- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Köszi, hogy válaszoltál kvázi helyettem a felmerülő kérdésekre.
És igen, nekem is az a tapasztalatom, hogy dobosok szeretik ezt a hangzást. Egyébként nem annyira vészesen távoli az a közép, de tény, hogy kevesebb, mint máshol.
És igen, a jó öreg K240-en jó keverni, utána sokkal kevesebbet kell rendes lehallgatás mellett utánaállítani, mint mással.
@tothzoltan: ott van a leírásban, hogy miért kerestem zárt fülest, és miért ezt választottam. Totál szubjektív.
De nem kell túlmisztifikálni a dolgokat, szerintem minden fülesnek tanulható a hangja, amit munkánál fel lehet és kell is használni.
-
tothzoltan
tag
"A múltkor egy komoly fázishibát csak egy kétezer forintos vicchangszórón vettünk észre, pedig többféle sokszázezres rendszereken hallgattuk vissza mixing közben, még a zenészek és a producer is."
Van az a szakmai szolasmondas, hogy ami a szaron is jol szol, az mindenhol jol szol. Az emlitett "vicchangszoro" nagyon sok esetben tud am referenciaertekü lenni.
-
psyho85
aktív tag
Hát milyen hely az ahol nincs minden sáv végén ott egy rendes metering plugin?
(Persze én is mindig elfelejtem!
)
Ugye mondtad, hogy másnap hallotta meg a producer is, erre értettem, hogy így a vacak hangfal vacaksága nem mérvadó, nem pedig a hibára magára. Elnézést a félreérthetőségért.
Én se dohányzok, ez csak egy amolyan szólás/közmondás.
-
psyho85
aktív tag
In situ sok minden felett el lehet siklani. A jó hangtechnikus dohányzik, mert akkor fél óránként tart 10 perc szünetet, és kitisztul a füle. Ha nem egy időben hallottátok csak a vicchangszórón, hanem csak később vagy másnap, akkor nem annyira releváns.
A fázishiba és a dinamika sem egy kutya azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest