggyőzzem azokat, akik szerint a felhő értelmetlen hülyeség... mert beleolvasva a hozzászólásokba, sok ilyen volt.
Néha komolyan úgy érzem, hogy néhány embernek itt a kötekedés hobbija...
-
Aki még mindig hülyeségnek tartaná a felhőt: nekem egyetemistaként (mérnökinfó) nagyban megkönnyíti a dolgom... minden jegyzetet/házit/stb felhőben tárolok (vagyis a dropbox mappában, így offline is megy). Hét közben laptoppal űzöm az ipart, így az töltögeti fel a fájlokat a felhőbe, hétvégén (a hétvége pénteken kezdődik, így majdnem a hét fele) pedig hazajövök, és asztali gépet használok, mert ugyebár egy 23"-as fullhd monitoron fényévekkel kényelmesebb a tanulás, kötprog írás, stb, mint egy 15 colos laptopon. Amióta felhőt használok, nem kell vesződnöm a másolgatással a gépek között, ezt megteszi helyettem a dropbox kliens, ezzel értékes időt spórolva nekem
ha pedig valakitől segítségre lenne szükségem (pl. programozó ismerős, rokon), akkor egyszerűen belépek nála a webes felületen, nem pedig pendriveot hurcolok magammal... ja, és ha nagyon parásak a dolgok, akkor még út közben (heti 2x1.5 óra) is elérem az összes dokumentumomat a telefonomról, ami egyébként a vele készített fényképeket is tölti a dropboxba (egyetemisták +25gb-t kapnak ingyen), így még azoknak a másolgatásával sem kell vesződnöm
Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy ha véletlen leesne a notim (ami egyébként sosem fog megtörténni
), benne a HDD-vel az összes fontos infóval, házival, félkész kötproggal, bennük sok-sok munkaórával... nem kicsit lennék ideges, így viszont egyszerűen visszaállítok mindent a felhőből.
Az én adataim pedig nyugodtan figyelgethetik ezek a személyek, cseppet sem érdekel
bár kétlem, hogy minden egyes felhasználót alaposan átkutatnának...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest