Hirdetés
- Magisk
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Pulzusmérésre tényleg használhatatlan az Mi Band 2, de pl. az alvás monitorozás nagyon bejött. Már nem tudnám a napjaimat elképzelni nélküle. Az árazása is nagyon baráti... Ez a most bemutatott változat amolyan PR fogának tűnik, mintsem valódi fejlesztésnek.
Meg aztán mi lesz akkor az Mi Band 3-al? Nem azt kellene erőltetni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Nyugalmi pulzusmérésre még jó lehet a MB". Viszont lehet sokan vannak olyanok akinek fölösleges ez a funkció (én is). Bár ha elenyésző az összeg amit ezzel az áron csökkenteni tudnak akkor valóban nem sok értelme van elhagyni. Lehet még várok hátha jön lassan a MB3 és akkor arra váltok. Nekem igazából az OLED kijelző az ami jól jönne az 1-es verzióhoz képest de még elvagyok nélküle.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Napfénysüti #48 üzenetére
Értelemszerűen játék az egész, persze, valós sportoláshoz mindenképpen mellkaspánt dukál.
De szó nincs róla, h totál fölösleges vagy teljesen használhatatlan lenne ez a funkció a jelenlegiben, így ha az elhagyása még csak értékelhető árcsökkentést sem jelent (a cikkben említett promóciós $20, utána $28 éppoly minimális csökkenés, mint akkuüzemidőben a növekedés) akkor nem egészen világos, mi szükség volt erre a típusra -
Reverend
tag
Egy év tapasztalatából állíthatom, hogy meglepően megbízhatóa pulzusmérő. Sok eszközzel hasonlítottam már össze (közte hitelesített(!) vérnyomásmárővel), 10% alatt van a hibája. Persze, ha rosszul van a karodon, akkor tud pontatlan lenni, de ezek általában annyira kirívóan rossz számok, hogy ránézésre kiderül, hogy újra kell mérni.
És mire jó a funkció? Pl. azoknak akik el szeretnének érni egy bizonyos pulzusszámot sport közben (fogyás), vagy akiknek (pl. nekem) sport közben nem haladhat meg egy bizonyos értéket, mert rosszul lesz. -
Napfénysüti
nagyúr
Ha egy MB2-őn figyeltem volna a pulzusom a Stelvión felfelé tekerve lehet már meghaltam volna.
Viccet félretéve ezekben a karkötős pulzusmérőkben nem bízom. Páromnak MB2 van és néha elég érdekes értékeket mér. Nekem bringázáshoz van egy Garmin 510-em mellkaspánttal, na abban hiszek. Persze tény hogy az egy 100k-s céleszköz a MB2 meg egy filléres, jópofa cucc. Nekem most sima MB1 van még a fehér ledes és ha ez a HRX verziós MB olcsóbban beszerezető mondjuk 25%-al mint a 2-es, akkor lehet benevezek rá mert az OLED kijelző hasznos lenne a ledek helyett.
-
arn
félisten
nekem is ez a tapasztalatom, hogy nyugalmi es idalis helyzetben ok, de nem tudja normalisan kovetni a valtozasokat.
-
andrisbandi
őstag
Ennek az új verziónak ezen az áron nem látom a létjogosultságát.
-
Degeczi
nagyúr
A "semmire se jó" semmiképpen nem igaz: vagy a te példányoddal lehetett vmi gond, esetleg bőrjellemzővel (hiszen a megvilágításos mérésnél ez is tényező), de a többségnek teljesen jól, használhatóan mér!
Nálam is, bármikor nézem, minimális eltéréssel (pár ütés/perc) egyezik a vérnyomásmérőtől kapott adattal. -
Degeczi
nagyúr
Ha nem lötyögősen van a csuklódon, megbízható.
De ha úgysem használod, miért vársz hosszabb üzemidőt az elhagyásától?
A gyári adat is teljesen lényegtelen eltérést tartalmaz: 20 nap helyett most 23-at ígérnek... ezért, lényegében ugyanolyan áron (a 2-t is $20 környékén lehet megvenni) ki az, aki ezt az "új" modellt választaná? -
Nimda
addikt
Megbízhatatlan az előd pulzusmérője.Jó döntés volt kivenni belőle.Ha csak az értesítések kijelzésére használom, 4-5 hetente töltöm, ami igen jó üzemidő.Ha ezt sikerül még jobban kitolni, én biztos benevezek egyre.
-
arn
félisten
Ez egy jo dontes, a pulzusmero max disznek jo rajta.
-
Ha megmondod, hol, megköszönöm.
Miután eladtam a Redmi Note 3 Pro-t és visszatértem a Huawei P8-ra, más a felület, ezen nem találom ezt a beállítást és a pulzusmérés is visszajött ezzel együtt.
MOD
most belebújtam, és máshol volt (a régihez képest legalábbis) - a miband akkukijelzés mögött -
Baggins86
aktív tag
Szerintem meghallgatták az embereket, a többbségnek semmi szüksége pulzusmérőre. Ha ezzel párhuzamosan meg csökken az ára, az külön plussz pont. Én is csak egy olyan dolgot akartam ami megbízható és kijelzi ha történik valami a telefonommal, mert a nap egészében néma üzemmódban van.
-
Franklin
addikt
Rezgéssel jelzi, ha csörög a telefonod. Vagy ha sms, egyéb messenger app üzenet jött. Nem maradsz le egyetlen hívásról sem, még ha a Hungária körút közepén állsz is a csúcsforgalomban, vagy egyéb zajos helyen. Mutatja, hogy ki hív, tehát akár ignorálhatod is a hívást.
Van benne ébresztő funkció, szintén rezgéssel ébreszt. Csak téged, a feleséget, barátnőt, alvó gyereket nem.
Számomra ez a kettő a leghasznosabb funkciója. A lépés-számláló, alvás-figyelő, pulzusmérő, valamint a sima óra már csak hab a tortán.
Szerintem nagyon hasznos kütyü, én nagyon szeretem.
-
Ez a nekem való eszköz!
Engem idegesít a miband 2-ben, hogy csak véletlenül hozzáérek mondjuk a másik alkarommal a gombhoz, és méregeti a pulzust. Vagy a gyerek játszik a karomon az eszközzel, és pulzust mér.
Nekem nem kell a pulzusmérő, sőt, ezek miatt csak hátrány (úgyis totál pontatlan).
Ha meghal a mostani (azért ne tegye), akkor ilyet veszek. -
jUUh
addikt
Nem jobb ez semmivel mint az elődje szerintem.
-
L4mie
veterán
Olcsóbb, pulzus mérés nekem pl fölösleges, az akkuidő növekedés pedig szimpatikus.
kár, hogy most rendeltem 2-t...bár biztos szuper lesz az is.
-
Sebhelyes
senior tag
Magyarországra MI Band STB Edition-ként fog jönni, Stohl Buci tiszteletére.
-
atike
nagyúr
Egyet lépünk előre egyet meg hátra...?
Ezt miért....?
-
DraXoN
addikt
válasz
Bambuszpro #16 üzenetére
nekem is volt párszor, hogy annyira lemerült, hogy azt hittem "vége".
illetve amit észrevettem, hogy nem szabad sokáig vagy "egész este" a töltőn hagyni, mert feltölt és elkezd vissza lemerülni... (és akkor 2-3 nap alatt "hirtelen") lemerül.visszatérve a lemerülésre, 3-4 óra töltőn hagyás után "tért magához".. addig meg semmi visszajelzés nem volt...
de lehet, hogy "csak" szerencsés vagyok a hosszú élettartammal...
-
Wesder
titán
válasz
kriszpontaz #11 üzenetére
Köszöntem
Preorderben ilyen 100-110$ volt. 70-ért teljesen jó vételnek tűnik.
-
namegin
tag
Vártam már az újabb Mi Band 3-at, de nem ezt a HRX-et.
Nagyobb OLED számkijelzős, megbízhatőbb pulzusmérős karperecre számítottam.
Ez a visszafelé fejlesztett izé nekem sem keltette fel az érdeklődésem. -
Mill3r
tag
Amúgy jogos
Egy 10e Ft alatti eszköztől nem lehet pontos HR értékeket várni.
De mondjuk egy hobbi kocogónak elmegy, már csak az érzés miatt -
sharp4
őstag
Hatalmas szükség van rá. A fejlettebb algoritmust megkaphatja a sima Band 2 is..
-
vottokar
senior tag
Én meg inkább megrendeltem a klasszikus Miband 2-est.
-
-
HKorn
veterán
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
De ebből pont hogy kivették a pulzusmérést és kvázi semmi plusz fícsör nem jött mellé, így számomra visszalépés.
-
Mill3r
tag
A MiBand2 pulzusmérővel jó vétel volt, még most is az.
Nem igazán látom, hogy pulzusmérő nélkül mennyire hatékony egy ilyen eszköz? -
Wesder
titán
Amazfit youth-ra lennék kivàncsi, hogy az mikor lesz nem pre-order, mert tetszetős szàmomra.
-
HKorn
veterán
Ez most akkor kvázi visszafejlődés a Mi Band 2-höz képest.
-
DraXoN
addikt
A fejlettebb monitorozást, hogy érték el? fejlettebb chippet kapott?
Lassan 2 éves lesz a MiBand-om (még a sima színes ledes, de már a "nagyobb" aksis, nem pulzus mérős). Még mindig 3-4 hetente kell feltöltenem, és vagy fél tucat szíjat elhasználtam..
.. meg az eszköz felületén már vannak karcok, igen sok "mikró" karc és egy-két nagyobb, mélyebb......már az első Mi Band 2 megjelenése óta szeretnék egy olyat, de úgy vagyok vele, hogy amíg a jelenlegi működik nem akarom lecserélni.. de nem akar meghalni
.. ami nem feltétlen baj... most már kíváncsi vagyok meddig lesz vajon szoftverből "támogatott".. a hardver vagy a szoftver él-e tovább...
-
Janaboy
veterán
Próbálok rajonni, h ez miert is jó, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi aktivitásmérőjének harmadik variációja valahol a Mi Band és a Mi Band 2 ötvözete: pulzusmérő nincs, fejlettebb algoritmus van.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest