Új hozzászólás Aktív témák
-
bestpixel
tag
Köszönöm! Éppen most akartam írni, hogy már megkaptam a választ máshonnan (billentyűzettel egyszerűbb használni általában). A magyar billentyűzetet csak azért kérdeztem, mert a Rasberry Pí fórumon éppen azt írták (igaz, vagy 7 évvel ezelőtt), hogy "nincs legenerálva a magyar billentyűzet kiosztás" az oprendszerben, illetve itt is felmerült problémaként..
-
bestpixel
tag
Illetve, működik-e a rendszer már magyar billentyűzettel, ha mégis vennék hozzá?
-
bestpixel
tag
Sziasztok! Érdekelne, hogy mindenképpen szükséges-e egy Raspberry PI 4 alapgéphez billentyűzet, ha csak fotókat szeretnénk vele nézegetni? (Rákötnék egy képernyőt és SD kártyáról/pendrive-ról nézegetnénk vele fotókat és videókat, egérrel irányítva.) Szóval ha csak ezt szeretném, a rendszer indításához, OS használatához szükséges billentyűzet, vagy elég egy egér?
Köszönöm! -
bestpixel
tag
Köszönöm! Nekem egy egyszerű, a nagy rendszerektől (Mac, Win, Android) független rendszer kéne, amin alap funkciókat el tudok végezni (email, böngészés, szövegírás, fotó-videó nézés stb.). Ez a Raspbian ezek szerint jó erre?
-
bestpixel
tag
Sziasztok!
Erre a Raspberry Pi 400 gépre telepíthető a most kijött Digitális jólét szoftvercsomag?
Az is Linux rendszer. Ha igen, tudom úgy telepíteni, hogy elkészítek egy boot pendrive-ot és arról telepítem az SD-kártyára?
Köszönöm előre is a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest