Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Kell bele még pár darab giroszkóp és hátsó aktus közben nyugodtan rárakhatod a sörödet is.

-
gaborbol
őstag
Na majd ha elkezdunk kijarni ugyfelhez biost frissiteni rajtuk, akkor irok

Tegnap meg "rendesen mukodott" ma meg ... -
GReddy
tag
Először nem hittem a szememnek. Aztán gondolkodtam... Tulajdonképpen nem pofázik vissza, nem hisztizik a sörszag miatt, lehet nyugodtan fingani a közelében, és úgy néz ki mint Micsell Vájd. És csak 5k USD. Asszon' csomagójjá... !!!
-
dezz
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
"Mi csak egy csodálatos porszemei vagyunk a világegyetemnek. Egy véletlen esemény, ami hihetetlen dolgokat alkotott."
Hosszabb távon éppen ez -- plusz az, hogy maga az egész földi élővilág kialakulása is csak egy véletlen, továbbá hogy a képletbe foglalható matérián felül nincs itt semmi -- a hozzáállás vezet el a földi élet felelőtlen elpusztításához... Ha úgyis véletlenül jött létre, semmit sem számít, ha eltűnik...
Én nem vagyok vallásos, de a megrögzött materialisták számomra ugyanúgy fundamentalisták, mint a vallási fanatikusok. Csak számukra más az "alapvető", de ahhoz ugyanúgy vakon ragaszkodnak. Nem azt keresik, mi cáfolhatja az elképzelésüket, csak azt, mi erősíti.
-
Ren Hoek
veterán
http://index.hu/tech/2010/01/14/a_felfujhato_guminotol_a_szexrobotig/
indexen is írtak erről a témáról
Brutálisak ezek a RealDoll-ok amúgy... totál élethűek
5000 dodóért megkapható
Véletlenül mégis összejönne egy csaj... benyit a spájzba, és ráborul egy ilyen realdoll 
Ez már test művészet, egy gumi maszkokat készítő faszi csinálja ezeket... komolyan megérné ezzel foglalkozni... némi zselé, műbőr, műcsont, és kerestél 5K dollárt

-
jgyorgy
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
szerintem amerikában már tuti adtak le előrendelést

-
jgyorgy
csendes tag
bár most hogy jobban belegondolok, nem dumál vissza, nem sértődik meg ha a haverokkal megyek sörözni, lehet mellette csézni
na meg nem kell vinni vásárolni...hm... nem is olyan rossz ez 
de mégsem igazi,tehát maradok az igazi sunánál

-
jgyorgy
csendes tag
válasz
deathtania
üzenetére
szerintem tuti lesz rá kereslet,sok beteg venni fogja mint a cukrot,vagyis inkább sok gazdag beteg

csak aztán nehogy öntudatra ébredjenek mint az én a robotban és hopp világvége
-
deathtania
senior tag
huha. nem tudom, hogy sunáznám -e. kicsit bizarr a dolog. erről az AI, mesterséges értelem jut eszembe, ahogy Jude Law alakít egy férfi szexrobotot. hát, kicsit bizarr az ötlet, de valakiknek biztosan ez kell

-
Ren Hoek
veterán
A pap ne pofázzon a politikába, a biológiába, a pszichológiába, hanem térdepeljen, meg hányja magára a keresztet! Az az ő dolga.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Pl az embrionális őssejtkutatás is ezért van ennyire piszkosul meggátolva. Az embriókat tilos felhasználni, miközben azok vagy amúgyis halálra ítéltek, vagy önszántukból adják őket az anyák. De nem nemlehet mert az élő ember már (Hány igazi életet lehet majd megmenteni az őssejtkezelésekkel, majd a jövőben...)
Meg hol vannak már az ősi keresztény értékek? Egy cisztercita püspöki palota mellett lakom. Az atya egy panel méretű, saccra 500 négyzetmétereses óriáspalotában lakik EGYEDÜL! (most újították fel, tíz milliókba került a tető csak.) Plusz a kiszolgáló személyzet, és egy hatalmas udvar. Nekem ez jól szimbolizálja az egyházat. Szegények segítése? Puritán életmód? Csináljanak belőle menedékházat a hajléktalanoknak... Kb a város összes csövese elférne ott vidáman. Püspök úrnak is jutna szoba. Akkor tisztelném az egyházat, még ha nem is vagyok mélyen vallásos. Ehelyett püspök úr keményen politizál (de ezt már ne is firtassuk) És élvezi az életét az óriás kecójában. Téma részemről is off...
Csak azt bírom,(jelen esetben is) képtelenek elfogadni más nézetet, és az már kb szegényes szar ember aki nem mélyen vallásos..
-
BonFire
veterán
válasz
Moreecqa
üzenetére
Naná, hogy egyházi témájú, mert akkoriban egyedül az egyház lehetett a megrendelő, te nagyon gyengeelméjű!!! Mit gondolsz, a festők és a szobrászok is azért festettek és szobortak csupa egyházi témájú költeményt, mert nem volt fantáziájuk?! Michelangelo is tudott volna egyebet festeni a sixtusi kápolnára, vagy mást faragni abból a márványtömbből, amiből végül Dávid lett parittyával.
De akkoriban nem lehetett mást, mert - és most jól figyelj! -, az egyház minden egyebet elnyomott és megtorpedózott!!! Többek között évszázadokon keresztül megtorpedózta a tudományos kutatást is; aki ellentétes tanokat hirdetett azt máglyára küldték, lásd Giordano Brunot, vagy Galileit, aki több ízben volt kénytelen visszavonni a tanait, hogy nehogy ő is máglyán végezze.
A kurva egyház a kurva papokkal együtt mind a mai napig keresztbe tesz a tudományos kutatásnak és a haladásnak. Ha nem így lenne, akkor talán már előrébb haladnánk, és a tudomány kevésbé lenne korlátos, hogy a te szavaiddal éljek. Ha évszázadokon keresztül nem akadályozták volna tűzzel-vassal a fejlődést. Hogyisne! Még a pórnép meg talál világosodni, és akkor már nehezebb irányítani őket.
Hogy kerül mind a mai napig pap egy olyan tudományos bizottságba, amihez gőze nincs?! Mi köze az abortusztörvényhez? Mi köze az eutanáziához? Mi köze a klónozáshoz? Más ember évtizedeket tanul, hogy tudóssá váljék és egyáltalán kikérjék egy ilyen nagyszabású kérdésben a véleményét, míg egy mezei papocskának elég a püspökségig felküzdenie magát, és máris belekotyoghat az égadta világon mindenbe, holott még csak nem is ugatja a témát.
Ezt te nem a tudományos haladás megtorpedózásának találod? De nem csak a tudományt, a fenti példám szerint a művészeteket is megtorpedózták, mert kizárólag Szűzmáriát lehetett festeni, meg oratóriumokat szerezni. Ez szerinted nem az alkotói szabadság elnyomása?
A pap ne pofázzon a politikába, a biológiába, a pszichológiába, hanem térdepeljen, meg hányja magára a keresztet! Az az ő dolga.
És részemről ha már úgyis offolunk, mert kifulladt a téma, akár be is lehet zárni a topicot. A magadfajta eszelős fundamentalistát úgysem lehet meggyőzni.
-
Moreecqa
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Téged is sajnállak BonFire haveroddal együtt...
Mondjad már meg a kis tudományos agyaddal miért vannak olyan betegségek, amelyeket a mai modern orvostudomány nem tud gyógyítani? Miért vannak olyan parajelenségek, amit tudomány nem tud megmagyarázni? Miért?
A helyes válasz Isten létével kapcsolatosan a tudományos módszer szempontjából: TUDOMÁNYOSAN NEM VIZSGÁLHATÓ, vagyis lehet, hogy létezik, lehet, hogy nem. Olyasmire rámondani, hogy nincs, amit a tudományos módszer nem tud kezelni, tudományellenes, egyrészt azért, mert elfeledjük a módszer határait, másrészt pedig azért, mert a tudomány sosem mondja, csak valószínűsíti, hogy valami van, vagy nincs. A tudomány ugyanis mindig valószínűségekkel dolgozik, ebben a világban pedig minden nyitott, megcáfolható.
Tehát a tudomány korlátos.... Ezért vannak megválaszolatlan miértek benne...
"Én inkább melózok, csajozok, céljaim vannak, élem az életem, élvezem, hogy bárhová mehetetk..."
Te komolyan azt hiszed, hogy én állandóan otthon ülök és még egy nőm sem volt?
Nekem is van hobbim, olyan, hogy besz@arnál ha fel mernél velem jönni... Nőkről meg uriember nem beszél..."Carpe Diem!" Rövidlátó vagy... de ha felnősz majd meglátod.... Ne feledd...
-
Moreecqa
tag
1. Nagyon sajnállak... ennyi
Egyébként ha ennyire értékeled Bach-ot (8-án voltam a müpában Bach Karácsonyi oratórium koncerten), tudhatnád, hogy a műveinek a java egyhází témájú. Nyilván, mivel a barokk korban az egyház volt az egyetlen olyan mecénás, aki pénzzel tudta támogatni a szerzőket.
Tehát a világ Bach zenéjét is leginkább a hívő embereknek köszönheti...
De Te csak olvasgasd a szegényes ateista könyvedet és legyél rá büszke (bár én nem lennék erre) hogy elolvastad... én nem vok kíváncsi rá. Én inkább Bach koncertre megyek. De vagdalkozz tovább nyugodtan, a Te szavaid nem sértenek...

-
BonFire
veterán
válasz
Moreecqa
üzenetére
Több módja is van a halhatatlanná válásnak. A legegyszerűbb, ha az ember letesz valami maradandót az asztalra. Mint pl. J. S. Bach. Ma is töretlen népszerűséggel játsszák a szerzeményeit.
Én olvastam a könyvet (teveled ellentétben) és olvastam a hozzászólásokat. Nos, akik ott fröcsögnek azok egy az egyben az író mondandóját erősítik meg, támasztják alá minden egyes szavukkal. Egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz könyv lenne.
Persze nem fundamentalistáknak íródott, hanem ateistáknak. Benne van a címében. Mivel te fundi vagy, garantáltan nem fog tetszeni, ezt megmondom látatlanban. Másoknak viszont értelmes vitára adhat jó alapokat.
És félreértések elkerülése végett: nem az én könyvem! Nem vagyok azonos a szerzővel, nem én írtam, de ha én írtam volna, büszke lennék rá.
Végül pedig be lehetne most már fejezni a topic rosszindulatú rombolását, míg egy modi ide nem kerül és szét nem csap köztünk. Ha nem tudsz a témához érdemben hozzászólni, inkább hallgass! És nyiss egy hívő-topicot és abban hintsd az igét. Majd meglátjuk, hányan fogják látogatni.

-
Ren Hoek
veterán
válasz
Moreecqa
üzenetére
Boldogok a lelkiszegények...
Akkor mennyél háborúzni 'ázz
Az a baj, fel sem fogod amit írtam... Carpe Diem! Én inkább melózok, csajozok, céljaim vannak, élem az életem, élvezem, hogy bárhová mehetetk... és kihasználom, ameddig még lesz rá lehetőségem. Nem azon tépem a számat, hogy milyen fos az élet, milyen szar ez a világ, bárcsak diktatúra lenne, meg háború (amúgy nem is értem miről akarsz meggyőzni, egyáltalán
)a tudományuk alkalmatlan erre...
Na most mondtál baromságot. Ha nem lenne a mi ostoba tudományunk... Asszem még a szart pucolnád a ganédombon valahol az erdőben. Kicsit olvass már utána, mi is az a tudomány, mi is a bizonyítás kérdése. A vallás az egyszerű, nem kell semmit sem bizonyítani, a hited és istened nevében háborúzhatsz, ölhetsz, megtéríthetsz felelősség nélkül, mert a túlvilág a lényeg úgyis. A vallás a megmagyarázhatatlan dolgok magyarázása. A végtelen, a halál, az idő előttiség, ezeket mind nem lehet felfogni emberi ésszel... ezért könnyebb, egyszerűbb hinni valami természetfelettiben. Sokan halálos ágyukon lesznek vallásosak, mert megrémülnek az elmúlástól attól hogy rájönnek az életük végetér, elporladnak, megszűnnek létezni és majd tovább él az anyaguk valami más formában. Persze hogy melengetőbb érzés hinni a mennyországban
Nagyképűség azt hinni, hogy mi vagyunk a kiválasztott teremtések. Mi csak egy csodálatos porszemei vagyunk a világegyetemnek. Egy véletlen esemény, ami hihetetlen dolgokat alkotott.Sorsban én is hiszek, de mint szimbolikus dologban. Igenis annyira összetett és finom mechanizmus a világunk, hogy mindennek van haszna, és hátránya... egy lélegzetvétel is egyszer kihatással lesz az egész világegyetemre.
Részemről ennyi.
-
-
Moreecqa
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
"Ez a baj ezzel a generációval, kib*szottul nem tudja értékelni, hogy mennyire jó nekünk most," -> Boldogok a lelkiszegények...

Ateistákról meg csak annyit, hogy ők is hívők.... Mert bizonyítani semmit nem tudnak... a tudományuk alkalmatlan erre...
Bizonyosság nélkül meg mégis csak hit az ateizmus.... 
Részemről ezzel le is zártam a témát, akinek jó a robotpics@, az dugjon azt....

-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Elasztomerek
Na vmi ilyesmire gondoltam
-
Ren Hoek
veterán
Pár éve láttam olyan gél-t (anyagtudományban jártas arcok biztos tudják mi az - akkor érdekelne, mert nem nagyon találtam azóta sem ilyet) ami áram hatására összehúzódik, mint az izmok (magyar egyetemi prof be is mutatta, mint a kukac úgy mozgott előre és hátra
)Na ilyenből kéne gélizmos műsunát csinálni
'Gél Gizella G-pontja' néven futna, és ha nem is élne, akkoris bőrizomtömlő mozgásra be lehetne programozni
Jobb lenne mint ez a Málé Manci lábaköze... az tuti.. -
BonFire
veterán
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
Többek között ezért is említettem a műsunát. Vannak helyek (oldalak), ahol magad válogathatod össze a paraméterek szerint, hogy milyen legyen kívül-belül. Jó pénzért megcsinálják, és nem kerül annyiba, mint ez a kirakatbaba! Ilyen a hús-vér sunánál sincs, neki olyan van, amilyen van. +rezeg, meg minden!

-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Kösz a linket, jól jön az egyházellenes személyiségemnek.
Egyébként benne van, hogy sokszor a fundi csak jót akar, de a Pokol is jóindulattal van kikövezve. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a robot meg szánalom most és 50 év múlva is. Hiába lesz élethű robot az akkor sem igazi. Ott járna a fejemben, hogy egy darab műanyag és fémkupac.

-
BonFire
veterán
válasz
Moreecqa
üzenetére
Én meg kikérem magamnak, hogy egy jobbára kocka fórumon az olyan hülyeségekkel gyere, mint a lélek, meg a hit, urambocsá' a hitetlenség.
Ajánlom melegen a figyelmedbe Viola Zoltán Nagy Ateista könyvét, olvasgasd egy cseppet, és lehet, hogy megvilágosodsz!
Nem fogod itt fundamentalista módjára szétflémelni a topicot, ahogy az manapság nagy divat – merő elmebetegségből. Mert a te hited az, és ezt ki is fejti a szerző a könyv első részében részletesen.
-
Ren Hoek
veterán
Igen egyetértek ezzel az ágy-párnás dologgal. Mostanában nagyon divatos a fiatalok körében, hogy "én simán mennék háborúzni, az tök menő,AK-val hentelni meg tankozni"
Azt hiszik, olyan mint a CoD4...vagy a Counter Strike. Kaland és szórakozás. Sajnos lehet még benne részünk, csak nemlesz nevetve fraggyűjtés az már biztos. (Csak egy példa, egyre növekszik az Afganisztáni - Iraki veterán srácok között az öngyilkosok aránya, mert olyan trauma volt nekik... Pedig az aztán "modern fegyverekkel lenyomunk pár tevét meg arabot" típusú háború, na persze)
Na de eltértünk Frigid Francitól

-
ntomka
nagyúr
válasz
Moreecqa
üzenetére
"MIÉRT NEM MÉSZ VISSZA INKÁBB A MÁTRIXBA??? Ott kényelmesebb lenne Neked... Egy mesterséges világban... Ott nem kell félni, hogy meghalsz a háborúban...
Ja... sokan azért félnek mert elfelejtik, hogy aki megszületett az meg is hal.. Pedig ez is természetes... és azt gondolják a halál után nincs semmi... Nincs hitük... Hitetlenek...."
Nem mindenki születik Petőfinek. Mindenki tisztában van vele, hogy előbb-utóbb meghal, de attól még, hogy van aki "ágyban, párnák közt" szeretne távozni csendben, nem pedig egy harcmezőn egy teljesen idegen ember puskagolyója, kése, stb. által, az már gáz?!?!? Hát, mindenkinek szíve joga véleményt alkotni, de más hitét és életfelfogását így "lefikázni"?! No comment. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Moreecqa
üzenetére
Hát ez nevetséges már bocs

Semmi offense nem volt abban amit írtam, csak leírtam a véleményem...
Flémelni akarsz akkor mennyé' a kocsmába a haverokkal.Röviden reagálnék... Mivel 'gondolom' nem éltél át háborút, kínzást, szenvedést, katonaságot, szegénységet, élnek szüleid, sőt a meleg lakásodból írogathatsz a saját számítógépeden, úgy hiteltelen amit mondasz.
Ez a baj ezzel a generációval, kib*szottul nem tudja értékelni, hogy mennyire jó nekünk most, ehelyett nyafog, meg sajnálkozik, meg másokat hibáztat. Ezért ilyen a Kárpát-medence beteg aurája.
Fogjuk már fel, és értékeljük, hogy ez egy hihetetlenül ritka pillanat, amikor béke van, teljes személyi szabadságot kaptál, a lehetőség csak rajtad áll hogy kitörj. Egy magyar vagy pl roma fiatalnak, árva gyerekeknek is megvan adva az a lehetőség hogy kitörjön a mocsokból. Minden csak az emberen múlik.
Ez az elmúlt sok száz évben nagyon nem így volt. Ha rabszolgának születtél, ha jobbágynak születtél, nőnek születtél, vagy ha pár évtizede zsidónak születtél, akkor igencsak korlátozva lett volna a személyi szabadságot.
Ez az amit értékelni kéne, és kihasználni... már jól szétb*sztuk a Földet, nemsokára kiszárad a Gangesz, aztán 2 milliárd ember valahová csak jönni fog, az pedig ez a hely lesz. Akkor még vissza fogod sírni a kort, amikor robotribancokról vitazkoztál a fórumon.
A lélek, egyéniség meg hit kérdése. Szerintem biológiai folyamat, ami alapul a kultúrán, és alapul a biológiai - állati vonatkozásunkon. A lélek csak egy szimbolikus dolog. Én ebben hiszek, te meg nem ebben. Felesleges ezen vitázni.
-
Moreecqa
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
1. Kikérem magamnak, hogy a lelkem és az egyéniségem agyi hullámként határozd meg.
2. Nagyon technokrata, ebből fakadóan szegényes a gondolat amit írtál.
3. Persze a biorobot patkány agyának mindent meg lehet tanítani... és ebben hol az alkotás képessége?"Szóval mi sem vagyunk többek évmilliók alatt kialakult, nagyon összetett biorobotoknál."
Beszélj magadról... Egyébként meg tévedsz. Te tanultad a válaszaid, vagy a hülyeséged ezt mondatja veled?
"Szóval aki nyafog itt a modern rabszolgaságon, az télleg visszamehet a középkorba. Ez a mostani egy nagyon törékeny állapot, és félő hogy bármikor visszatérhetnek a diktatúrák, világháborúk stb. Örüljünk a békének és szabadságnak inkább."
És mi bajod a diktatúrával? Mi bajod a háborúval? Természetes dolgok ezek, mióta ember az ember. A nem biorobotok képesek alkalmazkodni és túlélni. A kreativitásuk miatt...
MIÉRT NEM MÉSZ VISSZA INKÁBB A MÁTRIXBA??? Ott kényelmesebb lenne Neked... Egy mesterséges világban... Ott nem kell félni, hogy meghalsz a háborúban...
Ja... sokan azért félnek mert elfelejtik, hogy aki megszületett az meg is hal.. Pedig ez is természetes... és azt gondolják a halál után nincs semmi... Nincs hitük... Hitetlenek....
Szar lehet így élni....
Lehet nekem esni
))) -
Ren Hoek
veterán
válasz
Moreecqa
üzenetére
A lélek, egyéniség stb... ezek mind csak agyi folyamatok (persze iszonyatosan bonyolultak) de akkor is csak egy kifinomult reprodukcióra képes biorobot tulajdonságai.
Ahogy létrehozták olyan 2006 környékén, 20 ezer kitenyésztett patkány agysejtből, és egy táptalajból + egy neuron-gép adapter chipből azt az életformát, aminek agysejtjei elkezdtek kapcsolatokat kiépíteni, összekapcsolódtak az IC-vel... Végül ingerekkel és különböző programokkal, megtanították ennek a mini agynak, hogy hogy kell vezetni egy repülőgépet a szimulációban. Megtanulta hogy kell esőben repülni ... stb, mint egy autópilóta.
Ezek között a sejtek között kialakult már egy öntudat valószínüleg, amit természetesen több ezer éve vizsgálnak tudósok, filozófusok és nagyjából mindenki... mit is jelenthet az öntudat. (Ilyen alapon államoknak is lehet felsőbbrendű tudata, akarata stb)
Szóval mi sem vagyunk többek évmilliók alatt kialakult, nagyon összetett biorobotoknál.
(#156) Vargnatt: Igen és ma akármilyen sz*r ez az ország, akármilyen gonosz ez a világ akkoris mindenkinek ott van a kitörés lehetősége. Tanulás, szabad lehetőségek, külföld bármi gyakorlatilag.
Szóval aki nyafog itt a modern rabszolgaságon, az télleg visszamehet a középkorba. Ez a mostani egy nagyon törékeny állapot, és félő hogy bármikor visszatérhetnek a diktatúrák, világháborúk stb. Örüljünk a békének és szabadságnak inkább.
-
Vargnatt
tag
válasz
Moreecqa
üzenetére
"Szerinted ma nincsenek ilyen beteg emberek az állam szolgálatában? igaz ma csak a szemed lövik ki...stb..."
De vannak, csak szerencsére ma már kénytelenek bizonyos korlátok közé szorítani elvetemültségüket, akkoriban meg nem volt senki, aki rájuk mert volna szólni, hogy 'srácok, ezt talán mégsem kéne'. Javaslom olvasgass egy kicsit néhány középkori kivégzési módszerről, szerintem fel fog tűnni, hogy a pl. a kötélnyeletéshez, kerékbe töréshez, lóval szétszakításhoz stb. képest az agyonlövés még majdhogynem kegyesnek is mondható (ha nem volna erősen groteszk ez a kifejezés ebben a témakörben).
A hozzászólásod második felével nagyjából egyet tudok érteni, én is láttam a Zeitgeist filmeket, de attól, hogy most is abban élünk, mitől lenne jobb, ha a szolgaság közvetlenebb formájában élnénk?
-
Vargnatt
tag
válasz
Moreecqa
üzenetére
Ez viszont tetszett, ötletes. Sajna(?) akármennyire is fejlesztjük ezt a technológiát, ez mindig csak ennyi lesz. Matek-logika, bitek és áramkörök.
Bár, ha azt nézzük, a valódi emberben is lényegében elektromos impulzusok száguldoznak az idegpályákon, amik szabályozzák az egyes izmokat, mirigyeket, aminek hatására létrejön az éppen aktuális állapot. És mi is le tudunk merülni, mondjuk mert fáradtak vagyunk, vagy tényleg fáj a fejünk. Ugyanúgy off állapot az alvás, mint a robotoknál a lemerült akksi.
Egy lényeges dologban azonban mindenképp különbözünk: nálunk az impulzusokat, ingereket, vagy ha úgy tetszik, 'állapotváltozásokat' nem Bool-algebra és nem is különböző tudományos számítások gerjesztik, hanem vélt, vagy valós érzelmek, reakciók a külső hatásokra, vagy az átélt érzésekre. Na ez az, amire a robotok sosem lesznek képesek, ezért is fogjuk mindig élettelennek tekinteni őket. Még ha valamiféle összetett programozásnak köszönhetőn sikerülne is elérni, hogy bizonyos dolgok érzelmi reakciókat váltsanak ki belőlük, akkor is tudni fogjuk róluk, hogy csak a jól megírt algoritmus pörög az agyukban.
-
Moreecqa
tag
válasz
Vargnatt
üzenetére
"beteg szadista perverz állatokból, akik kifejezetten örömüket lelték abban, hogy minél elferdültebb, fájdalmasabb módon végezzék/végeztessék ki áldozataikat."
Szerinted ma nincsenek ilyen beteg emberek az állam szolgálatában? igaz ma csak a szemed lövik ki...stb...
"Egyébként is marhajó lehetett földesúri rabságban gályázni látástól vakulásig,"
Miért? Multinak jobb gályázni látástól vakulásig? Ma modernkori rabszolga vagy, akár tetszik akár nem. Akit a pénz és a kamat tart fogva... nem a rács, vagy a röghöz kötöttség...
-
Moreecqa
tag
A nő leült.. John megkínálta egy pohárka Bailey-sel. Roxxxy elfogadta, felemelte a poharat szájához emelte, kacsintott egyet majd felhajtotta. A folyadék a garaton át, infra és kémiai receptorok által vezérelt szelepen keresztül a DRAIN tartályba került. Ezek a kémiai receptorok ismerik fel az ondót is, mely a to SWALLOW üzemmódban ugyancsak DRAIN tarályba jut. (to GOB / to SWALLOW üzemmód a bal mellbimbó nyomogatásával váltható)
Jonh agyában a kacsintás hatására kéjes gondolatok jutottak eszébe. F@rka is merev lett. Roxxxy orrában lévő érzékelők egyből jelezték a levegőben lévő hormonok szintjének növekedését.
- Rosszalkodunk? - kérdezte és ismét kacsintott. Az arca meg sem mozdult, csak a fél szemének lassú záródása majd nyitódása jelezte, hogy kész a huncutkodásra.John nem is teketóriázott sokáig, felkapta a nőt és a kanapé széléhez tette térdelő helyzetben úgy, hogy a felső testével előrehajolt. A titánium ötvözetű térdkalácsot borító műbőr nem tudta teljesen tompítani az ütődést, enyhén koccant a padlón. A nő leképezte, majd lebegőpontosan ábrázolta a helyzetét és kikereste a memóriájában a szituációhoz tartozó hangfile-t és lejátszotta.
-Jaj, te vadállat! - szólt a torok mögé elhelyezett hangszóró kéjes, elcsukló hangon.
Johnie mögé térdelt és felhajtotta a szoknyát. Erre a mozdulatra injektorok a LUBRICANT tartályból 30 ml síkosítót fecskendeztek Roxxxy vaginájába, mely a bugyit is átnedvesítette. John ettől megőrült. Letépte a bugyit (basszus ezt is felszámítják a kölcsönzőben...) és a f@rkát jó mélyen benyomta Roxxxy vaginájába. Az érzékelők megfelelő feszítés hiányában szűkebbre húzták Roxxxy belső nemiszervét.
John nekiállt nagy lendülettel mozogni. Hangos nyögései keveredtek Roxxxy testében dolgozó szervó motorok hülye zümmögésével.
Már majdnem a csúcson volt mikor a nő mozgása lelassult majd végleg megállt.
- Mi a .... van veled? - ordította Johnie. Hátára fordította a nőt, és megkereste a BATTERY CHECK feliratot. A csikló felett volt, tehát a csiklót kellett kicsit megnyomni. Belenézett a szemébe, ahol egy lézeres vetítő a szaruhártyára a következőt vetítette szép piros betűkkel, fényújság szerűen:
"Battery condition: 1,3% put me back to lender to recharge"
-
Vargnatt
tag
válasz
Moreecqa
üzenetére
Ne haragudj, de jó nagy marhaságot beszélsz itt. Szerinted kikből állt az inkvizíció? Megsúgom: beteg szadista perverz állatokból, akik kifejezetten örömüket lelték abban, hogy minél elferdültebb, fájdalmasabb módon végezzék/végeztessék ki áldozataikat. Ezek aztán marhára "egészséges" gondolkodású "emberek" voltak, mit ne mondjak.
Egyébként is marhajó lehetett földesúri rabságban gályázni látástól vakulásig, éhezésben, mosdatlanul, mai ésszel felfoghatatlan bűz közepette, és ott még nem holmi AIDS-től kellett félniük, hanem a bubópestistől. Tényleg, de jó lehetett akkor...

Nem személyeskedésnek szánom, de talán néha gondolkozhatnál egy picit, mielőtt írsz.
-
Elmör
őstag
válasz
Porcupain
üzenetére
Az egész robotnősdin röhögtem, de ezen a hozzászóláson már a könnyem is kicsordult.

Volt itt minden, bacsis tuning, meg tesztelés, komolyan mondom jobb volt mint egy Southpark rész kulabával.
Ezért akarnak majdnem 10K dollárt? Hát még mozogni sem tud bakker.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legalább tényleg főzne vagy valami. -
Moreecqa
tag
Komolyan: Beteg emberek készítik beteg embereknek... benkő dánielnek pont jó lenne...
-
Apone33
őstag
Ez elég durva
amennyibe ez kerül azon már igazi nőket is "lehet" venni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Porcupain
aktív tag
Szőke hajjal összekeverném kelemen annával, mert úgy ült ott mint egy tuskó

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát én arra gondoltam, hogy ha anyuka lett a kiszemelt lány helyett, akkor őt meg megkapod "gyerekednek", de úgy is lehet értelmezni,ahogy te gondoltad

Szerk: viszont azért fel ne kösd magad

-
Vakegérke
félisten
Ha úgy vesszük, én is egy csúnya öregember vagyok, ha büdös nem is. Nő sem jut több, mint két éve. Arra viszont senki nem tudna rávenni, hogy ezt az izét megdöngessem.
Először is akárhogy nézem, a feje Geronazzo Máriáéra emlékeztet. Biztos szép, csak ugye nekem nem jó az izlésem.
Másodszor ha ilyen egy ideális nő alakja, akkor idáig tévedésben éltem.
Harmadszor legalább valami szexis cuccot húztak volna rá... -
atike
nagyúr
Muhahhahahaa... Csak sajnálni bírom aki ilyet / ilyennel / ilyenért (a megfelelő aláhúzandó)...

-
hejesírásó
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
látom átment a topic kb fél nap alatt a fun topicból az elolvasni érdemes mert jókat röhögsz a sok agyament hsz-en topicba.

hsz 116: drogok? pénzért sex a másik nemmel? ebben mi a megalázó? bring it on!
-
BonFire
veterán
Meg is fürdik önállóan eksön után, vagy nekem köll kipucolni belőle a hónapos, belezöldült dzsuvát?!
Mert ha nem, egy műpina, meg a vazelin a nagy igényűeknek még mindig ócsóbb+1×űbb! A kevésbé igényeseknek meg ott a kezük. -
az új kocka őrület.
rémésztő...
betiltanám, -
OC
őstag
Majd lesz pofáraesés, amikor a gyártó látja, hogy bacsis kezébe került egy ilyen és bár szexelni nem lehet már vele, a SuperPI eredményeit nyögve darálja, a hátán tojást lehet sütni, a mellbimbókra meg bikázókábel van kötve, hogy a 380 is besegítsen a tuningba.

-
Laci.M
senior tag
Hol van már a guminő, meg a felfújható dugható birka

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor is tiéd a lánya is, csak nem úgy, ahogy az elején gondoltad

Robi BALBOA: Én rosszra? Ugyan..

-
edward2
addikt
Akik szánalmasoznak és hasonloak azok remélem nem szokták kiverni főleg nem pornora mert az aztán micsoda szánalmas hogy más dug egy nőt és te meg arra vered.
-
glutamin
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Legénybúcsún nálunk néger gumicsaj volt a vendég

-
JohnnyX
őstag
Jol lattam hogy meg se moccant? Halott?

-
ez mozgatja az internetet.
egyébként meg mindig lesz olyan ember aki inkább ilyet vesz minthogy fizessen egy luxus k*rváért... Vannak akik annyira félnek az elutasítástól, hogy nem mernek bevállani egy nőt sem.. pszihológiai eszköznek el tudom képzelni de a hokizás még mindig olcsóbb
-
Devid_81
félisten
Ez kell nekunk

Remelem majd le is tud fagyni, akkor amikor nem kellene![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Jah igen a kéjbárány

Akkor nekem már ilyen kéne robotban:
Family Guy Censored Sheep shear
I'll promise relax......F*kin shear around my asshole!!

-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
2x ment el?

-
BloodyEddie
őstag
Szexrobottal ki akar beszélgetni?
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Depression
üzenetére
Milyen bárányt ? ezt?
-
Raymond
titán
Approves:

-
törölt tag
válasz
remington2
üzenetére
Miért? Milyen más tartalom van még itt?
-
hejesírásó
senior tag
mosogatni tud?
akkor megér több ezer dodót?
már nem azért de sztem ennyiből veszel magadnak vagy fél tucat rabszolga lányt ukrán, román, török, kínai stb "szürke" exportból.
és ha nem tetszik vmelyik a szerveit eladva minimalizálhatod a veszteségedet, de ha a robot csaj nem jön be akkor bukod a pénzt mert ki van csukva h találsz olyat aki használtan venne ilyet

-
akom
őstag
9k dollarbol parszor elmehet az ember kˇrvahoz is..
Es az is beszelget veled...
-
Én megvárom a bárányt...
-
nesa
veterán
Ez behozza a kavet, esetleg tudja hogy sort jobbrol szendvicset balrol szeretem, egyiket hidegen masikat melegen

-
Zolás
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ajjaj ha egy műbige és Szidorovics közt se tudsz már dönteni ott komolyabb bajok vannak

-
pee13
senior tag
[link]
Asszem jogdíjat kéne kérnünk. Saját felelősségre olvasni! -
Ren Hoek
veterán
Hát kiszámoltam, az árából kijönne 179 ku****zás.
179 x répázni különböző csajokkal akiket te választasz fotó alapján. (és 179 féle nemi betegséget elkapni különböző balesetek miatt
)vs. a szekrényben ott figyel ez a leliffedt szájú plastic pussy... Aki a videóban ül mint egy kékhalálozott robot ribi 010E36 kivétellel

... Akkor legalább mutattak be volna a mikrofonos faszin valami jelenetet

VAGY aki tökösebb, és nem guminőben, vagy prostiban utazik, ebből a pénzből akár csajozhatna is.... plusz örök életre kondibérlet ha gyöszös infós teste van az embernek, vagy 30 centis dorongkorrekció ha túl pici a kandúrléc.
-
Zolás
addikt

Ez sokal olcsóbb és biztos hogy erősebb is. Az igazi szívás

Aki nem ismerné: fejőgép![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ZK most mér? Ja és ebbe van anomáliagenerátor is
-
- = Zk = -
félisten
eskü veszek ilyet, ha nem lesz feleségem 3 éven belül

és ennek örömére csapok majd ide egy logout cikket erről
...lesz esküvő is. stb. 
81: áú

-
Parson
addikt
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Nem, nem lehet. Kötelező lesz. Ellenőrizni is fogják, naponta hányszor használod. Az interneten keresztül pedig instrukciókat adnak majd a robotcsajnak, hogyan viselje a hanyag bánásmódodat.

-
Eljön az az idő, amikor ezek jobbak lesznek a legprofibb üzletasszonynál is.
Akkor majd kihal az ősi szakma. -
TheVeryGuest
senior tag
Doll fétiseseknek tuti be fog jönni.
-
Stirlitz
senior tag
Ez frankón megujjj.....ta
Ez ám a bemutató, még jó, hogy Rocco nem járt arra 
-
Tikakukac
titán
Sírógörcs elkapott mikor ezt elolvastam. Azért szerintem egy bazinagy, bulis, nyári, mámoros éjszakán a tiszaparton sokkal jobban adja, a többi mókás dologról nem is beszélve. Lehet hogy sokkal jobb a mátrix szex, de azért a haverokkal nehogy már arról dumáljunk nyár végén hogy húúú, fellöktem az új drájvert, és kicsit húztam a procin is, most úgy hasít a Másíngörlöm hogy ihaj...
-
Picturemaker
őstag
Részletek az élethű szexrobot programjából:
Lehetséges válaszok:
- Drágám, ma fáj a fejem!
- Miért ilyen későn jöttél haza!?Extra felárért alkoholszondával:
- Már meg sörözni voltál a haverokkal!!
-
^Clown
addikt
Úristen... Inkább egy fizetős

-
Csak kezdjetek rá gyűjteni...aztán ha bekattan, majd jól habosra veri a tojásaitokat...
-
Realradical
őstag
Jaj a feleségemnek, ha ez megtanul főzni!

