- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Titkosítva? Fb van mögötte, sosem lesz az
-
-
jacis
nagyúr
Hogy tudok WhatsApp fejlesztői verzióra váltani?
-
aujjobba
addikt
Nem, nem lehet.
Nem is lenne szerencsés szerintem, véletlen rossz ujjadat használod és törölsz mindent, vagy magadra hívod a rendőrséget.Nincs ez kicsit túltolva szerinted?
Elrabolnak az a legkisebb gondom, hogy feloldják a telefonom és meglátják a roppant titkos dolgaimat.
Persze nagyonfontos embereknek akik a telón tartják az atomrakéták indítókódját, még akár hasznos is lehet ez. -
Akkor értsd úgy, hogy Modern mobilos ujjlenyomat azonosításnál lehet ujjak képéből származtatott azonosító adatpakkhoz profilt, appokhoz külön ujjak képéből származtatott azonosító adatpakkot rendelni?
Mindegy értem...
Pedig az lenne a jó, hogy ha be lehetne állítani, hogy pl ha A/B/C/stb újjal azonosítom magam, akkor az app/teló normálisan működik / csendesriszt /full blokkol/ stb. Azért az még az "elrabolnak" szituációkban is jól jönne!
-
aujjobba
addikt
Értem, de "modern mobilos ujjlenyomat azonosítás"-ról szólt a kérdés.
"A Biostar 2 egy olyan biztonsági rendszer, amit a világ számos pontján használnak az épületek védelmére." - nem tudom ez a biostar2 milyen módon tárolja az adatokat, de mobil operációs rendszerekben nem képeket tárolunk.
-
aujjobba
addikt
Nem, a rendszer tárolja az ujjlenyomatod (vagy akár többet ha többet regisztráltál).
Appon belüli azonosításnál ezekkel tudsz feloldani, rendszerszintű a dolog.Valójában sosem ujjlenyomatot tárolnak (a képet), hanem matematikai módszerrel kiszámolnak belőle egy számértéket. Amikor később használod a leolvasót, csak újra kiszámolja ezt, és ha egyezik a tárolttal akkor bemehetsz.
Nem tárolja/továbbítja sehova az ujjad képét vagy rajzolatát. -
Modern mobilos ujjlenyomat azonosításnál lehet ujjakhoz profilt, appokhoz külön ujjat rendelni?
-
Ricardo
titán
Biztonság és a face egy hírben? Vicces.
-
pusszycat
nagyúr
Ez a Zuckerberg most meg lenyúlná a fingerprintem.
-
MikeWazowski
veterán
Telegram.
-
aujjobba
addikt
Túl van ez a privacy dolog lihegve, de erősen.
Felhördül ezeken a nép, miközben a nagytöbbség minden adatát, fényképét, hozzászólását publikusra hagyja a facebook-on.
Bejelentkezés nélkül simán el lehet olvasni komplett komment szálakat, nézegetni a hozzászólók publikus fotóit, profiljait, alig néhány van kiszűrve ami nem látható.
Ugyan hagyjukmá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest