Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Ezt a játékot nem a multi miatt kell megvenni.
-
BalaNce87
addikt
Hát jah ez sokakat nem érint, nem fogják olyan komolyan venni a multiját mint codnak vagy cs-nek ez egy kis fun lesz, és tökmind1 hogy van e benne dedikált szerver vagy nincs, de ez nem is a multiról szól, itt inkább a sztori és a megvalósítás a lényeg. Meg nem is tudom ki nyomná ezt lan-on, az ilyen játékok nem fognak elterjedni annyira, max vmi haveri társaság, de az se gyakori.
-
chungee
addikt
Ennek a játéknak nem a multiját kell megszeretni

-
marcus.fenix
aktív tag
Ennek a játéknak nem is való a multi...
Mondjuk engem a single se csapott földhöz, de egynek elment.És bár ez nem ide tartozik, de rájöhetnének már hogy egy CooP kampány egy közepes játékot is feldobhat, mégse sokan foglalkoznak vele. A Borderlands pédául elég unalmas lenne singleplayerben, de a menyasszonnyal játszva egész jó. Az irányítás ratyisága miatt a RE5-öt sem játszottam volna ki egyedül, de kettesben az is jó volt. Én épp ezért vártam a Colonila Marines játékot jobban mint az AvP-t, de arra is tesznek egy nagyot...
Ott volt például a Dragon Age (ami amúgy is szuper játék) amibe semmi perc alatt be lehetett volna kódolni hogy a gép helyett akár 3 LAN-os társ vigye a társkaraktereket.
-
keIdor
titán
Engem ez a játék nem a multi miatt érdekel, tehát ez annyira nem hátrány számomra. Ahogy az Aliens vs P. se amiatt érdekel. A Battlefield-el elleszek egy darabig szerintem, ha minden igaz ma küldik a kulcsot is a bétához.
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Nem, nem így gondoltam.
Hanem így:
"Sz@runk a pofátokra, mert lewarezoljátok a játékunkat."(#9) GegeWarrior:
Igen, a nagy részük warezol. Jól látod. -
bLaCkDoGoNe
veterán
A multi nekem másodlagos. Az első részt imádtam multi nélkül is, remélem a másodikat is imádni fogom és ha még a multi is jó lesz, örülök, de akkor sem dőlök a kardomba, ha nem.
-
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Fejezd be a mondatot:
...mert lewarezoljátok a játékunkat. -
iSonic
addikt
hát most sajnos valamit valamiért.. ha multivl foglalkoznak lehet a történet lesz egy nulla.. szóval azért megértem őket..
-
PowerBuldog
veterán
OK, szarnak egy pofon. Így aztán ne várják, hogy népszerű lesz a multijuk.
(Vagy azt is mondhatnám, hogy az egyik kezükkel adnak, a másikkal meg elvesznek.) -
Baboon
senior tag
IQ 0. Így nem kell megvenni a játékot mert nincs benne értelmes multi.
Ennyi. Az embereket kötelezni kell original játékra nem elég az ha van egy biztos alapja a játéknak
Mind1 ők tudják. -
WhiteWalker
nagyúr
egyszerűbben: sz@runk a pofátokra

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest