Bemutatták a Xiaomi Mi Band HRX Editiont

Hirdetés

A kijelző nélküli Xiaomi Mi Band kategóriájában nagyon összeszedett kis készülék volt, illetve még most is értelmes alternatíva lehet már nagyjából fillérekért, a Mi Band 2 viszont komoly fejlődést tudott felmutatni az elődmodellhez képest az OLED kijelző és a pulzusmérő formájában. A nyitóára ehhez képest viszont nem növekedett jelentősen. A most bemutatott Xiaomi Mi Band HRX Edition a két készülék kvázi hibridje. Kialakításában a Mi Band 2 a mértékadó, funkcionalitásban viszont az első modell. A megnevezés vélhetően Hrithik Roshan, népszerű indiai színész nevéből ered, akivel közösen mutatta be a Xiaomi az újdonságot.

Hrithik Roshan és a Xiaomi Mi Band HRX Edition
Hrithik Roshan és a Xiaomi Mi Band HRX Edition [+]

A Mi Band HRX Edition pontosan úgy néz ki, mint egy Mi Band 2, kizárólag a patentos zárszerkezetre került egy gravírozott HRX jelzet. Továbbra is rendelkezik egy alacsony fogyasztású, monokróm OLED megjelenítővel, viszont a pulzusmérő szenzort elhagyta a gyártó. Cserébe hosszabb üzemidőt és fejlettebb aktivitásértelmező algoritmust ígér, ami hatékonyabban szűri ki a nem releváns mozgásokat. A funkcionalitás nem csorbult, leszámítva ugye a pulzusmonitorozást, az ára pedig jelenleg 20 dollár, ami nagyjából nettó 5000 forint, de a promóció lejártakor sem lesz több, mint 7000 forintnak megfelelő rúpia.

Azóta történt

  • Újabb képen a színes Mi Band 4

    A népszerű széria komoly ráncfelvarrást kaphat hamarosan. A frissebb Bluetooth és a megnövelt telep mellett a színes kijelző hozhatja a legfőbb változást.

Előzmények

Hirdetés