-
glutamin
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Eddig is gyártottak guminőt. Arra is volt kereslet, erre is lesz.
-
Konflikt
addikt
bazzzeg. legalja.
-
Robi BALBOA
őstag
Hát öregem ilyet

Azért az elképzelem egy Fősulis buliban egy csaf jól felizgat aztán rohansz fel a koliba zavarsz mindenkit ki a szobából, hogy szét ékeld a műcsajt, vagy viszed magaddal a buliba a műcsajt hátha rádjön a kangörcs és ha igen akkor elkened a száját a budiban!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát ha lesz is ilyen akkor én ezt kihagynám ha lehet!
-
hemaka
nagyúr
válasz
Depression
üzenetére
Attól még egy műanyag vacak

-
harry
veterán
Erről eszembe jut az a hír, amikor japán csóka a videójátékban lévő karaktert (!) vette feleségül. Haverom erre mondta, hogy természetes szelekció - az ilyennek nem lesz gyereke, és kipusztul
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ellenben volt doscoveryn, hogy létező megoldás, az ilyen ingerlő implantátum izé, hisz belegondolva, ezek ingerek meg érzések, és ha akár mesterségesen is, de piszkálja valami impulzus az agyad / idegrendszered, akkor érzetre ugyanott vagy. Tehát nem elképzelés, hanem már létező megoldás, amit itt korábban felvetettek

-
-
Atos23
senior tag
Amúgy meg:
- Csúnya a csaj
- 1,5 milkából kb. 100szor elmegyek kupiba, vagy 300szor 3-as út mente
És remélem nem hozzám hozzák javítani ha elromlik.

-
Atos23
senior tag
Tuningolni lehet?

-
hemaka
nagyúr
Szánalom
Ennyiért inkább fogja magát a kocka és menjel el prostizni. 
-
danati
senior tag
gazdag kockáknak tökéletes...
Csak nehogy elkapjon valami farokrágó vírust a netről és saját életet kezdjen élni.
-
troller
senior tag
Gyertyán Ervin: A kibernerosz tündöklése és bukása
Lassan kezd valóra válni... -
headhunter
addikt
válasz
Depression
üzenetére
"Tesztet"
- Melegedés alapjáraton és terhelve ?
- Hűtés:
- Strapabírás ?
-
Lehet, hogy nem én vagyok az első, aki ezt mondja, de:
Tesztet! -
>-48-<
aktív tag
Adtak a szarnak egy újabb pofont. Ez egy sexdoll beépített vakolóval és pár szenzorral. Hiába vártok, ez nem fog mozogni...Ez a hatalmas újítás? Hát bazz ezt a sufniban megcsináljá akármilyen elektroműszerész. Ezért kár AI-s főmuftit fizetni.
Egyedül a fehérneműje néz ki jól, de az is jobban mutatna a bnőmön...
-
localhost
Közösségépítő
bacsis ezt is tudná húzni vajon ?
-
]Phobos[
senior tag
Jah, de minek tud beszélni???
Pedig olyan csinos szája van

-
törölt tag
Hát, az árából valódi prostikkal is elvan az ember addig, amíg ez kitart. amúgy hol van a töltöttségjelző? Vagy kipárolog belőle, amit beleteszünk? Ha lehet rá profilokat letölteni, akkor mikor kapunk e-szifiliszt, e-kankót, e-AIDS-et tőle?
-
julius666
addikt
A cég öt személyiséggel (Vad Vikitől egészen Frigid Franciig), a vevő kívánsága szerinti külsővel kínálja majd életnagyságú portékáját, s a néhány hónap múlva az USA-ban és Európában már kapható robot ára 7000-9000 dollár lesz.
Fognak egy műanyag kirakatbábut, beletömnek egy hagszórót meg egy rakás mosógépalkatrészt, rányomnak egy matricát vmi izgi névvel (Frigid Franci, nagyon jó a fordítás
) majd árulják egy kocsi áráért.
És mindez vmi mesterségesintelligencia-kutató munkája.
Hirtelen azt hittem, hogy valamelyik Galaxis utikalauz stopposoknak regényből idéztetek.

Hines szerint a szexrobot csak a kezdet, a marketingértéke és a remélt bevételek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a vállalat a későbbiekben más célú robotokat is kifejleszthessen.
"Tudod drágám, ők azok, akik a Torkos Terke 2000™-et gyártották, fogadni mernék hogy ők kínálják a legjobb bébicsősz-robotot is"

-
Neee. Tuti lesz rá kereslet. Ha máshol nem Japánban biztos.

-
ntomka
nagyúr
-
FTeR
addikt
mi az oka annak, h újabban csak elvétve van új hír és ha véletlenül fel is kerül egy, akkor az egy ilyen mint ez?
a végén még sikerül leppálni az origo tech-et. -
Jhonny06
veterán
Arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzből hány nőt.. szóval értitek..

-
localhost
Közösségépítő
A prototipus teszteléséről olvashatnánk valamit? De sz@r munkakör lehet az!

-
_az
senior tag
elsütötte már vki itt ezt a poént?

-
Dany007
veterán
válasz
Brutális eb
üzenetére
lol... inkább egy gamer notebook mint Vad Viki

Vad Vikit találok az életben is ezret, ráadásul gratis, vagy max 2-3 ezer forint, amennyibe egy üveg Jager kerül azt kész is
-
Brutális eb
addikt
Egy töltés aztán mehet a megtöltés

Remélem lesz IT cafe nyereményjáték és lehet majd nyerni Vad Vikit![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább Ő mint egy gamer nootbook.
-
dezz
nagyúr
válasz
dajkopali
üzenetére
"I would create a program to store his personality"
Hihi, ő tudja a legjobban, milyen messze van még ettől... Még hogy túl bonyolult engedélyeztetési eljárás... Beletört a bicskája!
Beszélő szexdollokat kicsit egyszerűbb csinálni. És akármilyen kezdetlenes, lesz, aki megveszi. 
-
ZCoyote
őstag
Még ezt "Frigid Franci"

Ha rosszkor mászol rá akkor szájbarúg?
-
dajkopali
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
igazad van, nem világos - vmi olyasmivel indokolta, hogy az elhunyt barát személyiségét, megjelenését stb. akarta újraalkotni egy bizonyos szintig (magának? a hátramaradottaknak?) - ha jól értettem
igen, közben megtaláltam:
"I had a friend who passed away in 9/11," Mr Hines said.
"I promised myself I would create a program to store his personality, and that became the foundation for Roxxxy True Companion."
-
Rickazoid
addikt
Terminátor mániások tűnés!
Interneten keresztül? Már csak az kell, hogy feltörjék a rendszerét és igen komoly meglepetések érhetik a tulajt... főleg ha erősebb (lesz) egy embernél, robot lévén van rá esély.Most esett le, hogy ez nem Japán! Mi történt?
-
caizzz
senior tag
Tud főzni pacalt?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Olvasd tovább, ott írják.
A koncepcióban meg pénz van, sok pénz. Ennyire egyszerű. Fegyverkereskedő vagy "szexiparban jártas ember" még nem ment tönkre...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"(...) a fejlesztő Douglas Hines. Ő – aki korábban az AT&T Bell Laboratóriumában dolgozott mesterségesintelligencia-kutatóként – állítólag azért dolgozta ki a koncepciót, mivel egy barátja a meghalt a szeptember 11-ei merényletben."
Mi ez a rossz duma?! (A koncepcióról nem is beszélve...)
-
Volu
tag
A vicces az, hogy, ha ez néhány év múlva elterjed, akkor sem mondhatjuk, hogy a betegségektől védve vagyunk, hisz minden bizonnyal a robotnőket is fogják használtan árulni, vagy cserélgetik majd egymás között, így máris ugyanott vagyunk. Főleg, ha a tulaj nem takarítja ki rendesen...
-
blueMerle
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Miért is ne? Kama Sutra 2.1, Oral Technics 3.2,....

-
juliabrilke
veterán
Ezeket a gépeket is lehet majd tuningolni?

Egyébként elég betegesnek tartom, de úgy néz ki, hogy lesz rá kereslet.
-
ALI_G
veterán
Ez nagyon durva, hogy pénzért az emberek mire képesek.
Itt van ez a csóka aki az AT&T-nél dolgozott, gondolom nem kis pozícióban mint mesterséges intelligencia szakértő. Erre átlovagol egy segédeszközöket gyártó céghez és viszi a tudást amivel ha megbirizgálja a csunyáját és azt mondja "rigth there baby".leesett az állam

blueMerle:
-
WonderCSabo
félisten
Hát ez a bemutató videó szart sem ér, a robot csak ott ül totál mozdulatlanul. Akár egy szobrot is odarakhattak volna.

-
Gonosz15
aktív tag
"Még nagyon kezdetleges. Viszont ahogy fejlődik a technológia nem kérdés, hogy a kiberszex fizikailag nagyobb élményt fog nyújtani már csak azért is, mivel az igazi szex során is bizonyos reakciók mennek végbe az agyban. Lassan már bábura sem lesz szükség csak egy virtuális szemüvegre és néhány tappancsra a test bizonyos pontjaira."
Ha majd itt tartunk én akkor is leszarom.
Nekem igazi húsvér csaj kell, aki reggel azt mondja, hogy jó reggelt és nem azt, hogy: Bootolás folyamatban!
-
blueMerle
veterán
Tökéletes esztétikai állapotban, alig használt Franci szexrobot eladó.

-
sbazsi
veterán
az IT café lapjain is számba vettük az akkori lehetőségeket
Vizuális típus vagyok.
-
Polllen
félisten
Pont most dumálnak erről a rádióban. Elég beteg...

Azért egy élő ember minden rezdülését még sokáig nem fogja visszaadni semmilyen masina...
Majd max a cylon-k korában
-
Dany007
veterán
Így van... : ) Én már várom ezt a bedrótozott korszakot.
Persze nem pont a szex miatt...
Az agy minden ingert végső soron elektromos jelek formájában kap meg. Így vagy úgy, de elektromos lesz a vége.
Ergo, ha mi ezeket a jeleket mesterségesen tudnánk az agyba küldeni, akkor szó szerint azt a hatást érnénk el, mint a valóságban.
Persze ez jóval összetettebb, de reális lehetőség. -
Penge_4
veterán
Még nagyon kezdetleges. Viszont ahogy fejlődik a technológia nem kérdés, hogy a kiberszex fizikailag nagyobb élményt fog nyújtani már csak azért is, mivel az igazi szex során is bizonyos reakciók mennek végbe az agyban. Lassan már bábura sem lesz szükség csak egy virtuális szemüvegre és néhány tappancsra a test bizonyos pontjaira.
Idővel egyre többen vesznek majd ilyen izét már egyre kevesebb lesz a valódi szex, ezáltal ahogy fejlődik a világ elmaradottabb része ott is egyre inkább ez lesz a menő, aztán a túlnépesedés megoldva, mindenki örül, hogy a népesség ne csökkenjen lesz majd helyette lombikprogram, ezzel egyre egészségesebb, akár szupergénekkel rendelkező emberek fognak születni, szintén mindenki örül, aztán egyre több mesterséges implantátum lesz az emberekben, hogy még ennél is tovább éljenek, a népesség száma stabilizálódik, aztán mi leszünk a Borg.

Dany007: "Most nemazért, de akinek ilyenekre van pár milliója, az igazi nőt is vehetne magának ennyiből..."
Viszont az igazi nővel ellentétben ezért egy alkalommal fizetsz és örökre a tiéd és nem kell attól félned, hogy mikor tesz el láb alól a pénzért (ami dollármillióknál azért gyakran bejátszik).

-
Dany007
veterán
Hahahaha
Na, aki szerint ez "roppant élethű" az se látott még nőt a valóságban!
Arról nem is beszélve... 7-9 ezer dollár? 1,4-1,8 millió Ft.-? Most nemazért, de akinek ilyenekre van pár milliója, az igazi nőt is vehetne magának ennyiből...
-
Gonosz15
aktív tag
Hát nem tom... Igazi nővel szerintem, valahogy jobb mint egy ilyen géppel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

5000 dodóért megkapható 

Az a baj, fel sem fogod amit írtam... Carpe Diem! Én inkább melózok, csajozok, céljaim vannak, élem az életem, élvezem, hogy bárhová mehetetk... és kihasználom, ameddig még lesz rá lehetőségem. Nem azon tépem a számat, hogy milyen fos az élet, milyen szar ez a világ, bárcsak diktatúra lenne, meg háború (amúgy nem is értem miről akarsz meggyőzni, egyáltalán
)
Egyébként benne van, hogy sokszor a fundi csak jót akar, de a Pokol is jóindulattal van kikövezve. 
...