- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabulator
tag
Húha, én nagyon örülnék, ha 4:3-os (vagy ne adj isten 3:2-es) lenne. Anno a Nexus 7 vs iPad Mini csatában nálam a képarány döntött az utóbbi javára. Azt hiszem el tudnék viselni egy ilyen android tabletet.
-
dsr
senior tag
Nagyon várós
-
MartOOn
addikt
"Nexusos" wtf nexusos?!? Milyen szó ez már? Nexusos... Samsungos... Hátécés... Motorolás... Guglis...
Nexus az egy markanev. A "Nexusos" meg nem tom mi akar lenni... -
És vajon ez a készülék végre megvásárolható lesz a play-en keresztül is (tudom, hogy nem, de álmodni csak szabad) ?
. Oké, hogy most a 13' -as Nexus 7-nek jó ára van..de amikor kezdett, egy "pöppet" drágább volt a Play-es árnál..(az LTE-s még mindig "jó" áron kapható pl..).
-
törölt tag
Az igaz, hogy nem kell külön elem/akku, de elfoglal egy hasznos portot, ráadásul a csatlakozó kiáll oldalt, ami így sérülékeny. A bluetooth sztem praktikusabb. Ráadásul semmilyen plusz műveletet sem igényel. Nekem az SGS2 és a miniPC is úgy van beállítva, hogy ha csak az egér csatlakozik, akkor marad az Anysoft, de ha egy billentyűt leütök az almás billen, akkor a droid átvált EKH -ra. Ha megszakad a kapcsolatuk, vagy kikapcsolom a kékfogat, akkor automatikusan visszaáll Anysoft -ra.
Ahogy a képeket nézem, az igaz, hogy vannak ékezetes karakterek, de egy kicsit kusza az elrendezés. -
törölt tag
Egy wacom tollnak jobban örülnék.
-
törölt tag
Helyettesítő megoldásokat én is tudok. External Keyboard Helper -rel bármelyik gombot átprogramozhatom, vagy rendelhetek hozzájuk funkciókat. De ettől még nem ott lesznek a gombok, ahol megszoktam és nem a megfelelő karakterek jelei lennének rajtuk. Akkor inkább vmi univerzális tok és bele az Apple bt. bill. Érdekes, hogy abból van Magyar kiosztású.
-
-
törölt tag
Gondolom, Magyar kiosztásúról ne is álmodjunk.
-
-
azopi74
addikt
De miért 4:3? Szerintem a Surface 3 Pro 3:2-es aránya lenne az igazán jó kompromisszum a 16:9-es csík-tabletek és a 4:3-as iPad között.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiszivárgott információk és sémák szerint bluetooth-os billentyűzetes tok is megvásárolható lesz a HTC és a Google közös nexusos táblagépe mellé.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest