- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
"megint előugrik-e valaki a bokorból oktatni, hogy másnak mit kellene csinálnia speciel most se nagyon érdekel." Nem akarok ennél jobban belemenni, de az tagadhatatlan, és muszály felvilágosítsalak, hogy te jogosanak ítéled bírálataidat, az ellened felmerülő kritikákat, pedig leszarod, kikéred magadnak. Teremtsél már balanszot az életedben és a környezeteddel való kapcsolatodban, mert ezzel is csak saját magadnak teremtetted meg a zsákutcába torkolló párbeszédet.
(#34) DraXoN: Nekem is hasonló jutott eszembe. Ellenőriztem a dátumot. Stimmel. Képes ez a CPU egyáltalán lejátszani egy 4K youtube videót, Blu-ray lemezt?
-
Graphics
Jómunkásember
Nem idézőjelről beszéltem. Nem igazán értem jelen pillanatban mi a gondod, de felesleges az off, remélem be is lehet fejezni. Maradhatunk a szakmai vonalon.
Nem gond, ha nem érdekel.. Viszont akkor, ha nem gond én is pont le...om
Te kezdted el az oktatást... Olvasd el a hozzászólásod.Illetve használd a szerkesztés gombot!
-
Graphics
Jómunkásember
Azért a vesszőket Te sem pakolod a megfelelő helyre...
De a szinonima se hosszú í...
Szóval kákán is csomót esete...
Előbb a saját helyesírásodban tegyél rendet.
És ez a hír teljesen rendben van.. Ha ezt most nem érted, akkor a hiba az Ön készülékében van..
Annak meg semmi értelme, hogy egy Biostar-os cikk utána ide bebüfizel indokolatlanul. -
Speed®
titán
Írod mindezt két, kisbetűvel kezdődő, hibáktól hemzsegő mondatban.
Lehet, nem a cikkíró választékos szóhasználata az igazi problémád..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő